- 29 Kasım 2023
- 1.003
- 820
- 43
- Konu Sahibi snowflowers
-
Yumurta kendiliginden catlamayinca (olcum de zamaninda yapilmadiginda catlatma ignesi vs verilmediginde) kist oluyor, sonraki regl doneminde vucuttan atiliyor. 1 ay kaybedilmis olunuyor aslinda, o kadar.Ee ne olucak şimdi ameliyat falan mı. Bende yarın gidicem acaba bende var mıdır
Hayır kullanmadan geliştiİlaç kullandınız mı
Hmm anladım teşekkür ederim inşallah en kısa sürede hamile kalırsınYumurta kendiliginden catlamayinca (olcum de zamaninda yapilmadiginda catlatma ignesi vs verilmediginde) kist oluyor, sonraki regl doneminde vucuttan atiliyor. 1 ay kaybedilmis olunuyor aslinda, o kadar.
HahahahAma çatladığını düşünüyorum dediğiniz için söyledim kesin o şekilde düşünüyorsanız bence iğne öncesi kontrol şart diye söyledim yarın kontrol edip yaptırsanız fakat doktorlar bence işin ehli beni çağırmıştı ve kontrolü öğlen yapıp saat 6 da kesin iğne dediilişkiyi 36. Saat verdiği için sabahın 6. Sında ilişki yaşamak zorunda kaldım
Çok güzel ama doktor neden böyle yapmış ki. Ben adetim bittikten sonra 5 gün boyunca klomen kullandım daha sonra gittim 22 mm olmuş dedi ve yarın 11 de iğne yap dedi. Seninki biraz karışık tamam biraz bekle dedi ama daha sonrasında pazartesi çağırıp tekrad bakması lazımHayır kullanmadan gelişti
Döngümün 11 ıncı günü 18 mm diydi doktorumda pazar 19 mm olur diye düşünüyorum dedi pazartesi de iğne ol dedi ama bana göre çatladı gibi geliyoÇok güzel ama doktor neden böyle yapmış ki. Ben adetim bittikten sonra 5 gün boyunca klomen kullandım daha sonra gittim 22 mm olmuş dedi ve yarın 11 de iğne yap dedi. Seninki biraz karışık tamam biraz bekle dedi ama daha sonrasında pazartesi çağırıp tekrad bakması lazım
Akıntı var mı kasık ağrısı falanDöngümün 11 ıncı günü 18 mm diydi doktorumda pazar 19 mm olur diye düşünüyorum dedi pazartesi de iğne ol dedi ama bana göre çatladı gibi geliyo
Evet bugün vardı akıntım hatta ovulasyon testi yaptım hemen tek çizgi çıktı o yüzden çatladı diye düşünüyorum acaba bu iğneler sadece çatlama için mi dölenmeye yardım ediyor mu kiAkıntı var mı kasık ağrısı falan
İnşallah hayırlısı olur neden bilmiyorum sizle alakalı bi sıcaklık hissettim inşallah yaHahahahmail attım sabah kontrole gelebilirmiyim diye umarım görüp cevap verir sabah banada pazartesi 12 de yaptır dedi öğlen ama ya çatladıysa korkusu var içimde
E tek çizgi olunca çatlamamış oluyor ben mi yanlış biliyorum acabaEvet bugün vardı akıntım hatta ovulasyon testi yaptım hemen tek çizgi çıktı o yüzden çatladı diye düşünüyorum acaba bu iğneler sadece çatlama için mi dölenmeye yardım ediyor mu ki
Ya canım çok teşekkür ederim seninde en güzel haberlerini alalım inşallah özelden yazabilirsin istediğin her zamanİnşallah hayırlısı olur neden bilmiyorum sizle alakalı bi sıcaklık hissettim inşallah ya
Evet doğru o yüzden çatladı diye düşünüyorum tek şansım var umarım doktorum mail sabah cevap verir yoksa 12 de iğne olacağım riske atmak istemiyorumE tek çizgi olunca çatlamış oluyor ben mi yanlış biliyorum acaba
Aynen bencede çünkü eğer catlamazsa kist oluşuyormuşEvet doğru o yüzden çatladı diye düşünüyorum tek şansım var umarım doktorum mail sabah cevap verir yoksa 12 de iğne olacağım riske atmak istemiyorum
Doktoruma gittim çatlamış iğneye gerek kalmamış iğneye çok odaklamıştım kendi miAynen bencede çünkü eğer catlamazsa kist oluşuyormuş
Yumurtam iğneyi beklemeden çatlamış bugün iğne olacaktım ama sabah kontrolede çatlamış gördükİnşallah hayırlısı olur neden bilmiyorum sizle alakalı bi sıcaklık hissettim inşallah ya
AA ne güzel işte ben de bugün gittim Çarşamba hsg cekilecekDoktoruma gittim çatlamış iğneye gerek kalmamış iğneye çok odaklamıştım kendi mi
Ayyy hadi inşallah güzel sonuç alırsın inşallahAA ne güzel işte ben de bugün gittim Çarşamba hsg cekilecek
İnşallah hepimiz burda güzel haberlerimizi paylaşırızAyyy hadi inşallah güzel sonuç alırsın inşallah
İnşallah canım benim bende olmazsa çektireceğim en son o kalıyoİnşallah hepimiz burda güzel haberlerimizi paylaşırız
Aynen doktor da öyle dedi bu da olmazsa yapacak birşey yok aşılama yaparız dediİnşallah canım benim bende olmazsa çektireceğim en son o kalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?