Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benım eşimdede var o sorun canım nasıl duzelttınızmı tedavınız nedir?
Klomen verdi merional iğne verdi henüz daha iki hafta oldu tedaviye başlayalı ama bu kadar kısa sürede düzeleceğini düşünmüyorum üstüne üstlük eşim her gün Nargile içiyor ... yani ilaçlarda etki etmiyordur bence sizin tedaviniz ne

Bıze doktor tedavi yapmıyor sadede ılac kullanıyoruz eşim proxmen denen bir ilaç kullanıyor bıde balık yağ falan kullandı. Suan proxe devam edıyor catlatma iğnesı oldum şubat ayında bir halta yaramadı.... benım eşimde sigara içiyor

15.günü Salı Çarşamba gibi adet günüm oluyor
benim de yarın adet günüm hala adet olmadığımıza göre son bir şansımız var diye düşünüyorum, en iyisi kan vererek öğrenmek bence ben de yarın adet olmazsam yine kan vermeyi düşünüyorum olmazsa bir daha ki aya inşaallah, canımızı sıkıp stres yapmasak iyi ama bu sürecin sancısı da bu sanırım umarım biran evvel güzel sonuçlar alırız.

Proxeed duydum ama biz aktardan karışımda yaptırdık bal ile karıştırıp yiyiyor , eğer üç beş ay olmazsa ben uğraşmayıp tüp bebeğe gideceğim yoruldum

Aynılarını bende yaşadım. kan verın kurtulum rahatlayın doktorunuz ne zaman dedıyse o gün verin daha öncesınde yapılam testlere inanmayın

Proxeed duydum ama biz aktardan karışımda yaptırdık bal ile karıştırıp yiyiyor , eğer üç beş ay olmazsa ben uğraşmayıp tüp bebeğe gideceğim yoruldum
Bızde aldık hemde eşim bayaa para harcadı.. kendı karısım almış bıde bana almışinşallah bir işe yarar

Gerçekten çok yorucu bir süreç allah yardımcımız olsun sabır versin bizlere şifa versin tez zamanda evlat kokusunu yaşatsın

ay inşallah yarar sen bu ay ne kullanacaksın ilaç olarak
Canım ben iğne oldum catlatma iğnesi tam 18.gün regl oldum bide 17.gün kan vermiştim doktorumun dedıgı tarıhte yani.dün doktora gıttık reglımın 2.günüydü ultrasonla baktık yumurtalarım var dedı regl tam olamıyorum bu arada cok gelmiyor nedense.. salı tekrar kontrele cagırdı bakalım nolacakk dostinex ve folık asit kullanıyorumn

Hadi hayırlısı olsun senin içinde inşallah işe yarar ilaçlar eşlerimizede bize de

Ayy canım inşallah yaaa sen şuan tedavıdemısın? Bizde aşılama yapabılırız herhalde doktor dırek tüpbebek demıyor
Bu ay gonal f femera ve çatlatma iğnesi kullanmıştım eğer hasta olursam bu ay hiç ilaç kullanmak istemiyorum eşimin sperm morfolojisi düzenlene kadar çabalamak boş bence , ama böyle giderse düzelmezse morfoloji yaza kadar gidil tüp bebeğe başvuru yapacağım bu arada morfoloji bozuk olunca aşılama şansı düşüyor bence önce morfoloji düzelsin

Yüzde kac sizinkisi? Bızım %2 37milyon sperm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…