- 7 Eylül 2020
- 130
- 48
- 18
- 34
Karın ağrısına bişey diyemeyeceğim ama mesela bende pko olduğundan ilaç veya iğne dğer Minik yumurtaları da büyüttüğünden yumurtalık ağrım olur adete kadar. Adetten sonra kayboluyor. İğne etkisi en az 1 hafta sürer bu aradaBen çatladıysan sonra da aynı yerde ağrı his etmeye başladım hatta hala karnım ağrıyor iğnenin etkisi bu kadar sürer mi acaba
Bu arada bende pkoluyumKarın ağrısına bişey diyemeyeceğim ama mesela bende pko olduğundan ilaç veya iğne dğer Minik yumurtaları da büyüttüğünden yumurtalık ağrım olur adete kadar. Adetten sonra kayboluyor. İğne etkisi en az 1 hafta sürer bu arada
Regl tarıhınızmı? Yoksa doktor mu verdı taririhi acaba? Bende iğne vuruldum bugun 15.gün bıttı regl yok agrılarım cok kasıklarımda.. normalde adet tarihim 6mart falan. Doktorm4martta kan ver dedi..kan testim 12gün yaptım 091cıktı sızce ne olur persembe test verıcem ınsallah rabbım hepımızı evlat sahıbı eder..Yumurtamın çatlamasının 5.günündeyim olumlu his ediyorum 10 Mart bat
2 gün önce iğnem vuruldu daha çok var yaniBu arada bende pkoluyumBat ne zaman sizin
10 Mart adet tarihime eksen yapmışsınız testi inşallah güzel haber veririsinRegl tarıhınızmı? Yoksa doktor mu verdı taririhi acaba? Bende iğne vuruldum bugun 15.gün bıttı regl yok agrılarım cok kasıklarımda.. normalde adet tarihim 6mart falan. Doktorm4martta kan ver dedi..kan testim 12gün yaptım 091cıktı sızce ne olur persembe test verıcem ınsallah rabbım hepımızı evlat sahıbı eder..
Zaman geçmek bilmiyor2 gün önce iğnem vuruldu daha çok var yani
Ben yarın test vrıcem ınsallah saglık ocağına ama nedense yok gıbıme gelıyor hayırlısınolsun hakkımızda10 Mart adet tarihime eksen yapmışsınız testi inşallah güzel haber veririsin
Haber edinBen yarın test vrıcem ınsallah saglık ocağına ama nedense yok gıbıme gelıyor hayırlısınolsun hakkımızda
İnşallah hepımızHaber edininşallah güzel haber alırsınız
Sonucunuz çıktı mıRegl tarıhınızmı? Yoksa doktor mu verdı taririhi acaba? Bende iğne vuruldum bugun 15.gün bıttı regl yok agrılarım cok kasıklarımda.. normalde adet tarihim 6mart falan. Doktorm4martta kan ver dedi..kan testim 12gün yaptım 091cıktı sızce ne olur persembe test verıcem ınsallah rabbım hepımızı evlat sahıbı eder..
SonucunuzRegl tarıhınızmı? Yoksa doktor mu verdı taririhi acaba? Bende iğne vuruldum bugun 15.gün bıttı regl yok agrılarım cok kasıklarımda.. normalde adet tarihim 6mart falan. Doktorm4martta kan ver dedi..kan testim 12gün yaptım 091cıktı sızce ne olur persembe test verıcem ınsallah rabbım hepımızı evlat sahıbı eder..
Yarın cıkacakmış kızlarr hacamat olun kadın herseyı bildii iyi bir yere gidin size tek tavsıyem.Sonucunuz
Hacamat ne için miş ne dediki kadın gerçeği bildi? Birde belirtin varmıYarın cıkacakmış kızlarr hacamat olun kadın herseyı bildii iyi bir yere gidin size tek tavsıyem.
Belırtım derken normal standart hayatıma devam edıyorumHacamat ne için miş ne dediki kadın gerçeği bildi? Birde belirtin varmı
Yumurtalıklarınızdan yaptırın kesınlıkle. Sıra beklerken kaç kişi geldi ve cocuk ıcın gelıp hamıle kalıyorlarmış tabı sorun eger sızdeyse. Eşinizdeyse lakin onuda cagırıyor. Bızde pazartesı eşimle gıdecegız ınsallah .. kasıklarım hafif agrıyor sadece iğneden sonra hep agrıdı baska belırtım yokHacamat ne için miş ne dediki kadın gerçeği bildi? Birde belirtin varmı
Canım yaaa. Bakalım benım ne cıkacak bilerel saglık ocagına verdım ben cunku degılım hamıle hıssedıyorum kesin degılım yani bende sadede doktora goturmek ıcın yaptırdım testi. İnşallah birsonrakı zamanda kalırız içini ferah tutBen de bugün kan testi verdim 1.05 çıktı üzüldüm, bu defa olmuş gibi hissediyordum erken gebelik testi yapmıştım 2 tane onlarda silik çizgileri görmüştüm. Ben 25 gün de bir adet oluyorum 4 gün var daha adetime
Üzülme canım benim kısmet değilmiş her adet başlangıcı bizim için yeni bir fırsat T TeletabiiiiCanım yaaa. Bakalım benım ne cıkacak bilerel saglık ocagına verdım ben cunku degılım hamıle hıssedıyorum kesin degılım yani bende sadede doktora goturmek ıcın yaptırdım testi. İnşallah birsonrakı zamanda kalırız içini ferah tut
İnşallah sonuç seni şaşırtır ve hamile çıkarsınCanım yaaa. Bakalım benım ne cıkacak bilerel saglık ocagına verdım ben cunku degılım hamıle hıssedıyorum kesin degılım yani bende sadede doktora goturmek ıcın yaptırdım testi. İnşallah birsonrakı zamanda kalırız içini ferah tut
Canım yaaa. Bakalım benım ne cıkacak bilerel saglık ocagına verdım ben cunku degılım hamıle hıssedıyorum kesin degılım yani bende sadede doktora goturmek ıcın yaptırdım testi. İnşallah birsonrakı zamanda kalırız içini ferah tut
İnşallah sizin sonuçlarınız pozitif olur, siz çatlamanın kaçıncı günündesiniz?Üzülme canım benim kısmet değilmiş her adet başlangıcı bizim için yeni bir fırsat T Teletabiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?