ÇATLATMA İĞNESİNDEN 12 SONRA POZİTİF

Ya bazıları sorun olur alttan baktırmayın falan diyor bide bu kimyasal dış gebelik riskleri kalktı mı yoksa hepsi yarın mı belli olur
Kanama varken ben alttan baktırmıştım. O gün kanama artmıştı ama sonraki gün durmuştu. Üstten göründüğü halde bakmıştı.ben de korkmuştum ama iyi ki bakmış. Rahim içinde mi değil mi dış gebelik mi belli olur. Eğer kese oluşmuşsa rahim içinde düzgün yerleşmiş ise alttan baktığında daha rahat görecek. Riskler bitmiyor ne yazıkki. Bebeği görüp 2 hafta sonra kalp atışı duyana kadar devam ediyor.

Gerçekten çok stresli Allah yardımcımız olsun

Birde birşey sorucam sarı gibi bi akıntım geliyor bazen beyaz ama genelde günde 2 3 kere kaşıntı vs yok bazen vajina da sızlama oluyor çok nadir hamilelikte normal mi çok affedersin sümüğe benziyor

Birde birşey sorucam sarı gibi bi akıntım geliyor bazen beyaz ama genelde günde 2 3 kere kaşıntı vs yok bazen vajina da sızlama oluyor çok nadir hamilelikte normal mi çok affedersin sümüğe benziyor
Bilmiyorum bende sarı renk olmamıştı. Şeffaf renkte akıntı oluyor. Sümük gibi değil de su gibi. Yarın dr un söyler :)

Bilmiyorum bende sarı renk olmamıştı. Şeffaf renkte akıntı oluyor. Sümük gibi değil de su gibi. Yarın dr un söyler :)
Bugün keseyi gördük çok şükür 7.2 mm miş normal dedi her gün 1 mm artması lazım haftaya tekrar gel dedi 14 mm olması lazım düzenli büyüyor mu kontrol etcez dedi 2 hafta sonra da kalp atışı dedi

Bugün keseyi gördük çok şükür 7.2 mm miş normal dedi her gün 1 mm artması lazım haftaya tekrar gel dedi 14 mm olması lazım düzenli büyüyor mu kontrol etcez dedi 2 hafta sonra da kalp atışı dedi
O zaman üstten gördü. Benim daha küçüktü 4.7 mm gibi bişeydi. Hadi hayırlı olsun, sevindim senin adına. Bu süreçte stressiz olman gerekir, ve fiziksel hareketlerine dikkat et. İnşallah kalp atışı da duyduktan sonra kafan bir tık daha rahatlayacak

İnşallah canım

Hamile misin belli oldu mu

Allah analı babalı büyütsün bende bugün yaptım 14. Gün iki çizgi çıktı ama adet olcak gibi karnım ağrıyor acaba ilacın etkisi mi diyorum sizce çok umitlendim
Benimde bugün 10. Günüm yarın yapsam erken mi olur birde erken gebelik testi mi gerek

Allah analı babalı büyütsün bende bugün yaptım 14. Gün iki çizgi çıktı ama adet olcak gibi karnım ağrıyor acaba ilacın etkisi mi diyorum sizce çok umitlendim
Amin canım umutlandırmayım ağrılar olabiliyor Karın kasık bi kan ver canım sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…