Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
adet öcesi gibiyim şişkinlik, bel ağrısı, göğüs ağrısı ama diğer aylara göre çok çok önden başladı, acaba iğneden dolayı mı böyle oldu onu bilmiyorum
Bende geçen ay ilk iğne vurulduğumda çok ağrılarım.olmustu ama bu seferki igne de hiç bı belirtim.yok sadece belim agriyo arada o da,

Daha çıkmamış sonuç, Aile hekimi çok geç çıkarıyor ya. Devlet hastanesi bile 1 saatte veriyor sonucu. Saat 10 da vermişsin birde. Akçam oldu vijdansızlar desene. Sen gece boyu bak her an çıkabilir sistemsel bu işler gulayseT

Bende pazartesi vuruldum şiddetli bel ağrısı ve akıntı oldu 1gun sürdü şimdilik birşey yok

Bende pazartesi vuruldum şiddetli bel ağrısı ve akıntı oldu 1gun sürdü şimdilik birşey yok
İğnenin yan etkisiymiş o. Bende hiç bişey yapmadı. 10 gün oldu tık yok hatta. Keşke bişiler olsaydı diyorum. Bu sessizlik beni deli ediyorreeeeeee

Fırtına öncesi sessizliktir o sevinç fırtınası gelecek inşallah
Kızlar bendede cok agrı vardı ilk iğnem sanıırım ikincide olcak bu ay tutmadı inşallah sizin tutmuştur umutsuzum sanmıyorım nedense.. bakalım göreceğizz kızlar

İncinmişsin dedi doktorr ınsallah bakıyorum heyecanlıyım ama umudum da yok nedense

Merhaba çıktı mu sonucunuziğneler işe yaradanımı görelim bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…