Valla bende 22 şubatta vurdum, 10 gün oldu. Hiç bir belirti yok. Hatta çatladımı onu bile bilmiyorum. Nasıl anlıcam, akıntı dediğin şey arada bir geliyor gidiyor. Hangisi çatlama hangisi doğal. Valla içimde neler oluyor bilmiyorum. Hiç bir yerimde ağrı ve hassiyet yok. Olmalımıydı, belirtisizlik normalmi bilemedim. Test yapsam mı acaba 10 gün erken biliyorum ama zor bekliyorumKızlar iğneden sonra belirti yasayan var mı göğüs hassasiyeti felan yok hiç bende 7.günümdeyim
İğnenin 12.günü ama yumurtlamamın 9.günü benim yumurta iğneye rağmen geç çatladı kaç gün sonra test yapmalıyım evde sizceİnşallah sizin sonuçlarınız pozitif olur, siz çatlamanın kaçıncı günündesiniz?
Yani çok erken çünkü iğneden kaç saat sonra çatladığını bilmediğiniz için yumurtanın çatlamasının kaçıncı günde olduğunuzuda bilemiyorsunuz keşke iğneden sonrra takip ettirseydin çatlamış mı diye ultrasonda batında sıvı görünüyorValla bende 22 şubatta vurdum, 10 gün oldu. Hiç bir belirti yok. Hatta çatladımı onu bile bilmiyorum. Nasıl anlıcam, akıntı dediğin şey arada bir geliyor gidiyor. Hangisi çatlama hangisi doğal. Valla içimde neler oluyor bilmiyorum. Hiç bir yerimde ağrı ve hassiyet yok. Olmalımıydı, belirtisizlik normalmi bilemedim. Test yapsam mı acaba 10 gün erken biliyorum ama zor bekliyorum
benim de 10. günüm bugün kan verdimValla bende 22 şubatta vurdum, 10 gün oldu. Hiç bir belirti yok. Hatta çatladımı onu bile bilmiyorum. Nasıl anlıcam, akıntı dediğin şey arada bir geliyor gidiyor. Hangisi çatlama hangisi doğal. Valla içimde neler oluyor bilmiyorum. Hiç bir yerimde ağrı ve hassiyet yok. Olmalımıydı, belirtisizlik normalmi bilemedim. Test yapsam mı acaba 10 gün erken biliyorum ama zor bekliyorum
Aaaaa çok erken değilmi, değerlerin yüksek çıkacak. En az 13-14 gün bekleyin diyorlar iğne etkisi geçmesi için. Sonucu hemen paylaş kızzzzz genede bakalımmm. Ben iğneden 3 gün sonra kan testi vermiştim başka sebepten dolayı, 107 çıkmıştıbenim de 10. günüm bugün kan verdim
Kizlar benim.bugün iğne vurulali 14 gün oldu.Dubhaston vermişti doktor hap daha bugün bitiyor,bat yarın normalde dubhaston hapim bugün bittiği için adetimde gecikme olur mu T Teletabiiii S serapyanlak Y Yasemenekse
ben iğneyi vurulduğum gün sabah kan vermiştim, doktor sabah ult. baktı 2 yumurtam vardı büyüklükleri gayet iyi dedi daha sonra çatlatmza iğnesi bugün vur dedi öğleden sonra kan sonuçlarına bakalım dedi, iğneyi vurdurdum kan sonucumu götürdüm doktor dedi ki iğneyi vurdurmamıza gerek yokmuş senin yumurtalar çatladı çatlıcak en kısa sürede ilişki olsun, 3 gün boyunca devam edin dedi sanırım yumurtaların çatlayacağından emin olduğu için bir daha çağırmadı sonuç itibariyle bugün 10. gün oldu test negatif oldu erken mi yaptım ne yaptım çok sabırsızım çokYani çok erken çünkü iğneden kaç saat sonra çatladığını bilmediğiniz için yumurtanın çatlamasının kaçıncı günde olduğunuzuda bilemiyorsunuz keşke iğneden sonrra takip ettirseydin çatlamış mı diye ultrasonda batında sıvı görünüyor
O heyecan bıle yetıyor insanaaaAaaaa çok erken değilmi, değerlerin yüksek çıkacak. En az 13-14 gün bekleyin diyorlar iğne etkisi geçmesi için. Sonucu hemen paylaş kızzzzz genede bakalımmm. Ben iğneden 3 gün sonra kan testi vermiştim başka sebepten dolayı, 107 çıkmıştı
Canım benım eşimdede var o. Teratospermi diye birsey o yuzden hacamat yapan kadın eşin de gelsın dedi bızde beraber gıdecegız birde alternatif tıp deneyelım diyoruz. Peygamber efendimizinde önerdiği sünnet olan birşey zaten en azından yaptık denedik deriz. Herkese öneriyorum tüm tanıdıklarım oyle gebe kaldılar problemleri vardı.. inşallah bizde şifayı buluruzİnşallah sonuç seni şaşırtır ve hamile çıkarsınBende pakı var eşimde morfoloji bozukluğu sperm için hacamatın iyi olduğunu duymuştum
Ya bende korkuyorum test günü yaklaşıp negatifi görücem diye , bugün aşırı derece bel ağrım oldu bakalım ne çıkacak sonuç
Hiç sorma bu bekleyiş çok yorucu, stresli ve heyecanlı ama erken işteeee. Bende tam 15 gün olsun diye bekliyorum zar zor güç bela bekliyorum.ben iğneyi vurulduğum gün sabah kan vermiştim, doktor sabah ult. baktı 2 yumurtam vardı büyüklükleri gayet iyi dedi daha sonra çatlatmza iğnesi bugün vur dedi öğleden sonra kan sonuçlarına bakalım dedi, iğneyi vurdurdum kan sonucumu götürdüm doktor dedi ki iğneyi vurdurmamıza gerek yokmuş senin yumurtalar çatladı çatlıcak en kısa sürede ilişki olsun, 3 gün boyunca devam edin dedi sanırım yumurtaların çatlayacağından emin olduğu için bir daha çağırmadı sonuç itibariyle bugün 10. gün oldu test negatif oldu erken mi yaptım ne yaptım çok sabırsızım çok
Benım bugun 18.gün canım senın?İnşallah sizin sonuçlarınız pozitif olur, siz çatlamanın kaçıncı günündesiniz?
eşim iğnenin etkisindeyken sürekli hamilelik testi yaptırıyordu gerçekte göremiyoruz bari böyle yalancıktanda olsa görelim diye :) iyice delirdik :)O heyecan bıle yetıyor insanaaa
10.günBenım bugun 18.gün canım senın?
sen hiç test yapmadın mı ?Benım bugun 18.gün canım senın?
Benımkıde öyle yaptı 3tane evde test bide özel hastanede yaptırdık ahahhaa bugunde sağlık ocagına verdım bakalım sanmıyorum cunku pazar yaptırdık 091cıkmıstı. 4günde artmaz herhalde değişmez diye düşünüyorumeşim iğnenin etkisindeyken sürekli hamilelik testi yaptırıyordu gerçekte göremiyoruz bari böyle yalancıktanda olsa görelim diye :) iyice delirdik :)
Ahahahah ya çok güzel ya, olsun. İnşallahhhhhh göreceksinizzzzzzeşim iğnenin etkisindeyken sürekli hamilelik testi yaptırıyordu gerçekte göremiyoruz bari böyle yalancıktanda olsa görelim diye :) iyice delirdik :)
herhangi bir belirtin var mı benim 3 gündür adet sancım varHiç sorma bu bekleyiş çok yorucu, stresli ve heyecanlı ama erken işteeee. Bende tam 15 gün olsun diye bekliyorum zar zor güç bela bekliyorum.
Bir günde bile artabilir, hemen sonucu yaz. Kaçta verdin kanı, ne zaman çıkacak körolasıca. Artık birinin hamiş haberini alalım yaBenımkıde öyle yaptı 3tane evde test bide özel hastanede yaptırdık ahahhaa bugunde sağlık ocagına verdım bakalım sanmıyorum cunku pazar yaptırdık 091cıkmıstı. 4günde artmaz herhalde değişmez diye düşünüyorum
Ya yok yok yok hiç birşey yok zorluyorum kendimi. Bir dakka....herhangi bir belirtin var mı benim 3 gündür adet sancım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?