• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi

Benim de ilk deneme de olmadı çok ağlamıştım stresten egzama bile oldu vücudum bu 2. Hiç üzülme nasibimizde ne varsa onu yaşayacaz Rabbim dualarımızı kabul etsin ❤️

Ben çekilmedim doktorum bişey demedi ilk olmayınca acaba tüplerimde mi sıkıntı var diye düşündüm
İkinci veya 3. Denemeden sonra da isteyebilir bazı doktorlar tedaviye başlamadan önce de çekiyor yani doktorun tedavi tarzına göre değişiyor aslında

Merhaba kızlar 1 aralıkda da 6 günlük gonalf +5 gün letu kullandım muayeneye gittiğimde çatlayan yumurtalarım vardı pcos var bende bir sonra ki gidişimde 18mm ve 22. Mm yumurtalarım vardı 12 Aralık akşam çatlatma iğnesi (ovitrelle)yaptım yaptığımdan beri yumurtlama testim koyu çıkıyor 36. Saati değerlendirdik bekliyorum bakalım 3.günüm bugün benim gibi var mı çatlatma iğnesiyle hamile Kalan acaba 1.5 senedir evliyim 3 aydır tedavi görüyorum sonuç alamadım dua eder misiniz 🙏🏻🌺
Canım merhabaa mesajlarını okudum ben de 11 inde iğneyi yaptım bende de pcos var. Aynı şeyleri yaşıyoruzz 🥹❤️

Yaa aynı günde miyiz 🥹 ❤️benim ama adet belirtilerim çok artmaya başladı sende de öyle mi
Dün arada kasık ağrım oldu. Yani vurdu gitti. Sırtımda arada ağrı oldu ama onu yorgunluktan diye yoruyorum. Bir de 5 gün önce çok fena grip oldum. Hala vücudum yorgun toplanamıyorum. Neyse bir de25 i benim test günü beklemek istiyorum ama sabrım da azalıyor ne yapacaz fikrin var mı

Dün arada kasık ağrım oldu. Yani vurdu gitti. Sırtımda arada ağrı oldu ama onu yorgunluktan diye yoruyorum. Bir de 5 gün önce çok fena grip oldum. Hala vücudum yorgun toplanamıyorum. Neyse bir de25 i benim test günü beklemek istiyorum ama sabrım da azalıyor ne yapacaz fikrin var mı
Benim de 26 sı test günüm adet olacam gibi hissediyorum ümidim yok pek o yüzden test yapmak da istemedim negatif çıkacağını biliyorum çünkü senin az kalmış yarın bi test ver istersen yarın çıkar heralde artık inşallah pozitif olur 🥹 bu arada aşılama değil dimi

Benim de 26 sı test günüm adet olacam gibi hissediyorum ümidim yok pek o yüzden test yapmak da istemedim negatif çıkacağını biliyorum çünkü senin az kalmış yarın bi test ver istersen yarın çıkar heralde artık inşallah pozitif olur 🥹 bu arada aşılama değil dimi
Yok çatlatma iğnesi tek

Back
X