Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben çatladıysan sonra da aynı yerde ağrı his etmeye başladım hatta hala karnım ağrıyor iğnenin etkisi bu kadar sürer mi acaba
Karın ağrısına bişey diyemeyeceğim ama mesela bende pko olduğundan ilaç veya iğne dğer Minik yumurtaları da büyüttüğünden yumurtalık ağrım olur adete kadar. Adetten sonra kayboluyor. İğne etkisi en az 1 hafta sürer bu arada

Bu arada bende pkoluyum Bat ne zaman sizin

Yumurtamın çatlamasının 5.günündeyim olumlu his ediyorum 10 Mart bat
Regl tarıhınızmı? Yoksa doktor mu verdı taririhi acaba? Bende iğne vuruldum bugun 15.gün bıttı regl yok agrılarım cok kasıklarımda.. normalde adet tarihim 6mart falan. Doktorm4martta kan ver dedi..kan testim 12gün yaptım 091cıktı sızce ne olur persembe test verıcem ınsallah rabbım hepımızı evlat sahıbı eder..

10 Mart adet tarihime eksen yapmışsınız testi inşallah güzel haber veririsin

Sonucunuz çıktı mı

Sonucunuz

Ben de bugün kan testi verdim 1.05 çıktı üzüldüm, bu defa olmuş gibi hissediyordum erken gebelik testi yapmıştım 2 tane onlarda silik çizgileri görmüştüm. Ben 25 gün de bir adet oluyorum 4 gün var daha adetime

Hacamat ne için miş ne dediki kadın gerçeği bildi? Birde belirtin varmı
Belırtım derken normal standart hayatıma devam edıyorum kadın bana bir problem olmadıgını söyledı midemde sorun var onu söyledı ve hacamatta cıktı midem tarafına attıgı kupa kıpkırmızı. Sigara içmiştim onu söyledi

Hacamat ne için miş ne dediki kadın gerçeği bildi? Birde belirtin varmı
Yumurtalıklarınızdan yaptırın kesınlıkle. Sıra beklerken kaç kişi geldi ve cocuk ıcın gelıp hamıle kalıyorlarmış tabı sorun eger sızdeyse. Eşinizdeyse lakin onuda cagırıyor. Bızde pazartesı eşimle gıdecegız ınsallah .. kasıklarım hafif agrıyor sadece iğneden sonra hep agrıdı baska belırtım yok

Canım yaaa. Bakalım benım ne cıkacak bilerel saglık ocagına verdım ben cunku degılım hamıle hıssedıyorum kesin degılım yani bende sadede doktora goturmek ıcın yaptırdım testi. İnşallah birsonrakı zamanda kalırız içini ferah tut

Üzülme canım benim kısmet değilmiş her adet başlangıcı bizim için yeni bir fırsat T Teletabiiii

İnşallah sonuç seni şaşırtır ve hamile çıkarsın Bende pakı var eşimde morfoloji bozukluğu sperm için hacamatın iyi olduğunu duymuştum
Ya bende korkuyorum test günü yaklaşıp negatifi görücem diye , bugün aşırı derece bel ağrım oldu bakalım ne çıkacak sonuç

Üzülme canım benim kısmet değilmiş her adet başlangıcı bizim için yeni bir fırsat T Teletabiiii
İnşallah sizin sonuçlarınız pozitif olur, siz çatlamanın kaçıncı günündesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…