İğne kardeşim benim, aynı günün çatlaklarıyız22 şubatta vuruldum bugün 10. gün
Hmm belirtilerin var mı peki22 şubatta vuruldum bugün 10. gün
adet öcesi gibiyim şişkinlik, bel ağrısı, göğüs ağrısı ama diğer aylara göre çok çok önden başladı, acaba iğneden dolayı mı böyle oldu onu bilmiyorumHmm belirtilerin var mı peki
Bende geçen ay ilk iğne vurulduğumda çok ağrılarım.olmustu ama bu seferki igne de hiç bı belirtim.yok sadece belim agriyo arada o da,adet öcesi gibiyim şişkinlik, bel ağrısı, göğüs ağrısı ama diğer aylara göre çok çok önden başladı, acaba iğneden dolayı mı böyle oldu onu bilmiyorum
hayırlısı bakalım, güzel haberler alırız inşallah:)Bende geçen ay ilk iğne vurulduğumda çok ağrılarım.olmustu ama bu seferki igne de hiç bı belirtim.yok sadece belim agriyo arada o da,
Ahahahah ya çok güzel ya, olsun. İnşallahhhhhh göreceksinizzzzzz
İğnenin yan etkisiymiş o. Bende hiç bişey yapmadı. 10 gün oldu tık yok hatta. Keşke bişiler olsaydı diyorum. Bu sessizlik beni deli ediyorreeeeeeeBende pazartesi vuruldum şiddetli bel ağrısı ve akıntı oldu 1gun sürdü şimdilik birşey yok
Fırtına öncesi sessizliktir o sevinç fırtınası gelecek inşallahİğnenin yan etkisiymiş o. Bende hiç bişey yapmadı. 10 gün oldu tık yok hatta. Keşke bişiler olsaydı diyorum. Bu sessizlik beni deli ediyorreeeeeee
Kızlar bendede cok agrı vardı ilk iğnem sanıırım ikincide olcakFırtına öncesi sessizliktir o sevinç fırtınası gelecek inşallah
İncinmişsin dedi doktorrDaha çıkmamış sonuç, Aile hekimi çok geç çıkarıyor ya. Devlet hastanesi bile 1 saatte veriyor sonucu. Saat 10 da vermişsin birde. Akçam oldu vijdansızlar desene. Sen gece boyu bak her an çıkabilir sistemsel bu işlergulayseT
Bende az önce dayanamadım test yaptım. Negatif.İncinmişsin dedi doktorrınsallah bakıyorum heyecanlıyım ama umudum da yok nedense
Benımde ikisi negatıf bırı pozıtıf hayalet cızgı vardı güvenme onlara canımBende az önce dayanamadım test yaptım. Negatif.
Bah yabmaaaaaa bah ümitleniyommmmm baaahhhhhhhhhBenımde ikisi negatıf bırı pozıtıf hayalet cızgı vardı güvenme onlara canım
Canımm ümitlenme cunku rabbim bilirBah yabmaaaaaa bah ümitleniyommmmm baaahhhhhhhhh
Regl oldum kızlar maleseff güne kötü bir haberle başladımBah yabmaaaaaa bah ümitleniyommmmm baaahhhhhhhhh
Olsun ümidini kaybetme, sakında kafana takıp üzülme. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur, Sabret.Regl oldum kızlar maleseff güne kötü bir haberle başladım
Merhaba çıktı mu sonucunuzBenımkıde öyle yaptı 3tane evde test bide özel hastanede yaptırdık ahahhaa bugunde sağlık ocagına verdım bakalım sanmıyorum cunku pazar yaptırdık 091cıkmıstı. 4günde artmaz herhalde değişmez diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?