çatlatma Iğnesinden Sonra Hamile Kalan Varmi

sevtaporhan ve balarısı inş. hepimizde hamile kalırız ben bügün 9 günüm iğneyi olalı sabah erkenden dr. gidicem bakalım döllenme oldumu olmadı test falan da yapmadım bende akıntı iğneden sonra hemen hemen hergün yumurta akı gibi geldi ama çok az peceteye geldi ve sadece iki kez yoğun geldi göğüslerimde şişlik var arada kasıklarımda sızlama ve mide ekşimem çok oldu ama bunlar iğne etkiside olabilir, acıkcası pek hamileymişim gibi hiss etmıyrum bakalım sabah ola hayr ola vaktı geldiyse hamile kalırız artık stres yapmak ve beklemekten sıkıldım yarın iğneden sonra ara vericem tedavı olamak istemiyorum kendimi rahat bırakmalıyım vaktı gelince zaten olucaktık yarın akşam müsait olursam görüşürüz öptüm

mesumcum doktor dönüşü güzel haberler verirsin inşallah.. benim doktorum gecikme olursa test yaparız, regl olursan hemen ara demişti. bekliyorum yani... regl olursam da tekrar takip edicez yumurtlamamı.. peşini bırakmak yok.aslına bakarsan ben de pek umutlu değilim çünkü karnımda sürekli regl olacakmış gibi bir ağrı var. aslında regl günüm 9 ekim, daha çok var yani, fakat erken olacak gibiyim.. hayırlısı olsun artık. umarım dönüşte sonucunu yazarsın.

kızlar aslında acele ettiğimi de düşünüyorum belirtiler için. çünkü şüpheli ilişkinin üzerinden 5 gün geçti. eğer yumurta döllendiyse daha rahme inmedi bile çünkü inmesi 6 gün sürüyor. saçmalamayı bırakıp sakin olmalıyım.....belirti olması için de bhcg hormonunun kanda artması gerekiyo. bunun için de labaratuvar bile en az 10 gün olmasını bekliyor.. Allahım bana sabır ve akıl ver.. :)

Arkadaslar Catlatma Iğnesinden Sonra Hamile Kalan Varmi Merak Ediyorum Ve Bu Iğneden Sonraki Ilişki Kac Saat Sonra Olmali Yardim Edermisiniz

mrba ben catlatma ignasini bayram ertesi yaptırdım ve sımdi ogrendımkı hamıleyım cok mutluyum kelımelere sıgmaz evlılıgımın 4uncu senesı allah sizede verir insallah valla ben doktorumun tavsıyesıyle belırlı saatler verıyodu ornegın aksam 10 da yapıcaksın kac saaat surması onemlı degıl ılıskıden sonra ayaga kalkmayın sırtustu yatın altınıza bır yastık alın ben oyle yaptım ve su an cok guzel bır sekılde aldım sonucunu umarım sizde alırsınız:81:

hıım bırde igneden birgün ben bırgun sonra sabah 10da ılıskı onerdı doktor

hıım bırde igneden birgün ben bırgun sonra sabah 10da ılıskı onerdı doktor

ayse bende carsamba vurulcam ıgne sanırım doktordan sımdı geldım yumurtan ıyı gelısmıs dedı ve carsamba tekrar gel dedı 1 gun sonra gıtcem bakalım sanırım c.ignesı vurucak pekı igneden 1 gun once ılıskı olsa zararı olurmu ? ve ıgne vurulurken agrı yapıormu yanma falan

bende pregnly iğne oldum ayın 20. sinde heyecanla bekliyorum umarım güzel sonuç alırız ilk klomen ve iğne deneyiyim başarısızlıkla sonuçlandı ..bu ay umutluyum ama umarım en kısa zamanda emanetlerimiz biizmle buluşur...pkoluyum bu arada:97:
ilk iğnem ovitrelli idi okoldan oldu ama bu kalçadan ikisindede en ufak acı hissetmedim....korkmayın kızlar bu yolda herşey mübah

24ünde iğne oldum ovitrelle. ilk gün birşey olmadı. 25 inde yani dünden beri kasıklarım çok sancıyor adet sancısı gibi. 24 ünde yani vurulduğum gün dün ve bugün ilişki sonra gün aşırı dedi doktor. bakalım ne olacak. 30 dk yat ayaklarını kaldırıp dedi. fazlasının bir yayarı yokmuş zaten... bende öylem yaptım ama sonra dün baya bir dolandım ya eşim yemek istedi gece gece bir şeyler hazırladım. 1 saat kadar yattıktan sonra kalktım dolandım yani... ama kafama takmıyorum doktoruma inanıyorum ne yani ayağa kalktık diye spermler ulaşamayacak mı zaten aslında 10 dk da ulaşacağı en ii noktaya ulaşıyorlarmış... pofff. bakalım ne olacak. hep ilk denemede olmadı yazılarını okuyorum moralim bozuluyor... ümidim yok. bugün iğneden sonraki 3. günüm. yine ilişki var. kasıklarım ağrıyor ve midemde yanma ve ara ara bulantı var. bir de ara ara yine beyaz koyu bir akıntı geliyor. nedir bu acaba? yumurtlama konusunda hiçbir bilgim yok. tek yumurtam vardı takibi yapıldığında ve en son 16 mm dedi 2 gün sonrasına çatlatma iğnesi verdi. bakalım hayırlısı... poffff çok canım sıkılıyor.... yetti artık

canımcım yaşadıkların vurulduğumuz iğnenin etkisi.. bhcg içerdiği için hamilelik belirtileri yaşatıyor...

iğne etkisi 13 günde tamamen geçmiş olur eğer artarak devam ediyorsa hamile olabilirsin ............
klomeni çatlatma iğnesi ile kullandınsa iğneden 14- 15 gün sonra regl olman gerekir .....

klomen ve çatlatma iğnesi oldum 15. gün 2 ekime denk geliyo tabı o güne kadar adet olmassam, inş. olmam sizlerde olmassınız

Balarısı canım benım bugun dr. geldim 4 yumurtamda çatlamiş dr. ayın 5 de kan testi yap gel dedi hamile kalma ihtimalım varmı yokmu hiç bilmiyorum sadece göğüslerim çok acıyoruclarına elleyınca çok acıyo ama adet olucakmişim gibi kas ağrılarımda var, klomen adeti geciktirimi yoksa erken mi adet oluruz ??? bilen varsa tecrübesini yazarsa sevinirim ....ve ayrıca göğüs ucu acıması bunlar hala iğnenin etkisi olabılırmı iğne olalı yarın 10. gün olucak...

mesumcum, tatlım benim. dört yumurta çatladıysa bir de çoğul gebelik oluyormuymuş. çifter çifter kucaklarsın yavrularını inşallah. inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız. seninle regl günlerimiz çok yakın. ben de 9 ekimi bekliyorum . şuanki durumum, kasık ağrılarım azaldı fakat hala devam ediyor. göğüslerimde bir değişim yok, akıntımda yok.. dün iki gebelik yaşamış bir arkadaşımla konuştum. şuan yumurtam döllendiyse tüplerde geziyormuş. henüz tutunmamıştır bile dedi. reglim gecikince belirtiler başlarmış. hayırlısı olsun inşallah..:bekleyelim ve görelim canım..

sol tüpüm tıkalı kızlar bu ay ilk kez klomen kullandım ve sağ tarafımda bir yumurtam oluştu 14mm şuan da yarın gene gidicem yeterli büyüklüğe ulaşırsa iğnne olucakmısım inşallah Allah benimde yüzüme güler =)
çokheycanlıyım

papatyaprenses canım, benim de sağ tüpüm tıkalıymış, rahim filmi esnasında farkedildi ve o esnad verilen basınçlı ilacın etkisiyle açıldı. canım senin rahim filmin çekilmedi mi.....

papatyaprenses canım, benim de sağ tüpüm tıkalıymış, rahim filmi esnasında farkedildi ve o esnad verilen basınçlı ilacın etkisiyle açıldı. canım senin rahim filmin çekilmedi mi.....

rahim filmi cekildi canım sol tüpüm açılmadı sağ tüpümdeki yapışıklık açildi doktorumun dediğine göre zaten sadce ufak tıkanıklıklar yada yapışıklıklar açılıyormuş benim sol tarafımın acılma ihtimali yok anlayacağın canım =(
sağ tüple idaree edicem malesef..

inşallaaaaahhhh balarısı ağzından bal damlıyo belirtilere aldanmak zaten istemiyorum çok yanıltıcı olabılıyorlar ama bendeki göğüs şişliği beni çok rahatsız ediyo şişlik ve göğüs uclarım çok acıyo dün gece üzerine yatmışım okadar çok sızladı kı anlatamam üzerine yatamıyorum bile elleyince de çok acıyor bugun iğne olalı 10 gün oldu adet olucakmişim gibide sızılarım var hafif hafif akıntım peceteye geliyo yumurtab akı gıbı bakalım daha var bir haftadan fazla, Rabbım inş. ikişer ücer verir kucağımıza....

hiç malesef deme canım.. çok şükür ki diğeri açık. ikisi tıkalı olanlara bile çağre var. inş. kucağın dolar seninde tez zamanda...

sevtaporhan canım senin nasıl gidiyor. iğne sonrası kasık ağrıların ne durumda....
balarısı merhaba canım bugün iğneden sonraki 4. günüm. ağrılarım kalmadı. ara ara tatlı tatlı ağrıyor ama 2. günkü gibi değil. ne anlama geliyor bu acaba. 24 ünde gündüz 12 de iğne oldum. akşamında yani 24ünde ve 25inde ilşkiye girdik. dün girmedik. bugün giricez :) yalnız anlamadığım şu bu konuda aydınlatın. iğneyi vurulunca o gün ya da öbür gün çatlamıyor mu artık gün aşırı yapmanın yani yapmanın bir faydası olur mu ki yoksa 2 gün geçerliydi geçti mi artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…