- 22 Şubat 2021
- 143
- 58
- 48
- 28
adetinize kaç gün varYa yok yok yok hiç birşey yok zorluyorum kendimi. Bir dakka....
Lan...
Yoksa...
Galiba göğüslerim çok az hassaslaşmış.
Birde karnımda inceden ufak minnacık sızılar var ama acaba gazım mı var
Sıkıntı şu ki, ben pko yum. Günüm belli değiladetinize kaç gün var
Bence çok erken 14 gün geçsin diyorlarben iğneyi vurulduğum gün sabah kan vermiştim, doktor sabah ult. baktı 2 yumurtam vardı büyüklükleri gayet iyi dedi daha sonra çatlatmza iğnesi bugün vur dedi öğleden sonra kan sonuçlarına bakalım dedi, iğneyi vurdurdum kan sonucumu götürdüm doktor dedi ki iğneyi vurdurmamıza gerek yokmuş senin yumurtalar çatladı çatlıcak en kısa sürede ilişki olsun, 3 gün boyunca devam edin dedi sanırım yumurtaların çatlayacağından emin olduğu için bir daha çağırmadı sonuç itibariyle bugün 10. gün oldu test negatif oldu erken mi yaptım ne yaptım çok sabırsızım çok
Haklısın bende okumuşdum internette gebeliğe etkili olduğunuCanım benım eşimdede var o. Teratospermi diye birsey o yuzden hacamat yapan kadın eşin de gelsın dedi bızde beraber gıdecegız birde alternatif tıp deneyelım diyoruz. Peygamber efendimizinde önerdiği sünnet olan birşey zaten en azından yaptık denedik deriz. Herkese öneriyorum tüm tanıdıklarım oyle gebe kaldılar problemleri vardı.. inşallah bizde şifayı buluruzhepımızın gebelık sonuclarını pozitif görürüzz
İnşallah canım yaa hepımız kalalım bu ay inşallah bırdahaki aya kadar kalalım en geç 2 aya kadar elimizde ultrason resmimiz olsun amin aminnBir günde bile artabilir, hemen sonucu yaz. Kaçta verdin kanı, ne zaman çıkacak körolasıca. Artık birinin hamiş haberini alalım ya
benim adem tarihim hiç şaşmaz hep aynı gün olur önden de sancısı gelir o yüzden benim döngü her zaman ki gibi geliyor 4 gün daha bekleyeyim bakalım bu defa beni yanıltır belkiSıkıntı şu ki, ben pko yum. Günüm belli değilBazen 2 ayda bir oluyorum bazen 3 ayda bir. Bazen her ay.
Aminn aminnn bakalım senin sonuç ne çıkacakİnşallah canım yaa hepımız kalalım bu ay inşallah bırdahaki aya kadar kalalım en geç 2 aya kadar elimizde ultrason resmimiz olsun amin aminn
öyle yapıcam sen de yaparsan haberdar et :)Bence çok erken 14 gün geçsin diyorlartekrarla üç dört gün sonra testini
Evet doğru erken bence de, ama şu da tuhaf değilmi, bu iğne değerleri yüksek göstermiyor muydu, niye negatif çıkmış acaba.Bence çok erken 14 gün geçsin diyorlartekrarla üç dört gün sonra testini
Yarın cıkar herhalde dıye oyle dedi hemşire.şuan 0yazıyor anlamadım bende hala yazmıyorAminn aminnn bakalım senin sonuç ne çıkacak
Kız sen test yapsana kendine acil koş hemen çabbııkhhhh
Ya yok yok yok hiç birşey yok zorluyorum kendimi. Bir dakka....
Lan...
Yoksa...
Galiba göğüslerim çok az hassaslaşmış.
Birde karnımda inceden ufak minnacık sızılar var ama acaba gazım mı var
Ay ben bekleyememm ya, nası dayanıyonHep erkenden test yapıyordum bu sefer test yapmak için adetin geçmesini beklicem ve birde hiç belirtim yok ki ara ara sadece belim ağrıyor o kadar
düne kadar erken gebelik testinde ikinci çizgiyi görüyordum demek ki 10. günde etkisi kayboluyorEvet doğru erken bence de, ama şu da tuhaf değilmi, bu iğne değerleri yüksek göstermiyor muydu, niye negatif çıkmış acaba.
Yapma ya, benimde 10.günüm. Ne diyosun akşama test yapiyim mi ?düne kadar erken gebelik testinde ikinci çizgiyi görüyordum demek ki 10. günde etkisi kayboluyor
Yapma ya, benimde 10.günüm. Ne diyosun akşama test yapiyim mi ?
Bende bekleyemiyom.ama ne yapım ki daha önce de hep erkenden yaptım negatif oldu bu sefer adet geçsin öyle yapcam.hem iğnenin etkisi daha geçmedi bence 16 .gün kesin sonuç olur diyolar amaAy ben bekleyememm ya, nası dayanıyon
Muhakkak haftaya çarşamba ya kadar hasta olmazsam kan vericemöyle yapıcam sen de yaparsan haberdar et :)
Senin kaçıncı gün oldu ki iğne vurulaliElinde fazladan testin varsa yapabilirsin, eşim yine bana bir sürü test alıp getirdi adet gününe kadar sürekli yap diyor :)
22 şubatta vuruldum bugün 10. günSenin kaçıncı gün oldu ki iğne vurulali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?