Cnm al bi tane gebelik testi eczaneden 2.5. Tl yap bi tane ckar bn eminim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim korkuyorum.sonuctan o yuzden test bana ben.teste bakiyorum
Kızlar 15 inde catlatma iğne vuruldum bugün ara ara göğüslerim de sizi var normal mi bide gün önce koyu sarı akinti geldi iki kez acaba hamilelik belirtisi olabilirmi acil cevap verirmisiniz en erken ne zaman test yapabilirim
Merhaba kizlar bem catlatma ignesi oldum ve suan ikizlerime 7 haftalik hamileyim Rabbime binlerce kez sukurler olsunnn
Var canim test evde ama yapamadim ya belim cok agriyor geliyor kirmizilar galiba
Çok Sevindim allah tamamına erdirsin. Sende bu kadar erken belirtiler yasadinmi çok sık giriyor göğüslerim e sizi bide o köyü sarı akıntı hakkında bilgin varmı. Ayrıca ne zaman en erken test yapabilirim sence haftaya perşembe yapsam olurmu acaba tşkler.
Bnmde belim cok agriyo cnm ama normalde bn adet oldugum zaman hic belim agrimaz idrar yaptm pozitif ckti bide kan testi yaptrcm
Gunaydin Kizlar. Benimde bugün çatlama ignesinden sonraki 14. Günum. Sabah erken gebelik testlerinden yaptim ama negatif cikti. Yanilma payi var midir? Boyle bisey yasayanvar mi? Belim çok agriyor birde sabahları modem kaxiniyor resmen.
ne olacaksa olacak canım ya ne gatif ya pozitif bekledikçe daha bi evet oldu die düşünüo insan. hakında hayırlısı olsun tatlım dilerim bebeğin seninledir.
Sagol canim.benim insaalah...bugun test yapmayi dusunuyorum sonucu da yazarim
hadi bakalım bekliyorum :)
hadi bakalım bekliyorum :)
kızlar hepinize günaydın.
bugun dr a gittim. adetimin 11. gunu.
bu ay klomeni gunde 2 doz kullandım.
ve yumurtamın buyukluğu 10mm.
dr buyumesini beklicez, buyurse çatlatma iğnesi yapıcaz dedi ama benim canım sıkıldı.
bu klomende 2. ayım. geçen ay olmadı daha doğrusu gecen ay qq. gunde 6mm di
20. gunde 14mm olmuştu. dr geç de olsa gelişmişti.
bu sefer 11. gunde 10mm.
ama buyumesini beklicez inşallah büyür dedi.
sizce buyur mu kızlar?
o kadar canım sıkkın ki anlatamam size.
bütün moralim bozuldu ağlamaklı oldum.
iş yerine geldim arkadaşlarım soruyorlar anlattım ama gözlerim doldu hep.
bildiğim kadarıyla klomen en fazla 3 ay kullanılabiliyor. bidahaki ay son şansım gibi geliyor.
lütfen beni de dularınızdan eksik etmeyin.bu yumurta inşallah buyusun.
gecen ay dr um 14mm gördüğü gunun ertesi gunu bana çatlatma iğnesi yaptırmıştı. bugun 14mm yarın öğlen gel yaptır demişti ertesi gun bakmadan.
günde 1mm buyuyor diyor bugun ve 18-21mm arası olmadan işimize yaramıyor diyor. o zaman gecen ay daha küçükken mi yaptırmış oldu bana o iğneyi?işe yaramayacağını bile bile mi buna aklım takıldı.
şimdi çrş gunune bana bi randevu daha yazdı. bakalım o gun ne kadar buyumuş olacak.
kızlar bi de bu yumurta buyutmeyle ilgili bitkisel kürler filan biliyorsanız benimle paylaşır mısınız?
hepinize şimdiden tsk ederim.
ve lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
dr buyumesini beklicez, buyurse çatlatma iğnesi yapıcaz dedi ama benim canım sıkıldı.
bu sefer 11. gunde 10mm.
sizce buyur mu kızlar?
bildiğim kadarıyla klomen en fazla 3 ay kullanılabiliyor. bidahaki ay son şansım gibi geliyor.
gecen ay dr um 14mm gördüğü gunun ertesi gunu bana çatlatma iğnesi yaptırmıştı. bugun 14mm yarın öğlen gel yaptır demişti ertesi gun bakmadan.
günde 1mm buyuyor diyor bugun ve 18-21mm arası olmadan işimize yaramıyor diyor. o zaman gecen ay daha küçükken mi yaptırmış oldu bana o iğneyi?işe yaramayacağını bile bile mi buna aklım takıldı.
şimdi çrş gunune bana bi randevu daha yazdı. bakalım o gun ne kadar buyumuş olacak.
kızlar bi de bu yumurta buyutmeyle ilgili bitkisel kürler filan biliyorsanız benimle paylaşır mısınız?
bu sefer 11. gunde 10mm.
sizce buyur mu kızlar?
Canim inan bende uzuldum simdi uzulme ne olur..belki kucukken denemistir bakti olmadi biraz daha buyutmeyi deniyor benim igneyi vurdurdugumda 16 mm di.ve wvet 3 defa oluyor bi igne...sana tavsiyem cekilmis corek otu bal tarcin karisimi.o buyutuyor yumurtalari canim sonra sogan.kuru saracoglu bunu yumurta catlamasi buyumesi olusmasi.icin demisti...bi dene canim benim
Bi de benim yumurtam iki gun once cok kucuktu yani.doktor bana yok demisti iki gun sonra.tekrar cagirdi 16 mm olmustu...insallah insallah insallah seninkide buyucek....dua edicem sana canimmm allahim kalbindekini versin sana nasip.etsin insallah
Ben o corek.otu bal tarcin karisimini yiyordum her sabah ac karnina belkide ondan oldu yumurtam buyudu bi anda canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?