- 4 Nisan 2024
- 1.397
- 1.434
- 53
Hiç bişey olmadı öyle belirti filan yaşamadım zaten her ikisinde de aşılamadan 14 gün sonra regl oldumMerhaba bende ilk kez oldum bugün 7.günüm acaba sürecin nasıl geçti biliglendirir misin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bişey olmadı öyle belirti filan yaşamadım zaten her ikisinde de aşılamadan 14 gün sonra regl oldumMerhaba bende ilk kez oldum bugün 7.günüm acaba sürecin nasıl geçti biliglendirir misin
Bende 28 Ağustos çatlatma iğnesi vuruldum bugün dayanamadım test yaptım bu şekilde çıktı ama acaba iğnenin etkisi mi bugün 8 günMerhabalar hamile kaldınız mı acaba
Etkisi olabilir bence canım 10 gün olsun öyle geçer etkisi. Test yapılması içinde 12-13. Günler diye biliyorumMerhabalar kızlar 28 ağustosta çatlatma iğnesi oldum. Bugün iğnenin vurulduğu gün sayarsak 7 günüm dayanamadım dün akşam test yaptım ama böyle çıktı acaba iğnenin etkisi olabilir mi
Anladım canım teşekkür ederimEtkisi olabilir bence canım 10 gün olsun öyle geçer etkisi. Test yapılması içinde 12-13. Günler diye biliyorum
Merhabalar sonucunuz ne oldu acaba bende de regl ağrısı gıbı ağrı ve sızı var durumuzu merak ettim iğnenin 4. günündeyım alt karında AğrıL
Regli ağrısından biraz daha fazla ve genellikle tek taraflı sızlama batma gibi
Kız bişey yok dediydin ya bu belirtiler ne ara olduMerhabalar sonucunuz ne oldu acaba bende de regl ağrısı gıbı ağrı ve sızı var durumuzu merak ettim iğnenin 4. günündeyım alt karında Ağrı
Knka iki gündür girip çıkıyor anlamadım ha oldum ha olacam adet gibi bence bu belirti dgl bana göreKız bişey yok dediydin ya bu belirtiler ne ara oldu
Benim için belirti göğüs yada bel ağrısı ya da akıntı falandır ben bunu belirtti saymıyorumKız bişey yok dediydin ya bu belirtiler ne ara oldu
Sende oldu mu kızKız bişey yok dediydin ya bu belirtiler ne ara oldu
Kız nerelerdesın nasıl gidiyorKız bişey yok dediydin ya bu belirtiler ne ara oldu
Buradayım buradayım dün uğrayamadım hiçKız nerelerdesın nasıl gidiyor![]()
Al benden de o kadar o bahsettıgım ağrı dışında bişey yok birden giriyor çıkıyor ama ben vücudumu tanıyorum iğneyle alakası yok ben hep adetime 12 gün kala öyle ağrım oluyor bende anlıyorum ki tutmamışBuradayım buradayım dün uğrayamadım hiç
Valla bişey yok tutmadı mı niye yaptı anlamadım sennne durumdasın
Tık yok ne akıntı ne göğüs ne kasık dümdüzBuradayım buradayım dün uğrayamadım hiç
Valla bişey yok tutmadı mı niye yaptı anlamadım sennne durumdasın
Tık yok ne akıntı ne göğüs ne kasık dümdüzneyse
neyse yinede hayırlısı ayTık yok ne akıntı ne göğüs ne kasık dümdüz![]()