Bayaaaa var daha bende o zamanlar yaparım büyük ihtimal. Ama sen benden önce yaptın iğneyi, bir de doktor adetin gecikirse yap dedi belki hiç testi yapmam29 30 gibi yaparım bekleyebilirsem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayaaaa var daha bende o zamanlar yaparım büyük ihtimal. Ama sen benden önce yaptın iğneyi, bir de doktor adetin gecikirse yap dedi belki hiç testi yapmam29 30 gibi yaparım bekleyebilirsem
Meraktan yine yaparım benBayaaaa var daha bende o zamanlar yaparım büyük ihtimal. Ama sen benden önce yaptın iğneyi, bir de doktor adetin gecikirse yap dedi belki hiç testi yapmam
Catlatma iğnesi gebelik güçlügü ceken yumurtası olusabilen ama kendi başına çatlayamayan kişiler için kullanılır özellikle pcoslu kadınlarda uygulanan bi yöntem cünkü pcosta yumurtalar olgunlaşır ama çatlama olmadan kiste dönüşürMerhaba bir sey sorabilir miyim çatlatma iğnesini doktorlar hangi durumda kullandırıyor? Bende pcos var sürekli yumurtalarim kiste dönüyor kiloluyum diye hiçbir tedavi uygulamıyor doktorlar. Faydası oluyor mu çatlatma iğnesinin
Gittiğim doktorlar bende pcos olmasına rağmen neden hic bu tedaviyi uygulamıyor banaCatlatma iğnesi gebelik güçlügü ceken yumurtası olusabilen ama kendi başına çatlayamayan kişiler için kullanılır özellikle pcoslu kadınlarda uygulanan bi yöntem cünkü pcosta yumurtalar olgunlaşır ama çatlama olmadan kiste dönüşür
İlk önce kendiliğinden olması içn bekletiyorlar bir yıl kadr deneyin diyorlar bnada bu çok saçmla geliyor bnde pcosluyum ve hamile kalmamız diğerlerine göre zor bnde hemn başlanması taraftarıyım aslındaGittiğim doktorlar bende pcos olmasına rağmen neden hic bu tedaviyi uygulamıyor bana
Merhaba yumurtlama akıntınız va olmus muydu gogus agrınız va var mıydı hic ben de suan yok henuz erken iğnenin 4.günündeyimAlakası yok canım bende çatlatma iğnesi ile gebe kaldım ve hiç bir belirtim olmamıştı galiba tutmadı dedim ama hamileydim yani illaha belirti olacak diye bir şey yok bu kişiden kişiye değişir
Anladım çok teşekkür ederim bizim 1 yili gectiİlk önce kendiliğinden olması içn bekletiyorlar bir yıl kadr deneyin diyorlar bnada bu çok saçmla geliyor bnde pcosluyum ve hamile kalmamız diğerlerine göre zor bnde hemn başlanması taraftarıyım aslında
Hayır hiç biri yoktu ama dediğim gibi bu kişiden kişiye değişir belirtilerMerhaba yumurtlama akıntınız va olmus muydu gogus agrınız va var mıydı hic ben de suan yok henuz erken iğnenin 4.günündeyim
Hayır yapma tabiki en az 14 gün gecmeliBende 4. günümdeyim iğneden sonra şuan test yapsak doğru sonuç olmaz değil mi?
Ben de ayın 20 sinde çatlatma iğnesi oldum sabah daha 6 gün anca geçti nasıl sabredicem bilmiyorumMerhaba yumurtlama akıntınız va olmus muydu gogus agrınız va var mıydı hic ben de suan yok henuz erken iğnenin 4.günündeyim
Valla bilmiyorum canım kolaylıkla kavuş bebeğineBen de ayın 20 sinde çatlatma iğnesi oldum sabah daha 6 gün anca geçti nasıl sabredicem bilmiyorum
hadi inşallah olacak canım inanıyorumBugün 11. Günüm ara ara gelen kasık ağrılarımm devam ediyor
Canım inşallah , rahim filmi çektirmişmiydin ?hadi inşallah olacak canım inanıyorumpozitif kalalımmmm ben de basa döndümmm, kistim çok şükür gitmiş perşembe günü Klomene başlıcam tekrar dua edelim birbirimize
Hayır canım ben daha çok yeni deniyorum pcos var geçen ay Klomen + gonapeptyl vuruldum -o gün ovitrelle bulamamıştım sonrasında aldık dolapta beklettim- ama 20mm yumurtam dirençli çıkmış ve tek doz gonapeptyl iğne yetersiz kaldığı için catlamayıp kiste dönüşmüş 1 ay yasmin kullandım işte bugün kontrole gittiğimde kistimin kayboldugunu gördük şükürler olsun şimdi reglim perşembe günü klomene baslicam inşallahCanım inşallah , rahim filmi çektirmişmiydin ?
Anladım canımm Ayyy geçmiş olsun. İnşallah güzel haberler alırız hep birlikteHayır canım ben daha çok yeni deniyorum pcos var geçen ay Klomen + gonapeptyl vuruldum -o gün ovitrelle bulamamıştım sonrasında aldık dolapta beklettim- ama 20mm yumurtam dirençli çıkmış ve tek doz gonapeptyl iğne yetersiz kaldığı için catlamayıp kiste dönüşmüş 1 ay yasmin kullandım işte bugün kontrole gittiğimde kistimin kayboldugunu gördük şükürler olsun şimdi reglim perşembe günü klomene baslicam inşallah
Hayır canım daha cok erken ama reglin 21.günü progestron hormonuma bakmaya gitdem ben yani cuma günü 29 agustosta yumurtanın catlatıp catlamadıgını takip etcek doktorum bakalım heycanla ben de bekliom vala daha cok var eeglin ne zaman senşin? Ben 2 -3 temmuz gibi olcam umarım olmam ama belirtim hic yok ya :/Bende 4. günümdeyim iğneden sonra şuan test yapsak doğru sonuç olmaz değil mi?