çatlatma Iğnesinden Sonra Hamile Kalan Varmi

bana kalçadan vurdular ama ben diğer iğneyi bulup aldım tanesi 10 tl iki tane vermişti doktor.5 gün geçti kasıklarım çok ağrıyo ve aynı adet olmuş gibi karnım ağrıyo sizde de olmuş muydu yardımcı olun lütfen

hanımlar çattlatma iğnesi vurduralı 13 gün geçti bugün yarın adet olmam gerekiyo ama göğüslerim fena halde şişti ve koltuk altından göğüslerime doğru bi ağrı var uçları da top gibi oldu acaba adet olacağım için mi yoksa hamile miyim sizde de böyle olmuş muydu lütfen yardımcı olur musunuz

selam kızlar:)
bende bugün çatlatma iğnesi oldum bundan önce 3 ay klomen kullandım( sabah - akşam) her ay yumurtam birden büyüdü ve çatlamadı.
Bu ay yumurtam sanırım18yada 8mm di biri digeri 6mm di sanırım ( tam cm mm göremedm:) çatlatma iğnesi oldum
bu gece ve yarın ilişki var sonra gün aşırı.
Bakalım ne olacak.... inşallah hayırlı haberi sizinle de paylaşırım bir 15 gün sonra, çok umutluyum kötü düşünmek istemiyorum :18: oy oy

Canım inşallah hamilesindir , çatlatma ignesi olanlar lütfen bize durumunuzu yazın :) merak ediyoruuuuz:)))))

merhabalar ... bende klomen kullandım ve cumartesi günü çatlatma iğnesi yapıldı .. 15 m 16 m 16 m 16m olmak üzre 4 yumurtam var şuan bir yumurtam içinde fena değil ama istediğimiz boyutlarda değil dedii doktorum ...pazar, salı ,perşembe ilişki günlerim bende bakalım bekliyorum hayırlısıyla .. bu ilk ayım tedavide oğlumda ise 5 ay kadar tedavi görmüştüm ... inşallah bu ay hamile kalırım çok uraşmadann.. inşallah allah hepinizede nasip eder ...

merhaba arkadaşlar bende 16 temmuzda çatlatma iğnesi vuruldum.ama bugün adet oldum doktor adet olursan 3.günü gel iğneye devam edelim bu sefer aşılama yaparız demişti ama ben bu ay kararsızım ramazan dolayısıyla ara versemmi karar veremiyorum siz olsanız napardınız düşünmekten kafayı yicem( allah isteyen herkese hayırlı ömürlü sağlıklı evlatlar versin inşallah

suenes merhaba merak ettim de çatlatma iğnesinden sonra adet oldunmu yoksa hamilemisin

Son düzenleme:
kızlar bende 3 ay klomen kullandım 7 temmuzda igne oldum 25 temmuzda adet oldum

kızlar; klomenle sağda 5mm, 11mm, 11,5mm.solda 17mm ve 12mm 5 tane yumurtam oluştu.beş gün öncede çatlatma iğnemi oldum.iğneden bir sonra ilişki.ben olumlu düşünmüyorum neticeyi.benim gibi olupta hamile kalan kalamayan varmı???????????????????????????

olumsuz düşünürsen zaten olumsuzluğu çağırırsın.
senin olumsuz düşündüğün sebep nedir merak ettim.
yumurtaların oluşmuş iğnen yapılmış
olumsuzluk ne var burada

mesajını bugün gördüm bu sorunları yaşamış biri oarak yazmak istedim benim sana söyleyeceğim ilk şey umutsuzluğa düşme.bende yaklaşık 1 yıl tedavi gördüm de hamile kaldım şuan 36 haftalık hamileyim.stresten ve umutsuzluktan uzak dur.allahın büyüklüğünü düşün belkide beni sınıyordur diye düşün.sınavı geçmek senin elinde.senin tam olarak sorunun ne kaç yıldır tedavi görüyorsun

ben catlatma iğnesi vuruldum 4 gün önce heycanla bekliyorum burya artık yazan yok galiba ((((
arkadaşlar iğneden sonra ne gibi belirtiler yaşanıyor acaba, iğneden sonrakı ağrılar normalmı kiste cevirsede ağrı yaparmı lütfen yardımcı olun tecrübelerınıze ihtiyacım var

merhabalar mesum. ben de pazartesi günü iğnemi oldum. kasık ağrısı ben de de var.. ağrıdan ziyade şöyle anlatayım: şişlik hissi, arasıra batma ve gerginlik. sanki karnım gazla dolmuş gibi..her iki kasığımda da ..aslında bu durumun gebelikle ilgili olduğunu düşünmüyorum. ilişkiye gireli birkaç gün oldu. sanırım iğnenin etkisi. ama çok merak ediyorum. umarım olmuştur....ben regl tarihimin geçmesini beklicem.senin durumun nasıl, paylaşırsan sevinirim.. öpüyorum.

Son düzenleme:
ben de bugün gündüz 12 de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. doktor kolundan dedi öyle yaptı hemşire... hiçbir acı hissetmedim. şuanda kasıklarımda sancı da yok. kötü birşey mi bu ağrı mı olması gerekiyordu. çünkü öyle okuyorum deminden beri... sadece ayaklarıma bir ateş giriyor sürekli. bize bugün ve yarın ilişki sonra gün aşırı ilişki önerdi. bakalım ne olacak hiç ümidim yok gerçi. pkoluyum. 3 yıl oldu. yeni öğrendim pko lu olduğmu... glukofen kullanıyorum 2 aydır. bu ay klomen verdi. 2 gün önce yumurtalık takibinde 16 mm çıktı yumurtam ve iğneyi verdi. bugün de dediğim gibi yaptım... bakalım hayırlısı... o kadar çaresizim ki... anlatamam...

Balarısı yeni gördüm yazdığını kusura bakma netten günlerce okumuş ve iğnden sonra yaşanan belirtileri yazanı görmedim çünkü iğne nin etkisi olduğundan kimse belirti diyemiyor.
benım kasıklarımda kı ağrı kesildi 7 gün oldu iğne vurulalı pazartesi doktora gidicem inş. çatlamiş ve de hamile haberi alırım. şuan da göğüslerim çok şiş ve hassas ara ara sızlıyor ama bu da iğnenin etkisidir diye düşünüyorum inş. bu ay hamile kalırız neklemek çok zor ama burdan paylaşmak birbirimize destek olmak iyi geliyor, şu an dediğim gibi yorgunlluk hissi uyku ve göğüslerimde çok fazla şişlik pazaretsiyi iple cekiyorum. doktorum hamilesin desede inanmıycak haldeyım bir tuhafım Vaktı gelmiştirde rabbım verir inş. hepimize

dün vuruldum iğneyi ve dün akşam ilişkiye girdik. bugün de giricez doktor öle dedi.bugün sadece kasıklarımda şişkinlik baskı var. öyle sancı falan yok. ayağa kalktığımda sanki aşağı düşecekler gibi ağırlaşmışlar gibi oluyor o kadar.... birisi bir cevap yazsın yahu....

ben iğnemi olalı 7. gün.. kasık ağrısı ilk günden beri var ve hiç geçmedi. göğüslerimde bir değişim yok. ayrıca kafama takılan konu gram akıntım yok. iğne olana kadar yumurtlama döneminde olan olağan akıntım vardı yoğun olarak. fakat iğneden sonra akıntı kesildi. eğer sizde akıntı durumu nasıl kızlar. döllenme olduysa perşembe ya da cuma günü olmuş olmalı.. akıntının başlaması gerekmezmiydi..sizce?

iğneden hemen sonra ilişkiye girmişsiniz bizden farklı olarak.. biz 36 saati sonrayı bekledik. bizim doktorumuzda öyle önerdi..hadi hayırlısı olsun hepimiz için kızlar. buradan paylaşalım olur mu süreci.. başka türlü zaman geçmeyecek, ayrıca birbirimize destek oluruz kızlar...öptüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…