evet adetlerim genelde düzenlidir, sadece son aylarda hamile kalabilmek için klomeni peş peşe kullandım belki ondan dolayı hormonel bir sıkıntı oldu bilmiyorum ama dediğim gibi çatlama olmadıMerhaba, iğneyle neden catlamıyor acaba? Adetleriniz düzenli midir
Daha öncesinde de aynı durum olmuştu ve bu boyuttayken kiste döner diye iğne veremem demişti bu ay iğne yapalım dediğinde bir bildiği vardır diye düşündüm28 mm mi ay yok artık o hangi dr yaa. Max 22mm onun üstüne iğne vermez drlar. Direkt kist olarak kabul edilir zaten
Merhabalar ben adetin 5. Gününden itibaren meriofert iğne yaptırdım 9 gün boyunca perşembe kontrolde 11 yumurta vardı en büyüğü sağ yumurtalıkta 21mm folikül oluşmuştu cumartesi günü Ovitrelle çatlatma iğnesi yaptılar pazar ve salı ilişki dedi doktor sonrasına da Duphaston ilaç içeceğim 10 gün boyunca bekliyoruz bakalım Allah hayırlısını nasip eder umarım herkese
Aynen bende şaşkınlık içinde hayret ederek okudum28 mm mi ay yok artık o hangi dr yaa. Max 22mm onun üstüne iğne vermez drlar. Direkt kist olarak kabul edilir zaten
Mrb bende 30 nisanda catlatma ignesi oldum onun oncesi klomen kullandim yumartalarin boyut olarak 19-23 folikul demisti doktor 2 mayis da da asilama yapildi ama asimadan geldikten 1 saat sonrasi acik kahve sarimsi bir akintim oldu doktorum iliski onermisti 2 gun sonrasi icin yani bugun ama yumurta aki gibi beyaz bir akintim oldu normalmi ?Kızlar merhaba, ben 26 nisanda çatlatma iğnesi oldum 1 adet 28 mm büyüklüğünde gelişen yumurtam vardı, öncesinde klomende kullandım bugün 48 saat geçmesine rağmen çatlama olmamıştı ve yumurta 31 mm e yükselmiş. bu durumda kiste mi dönüşecek bilgisi olan var mı?
bu arada şubat ayında da yine klomen kullanıp iğne oldum ama yine çatlamadı o ay da regl günümde kahverengi akıntı şeklinde 1-2 gün sürdü normal regl olmadım.
daha önce bir kimyasal gebeliğim bir de klomen sonrası ikiz gebeliğim oldu iğne olmadan kendiliğinden çatlamıştı, ikiz gebelikte 8. haftada kalpleri durdu.
önerisi olan var mıdır ?
Mrb bende 30 nisanda catlatma ignesi oldum onun oncesi klomen kullandim yumartalarin boyut olarak 19-23 folikul demisti doktor 2 mayis da da asilama yapildi ama asimadan geldikten 1 saat sonrasi acik kahve sarimsi bir akintim oldu doktorum iliski onermisti 2 gun sonrasi icin yani bugun ama yumurta aki gibi beyaz bir akintim oldu normalmi ?tıkla...
Bildiğim kadarıyla 16 mm ve 22 mm arası çatlatma iğnesi veriliyor senin biraz erken olmuş gibi peki herhangi bir belirtin varmıHanımlar benim 14mm ken çatlatma iğnesi verdi doktor boyutu sizce küçük değil mi . Benim gibi olan varmı
5. Gün biraz bel ağrısı oldu geçti. Bugün iğne olalı 6 gün olduBildiğim kadarıyla 16 mm ve 22 mm arası çatlatma iğnesi veriliyor senin biraz erken olmuş gibi peki herhangi bir belirtin varmı
Bugün 8. Gün bel ve kasıklarım da ağrı var5. Gün biraz bel ağrısı oldu geçti. Bugün iğne olalı 6 gün oldu
Benim de 16 mm di bana da çatlatma iğnesi verdi ama sanırım bu ay hamile değilim negatif çıktıHanımlar benim 14mm ken çatlatma iğnesi verdi doktor boyutu sizce küçük değil mi . Benim gibi olan varmı
Merhaba sonucunuz ne oldu acabaMerhabalar ben adetin 5. Gününden itibaren meriofert iğne yaptırdım 9 gün boyunca perşembe kontrolde 11 yumurta vardı en büyüğü sağ yumurtalıkta 21mm folikül oluşmuştu cumartesi günü Ovitrelle çatlatma iğnesi yaptılar pazar ve salı ilişki dedi doktor sonrasına da Duphaston ilaç içeceğim 10 gün boyunca bekliyoruz bakalım Allah hayırlısını nasip eder umarım herkese
Bana da öyleyken verdi cuma günü kontrole gittim 11 mm dedi pazar günü yani bugün için çatlama iğnesi verdi günlük bir miktar büyüyor dedi çatlatma iğnesinin etkisiyle de büyür dediHanımlar benim 14mm ken çatlatma iğnesi verdi doktor boyutu sizce küçük değil mi . Benim gibi olan varmı
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah tutar hepimizin . Bekliyorum günümüBana da öyleyken verdi cuma günü kontrole gittim 11 mm dedi pazar günü yani bugün için çatlama iğnesi verdi günlük bir miktar büyüyor dedi çatlatma iğnesinin etkisiyle de büyür dedi
İnşallah güzel haberler alırızHadi bakalım hayırlısı olsun inşallah tutar hepimizin . Bekliyorum günümü
Bende de aynı tedaviyi uyguluyorlar şu an bugün iğnenin 7. Günü ne durumdasınız acabaMerhabalar ben adetin 5. Gününden itibaren meriofert iğne yaptırdım 9 gün boyunca perşembe kontrolde 11 yumurta vardı en büyüğü sağ yumurtalıkta 21mm folikül oluşmuştu cumartesi günü Ovitrelle çatlatma iğnesi yaptılar pazar ve salı ilişki dedi doktor sonrasına da Duphaston ilaç içeceğim 10 gün boyunca bekliyoruz bakalım Allah hayırlısını nasip eder umarım herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?