hanımlar çattlatma iğnesi vurduralı 13 gün geçti bugün yarın adet olmam gerekiyo ama göğüslerim fena halde şişti ve koltuk altından göğüslerime doğru bi ağrı var uçları da top gibi oldu acaba adet olacağım için mi yoksa hamile miyim sizde de böyle olmuş muydu lütfen yardımcı olur musunuz
benım yumurtlama olmadı duphaston kullandım 11 gun gectı kanamam olmadı sımdı tekrar kullanacagım ıns yumurlamam olur kızlarkızlar bende bu ay iğne vuruldum imşallah tutar
kızlar; klomenle sağda 5mm, 11mm, 11,5mm.solda 17mm ve 12mm 5 tane yumurtam oluştu.beş gün öncede çatlatma iğnemi oldum.iğneden bir sonra ilişki.ben olumlu düşünmüyorum neticeyi.benim gibi olupta hamile kalan kalamayan varmı???????????????????????????
kızlar; klomenle sağda 5mm, 11mm, 11,5mm.solda 17mm ve 12mm 5 tane yumurtam oluştu.beş gün öncede çatlatma iğnemi oldum.iğneden bir sonra ilişki.ben olumlu düşünmüyorum neticeyi.benim gibi olupta hamile kalan kalamayan varmı???????????????????????????
merhabalar mesum. ben de pazartesi günü iğnemi oldum. kasık ağrısı ben de de var.. ağrıdan ziyade şöyle anlatayım: şişlik hissi, arasıra batma ve gerginlik. sanki karnım gazla dolmuş gibi..her iki kasığımda da ..aslında bu durumun gebelikle ilgili olduğunu düşünmüyorum. ilişkiye gireli birkaç gün oldu. sanırım iğnenin etkisi. ama çok merak ediyorum. umarım olmuştur....ben regl tarihimin geçmesini beklicem.senin durumun nasıl, paylaşırsan sevinirim.. öpüyorum.
ben de bugün gündüz 12 de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. doktor kolundan dedi öyle yaptı hemşire... hiçbir acı hissetmedim. şuanda kasıklarımda sancı da yok. kötü birşey mi bu ağrı mı olması gerekiyordu. çünkü öyle okuyorum deminden beri... sadece ayaklarıma bir ateş giriyor sürekli. bize bugün ve yarın ilişki sonra gün aşırı ilişki önerdi. bakalım ne olacak hiç ümidim yok gerçi. pkoluyum. 3 yıl oldu. yeni öğrendim pko lu olduğmu... glukofen kullanıyorum 2 aydır. bu ay klomen verdi. 2 gün önce yumurtalık takibinde 16 mm çıktı yumurtam ve iğneyi verdi. bugün de dediğim gibi yaptım... bakalım hayırlısı... o kadar çaresizim ki... anlatamam...
dün vuruldum iğneyi ve dün akşam ilişkiye girdik. bugün de giricez doktor öle dedi.bugün sadece kasıklarımda şişkinlik baskı var. öyle sancı falan yok. ayağa kalktığımda sanki aşağı düşecekler gibi ağırlaşmışlar gibi oluyor o kadar.... birisi bir cevap yazsın yahu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?