- 23 Şubat 2021
- 235
- 182
- 53
- 28
Aaaa şuan gördüm çok üzüldümRegl oldum kızlar maleseff güne kötü bir haberle başladım
Kızlar Bugün gebelik testi yaptım negatif çıktıgaliba hasta olacağım ..eşimde morfoloji bozukluğu var bu durumu nasıl çözebiliriz acaba ? T Teletabiiii gulayseT
Regl oldum cuma günü.. dün doktora gıttık slaı tekrar gıdecegımMerhaba çıktı mu sonucunuziğneler işe yaradanımı görelim bi
Kaçıncı gün bugün ignenizinKızlar Bugün gebelik testi yaptım negatif çıktıgaliba hasta olacağım ..eşimde morfoloji bozukluğu var bu durumu nasıl çözebiliriz acaba ? T Teletabiiii gulayseT
15.günü Salı Çarşamba gibi adet günüm oluyorKaçıncı gün bugün ignenizin
Klomen verdi merional iğne verdi henüz daha iki hafta oldu tedaviye başlayalı ama bu kadar kısa sürede düzeleceğini düşünmüyorum üstüne üstlük eşim her gün Nargile içiyor ... yani ilaçlarda etki etmiyordur bence sizin tedaviniz neBenım eşimdede var o sorun canım nasıl duzelttınızmı tedavınız nedir?
Bıze doktor tedavi yapmıyor sadede ılac kullanıyoruz eşim proxmen denen bir ilaç kullanıyor bıde balık yağ falan kullandı. Suan proxe devam edıyor catlatma iğnesı oldum şubat ayında bir halta yaramadı.... benım eşimde sigara içiyorKlomen verdi merional iğne verdi henüz daha iki hafta oldu tedaviye başlayalı ama bu kadar kısa sürede düzeleceğini düşünmüyorum üstüne üstlük eşim her gün Nargile içiyor ... yani ilaçlarda etki etmiyordur bence sizin tedaviniz ne
benim de yarın adet günüm hala adet olmadığımıza göre son bir şansımız var diye düşünüyorum, en iyisi kan vererek öğrenmek bence ben de yarın adet olmazsam yine kan vermeyi düşünüyorum olmazsa bir daha ki aya inşaallah, canımızı sıkıp stres yapmasak iyi ama bu sürecin sancısı da bu sanırım umarım biran evvel güzel sonuçlar alırız.15.günü Salı Çarşamba gibi adet günüm oluyor
Proxeed duydum ama biz aktardan karışımda yaptırdık bal ile karıştırıp yiyiyor , eğer üç beş ay olmazsa ben uğraşmayıp tüp bebeğe gideceğim yoruldumBıze doktor tedavi yapmıyor sadede ılac kullanıyoruz eşim proxmen denen bir ilaç kullanıyor bıde balık yağ falan kullandı. Suan proxe devam edıyor catlatma iğnesı oldum şubat ayında bir halta yaramadı.... benım eşimde sigara içiyor
Aynılarını bende yaşadım. kan verın kurtulum rahatlayın doktorunuz ne zaman dedıyse o gün verin daha öncesınde yapılam testlere inanmayınbenim de yarın adet günüm hala adet olmadığımıza göre son bir şansımız var diye düşünüyorum, en iyisi kan vererek öğrenmek bence ben de yarın adet olmazsam yine kan vermeyi düşünüyorum olmazsa bir daha ki aya inşaallah, canımızı sıkıp stres yapmasak iyi ama bu sürecin sancısı da bu sanırım umarım biran evvel güzel sonuçlar alırız.
Proxeed duydum ama biz aktardan karışımda yaptırdık bal ile karıştırıp yiyiyor , eğer üç beş ay olmazsa ben uğraşmayıp tüp bebeğe gideceğim yoruldum
Bızde aldık hemde eşim bayaa para harcadı.. kendı karısım almış bıde bana almışProxeed duydum ama biz aktardan karışımda yaptırdık bal ile karıştırıp yiyiyor , eğer üç beş ay olmazsa ben uğraşmayıp tüp bebeğe gideceğim yoruldum
Gerçekten çok yorucu bir süreç allah yardımcımız olsun sabır versin bizlere şifa versin tez zamanda evlat kokusunu yaşatsınbenim de yarın adet günüm hala adet olmadığımıza göre son bir şansımız var diye düşünüyorum, en iyisi kan vererek öğrenmek bence ben de yarın adet olmazsam yine kan vermeyi düşünüyorum olmazsa bir daha ki aya inşaallah, canımızı sıkıp stres yapmasak iyi ama bu sürecin sancısı da bu sanırım umarım biran evvel güzel sonuçlar alırız.
Bızde aldık hemde eşim bayaa para harcadı.. kendı karısım almış bıde bana almışinşallah bir işe yarar
Canım ben iğne oldum catlatma iğnesi tam 18.gün regl oldum bide 17.gün kan vermiştim doktorumun dedıgı tarıhte yani.dün doktora gıttık reglımın 2.günüydü ultrasonla baktık yumurtalarım var dedı regl tam olamıyorum bu arada cok gelmiyor nedense.. salı tekrar kontrele cagırdı bakalım nolacakk dostinex ve folık asit kullanıyorumnay inşallah yarar sen bu ay ne kullanacaksın ilaç olarak
Hadi hayırlısı olsun senin içinde inşallah işe yarar ilaçlar eşlerimizede bize deCanım ben iğne oldum catlatma iğnesi tam 18.gün regl oldum bide 17.gün kan vermiştim doktorumun dedıgı tarıhte yani.dün doktora gıttık reglımın 2.günüydü ultrasonla baktık yumurtalarım var dedı regl tam olamıyorum bu arada cok gelmiyor nedense.. salı tekrar kontrele cagırdı bakalım nolacakk dostinex ve folık asit kullanıyorumn
Ayy canım inşallah yaaaHadi hayırlısı olsun senin içinde inşallah işe yarar ilaçlar eşlerimizede bize de
Bu ay gonal f femera ve çatlatma iğnesi kullanmıştım eğer hasta olursam bu ay hiç ilaç kullanmak istemiyorum eşimin sperm morfolojisi düzenlene kadar çabalamak boş bence , ama böyle giderse düzelmezse morfoloji yaza kadar gidil tüp bebeğe başvuru yapacağımAyy canım inşallah yaaasen şuan tedavıdemısın? Bizde aşılama yapabılırız herhalde doktor dırek tüpbebek demıyor
Yüzde kac sizinkisi? Bızım %2 37milyon spermBu ay gonal f femera ve çatlatma iğnesi kullanmıştım eğer hasta olursam bu ay hiç ilaç kullanmak istemiyorum eşimin sperm morfolojisi düzenlene kadar çabalamak boş bence , ama böyle giderse düzelmezse morfoloji yaza kadar gidil tüp bebeğe başvuru yapacağımbu arada morfoloji bozuk olunca aşılama şansı düşüyor bence önce morfoloji düzelsin
Morfoloji 1 sperm 36 eşin ne kullanıyorduYüzde kac sizinkisi? Bızım %2 37milyon sperm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?