Ayyy Rabbım sağlıklı bır sekılde kucağınıza almayı nasıp etsin ben pcoyum 2 . Denemem bende 13. Gunu test yapacağım ınsallah tutmustur ben de 3 gündür çok acıkıyorumBenim ilk denememdi. İğnenin 10. Günü negatifti erken gebelik testim. 11. Günü silik çizgi çıktı hemen kan verdim 16.64 çıktı. Ertesi gün tekrar test yaptım biraz daha belirgindi çizgi. 13. Günü kan verdim ve 72 çıktı. Allahım size de nasip etsin birbirimize dua edelim
Maşallah çok mutlu oldumBenim ilk denememdi. İğnenin 10. Günü negatifti erken gebelik testim. 11. Günü silik çizgi çıktı hemen kan verdim 16.64 çıktı. Ertesi gün tekrar test yaptım biraz daha belirgindi çizgi. 13. Günü kan verdim ve 72 çıktı. Allahım size de nasip etsin birbirimize dua edelim
Ah ah bende pcoyum. Kendimi bildim bileli hemde.. kullandığım takviyeler var doktor bile yumurtamın günü gününe büyümesine şaşırmıştı. Kesinlikle takviyelerim sayesinde olduAyyy Rabbım sağlıklı bır sekılde kucağınıza almayı nasıp etsin ben pcoyum 2 . Denemem bende 13. Gunu test yapacağım ınsallah tutmustur ben de 3 gündür çok acıkıyorumlütfen dua edın bana
Ben de 6 ay önce klomen ıctım sonra çatlatma ıgnesı tutmadı. Ben de tedavıye ara verdım adette çok kaldım dıye gıttım. Gıttıgımde kendılıgınden yumurtam buyumustu ( tanık soğan kuru hayır tohumu falan ıstım) doktor da çatlatma ıgnesı verdı ınsallah hamıleyımdırAh ah bende pcoyum. Kendimi bildim bileli hemde.. kullandığım takviyeler var doktor bile yumurtamın günü gününe büyümesine şaşırmıştı. Kesinlikle takviyelerim sayesinde oldu
İnşallah canımBen de 6 ay önce klomen ıctım sonra çatlatma ıgnesı tutmadı. Ben de tedavıye ara verdım adette çok kaldım dıye gıttım. Gıttıgımde kendılıgınden yumurtam buyumustu ( tanık soğan kuru hayır tohumu falan ıstım) doktor da çatlatma ıgnesı verdı ınsallah hamıleyımdır
İnşallah inşallah o hamilelık duygusunu tatmak ıstıyorum artıkİnşallah canımstres yapma, çok zor ama mecburuz. Tez zamanda hayrlı haberi al inşallah
Ayyy ne güzel haber tebrik ederim sağlıkla gelsinKan sonucum çıktı 72hamileyimm Allah isteyen herkese nasip etsin
Çok teşekkür ederimmAyyy ne güzel haber tebrik ederim sağlıkla gelsin
Merhaba kızlar, bu ay ben de doktorda yumurta takibine başlayacağım. Geçen ay hormonlarıma baktı her şey normal dedi.. Aynı zamanda hsg çekildim, sorun yok. Amh değerim de iyi. Adetinin 3. günü gel dedi doktor. Yarın gideceğim. Sorum şu, doktor ilk aydan hemen ilaç tedavisine başlıyor mu yoksa ilaçsız mı takip ediyor. 19 aydır gebelik oluşmadı hiç.adet
Merhaba kızlar, bu ay ben de doktorda yumurta takibine başlayacağım. Geçen ay hormonlarıma baktı her şey normal dedi.. Aynı zamanda hsg çekildim, sorun yok. Amh değerim de iyi. Adetinin 3. günü gel dedi doktor. Yarın gideceğim. Sorum şu, doktor ilk aydan hemen ilaç tedavisine başlıyor mu yoksa ilaçsız mı takip ediyor. 19 aydır gebelik oluşmadı hiç.adti
Adetin 3.günü çağırdı ise kist var mı diye alttan kontrol edip ilaca direk başlaması gerekiyor sonra iğne için gün vermesi gerekiyor bi sonraki randevuda yumurta boyutlarına bakıp ona göre iğne vurup vurmamaya karar vermesi gerekiyorMerhaba kızlar, bu ay ben de doktorda yumurta takibine başlayacağım. Geçen ay hormonlarıma baktı her şey normal dedi.. Aynı zamanda hsg çekildim, sorun yok. Amh değerim de iyi. Adetinin 3. günü gel dedi doktor. Yarın gideceğim. Sorum şu, doktor ilk aydan hemen ilaç tedavisine başlıyor mu yoksa ilaçsız mı takip ediyor. 19 aydır gebelik oluşmadı hiç.
Hayrlı uğurlu olsun darısı bizlere olsun inşallah kaçıncı ayınızda hamile kaldınız bizlere umut olsunKan sonucum çıktı 72hamileyimm Allah isteyen herkese nasip etsin
Ben ilk kez kullanmıştım iğneyi kullandığım gibi hamile kaldımHayrlı uğurlu olsun darısı bizlere olsun inşallah kaçıncı ayınızda hamile kaldınız bizlere umut olsun
Benimde ilk ayımdı direkt klomen ile başlattı yumurta büyüyünce ovitrelle verdiMerhaba kızlar, bu ay ben de doktorda yumurta takibine başlayacağım. Geçen ay hormonlarıma baktı her şey normal dedi.. Aynı zamanda hsg çekildim, sorun yok. Amh değerim de iyi. Adetinin 3. günü gel dedi doktor. Yarın gideceğim. Sorum şu, doktor ilk aydan hemen ilaç tedavisine başlıyor mu yoksa ilaçsız mı takip ediyor. 19 aydır gebelik oluşmadı hiç.
Maşallah biz de 11 aydır deniyoruz bu ay da olmazsa 1 yıl olacakBen ilk kez kullanmıştım iğneyi kullandığım gibi hamile kaldım1.5 yıllık evliyiz 17 Kasımda oldum iğneyi 28 kasımda hamile olduğumu öğrendim
Tebrik ederim çok sevindim senin adınaBenimde ilk ayımdı direkt klomen ile başlattı yumurta büyüyünce ovitrelle verdi
12-14 gün arası testler daha güvenılır sonıc verırTebrik ederim çok sevindim senin adınabenimde 8 gün ovitrlle kullandım ilk 2 gün kasık ağrım vardı sonra geçti şimdi dünden beri arada batma oluyor başkada bir belirti yok göğüsüm falan ağrımıyor ilk denmem , bugün dayanamadım bir test yaptım hayalet çizgi çıktı yarın sabah ilk idrala tekrar yapacağım
İnşallah hamilesinizdirTebrik ederim çok sevindim senin adınabenimde 8 gün ovitrlle kullandım ilk 2 gün kasık ağrım vardı sonra geçti şimdi dünden beri arada batma oluyor başkada bir belirti yok göğüsüm falan ağrımıyor ilk denmem , bugün dayanamadım bir test yaptım hayalet çizgi çıktı yarın sabah ilk idrala tekrar yapacağım
Geçen ay da adetimin 3. Günü gittim alttan muayene etti. Sonra da hsg ve amh iyi çıkarsa diğer ay yumurta takibine başlarız dedi. Bakalım ilaç vs iğne verecek mi bilmiyorumAdetin 3.günü çağırdı ise kist var mı diye alttan kontrol edip ilaca direk başlaması gerekiyor sonra iğne için gün vermesi gerekiyor bi sonraki randevuda yumurta boyutlarına bakıp ona göre iğne vurup vurmamaya karar vermesi gerekiyor
Hsg ve amh sonucunuzu biliyor musunuz eğer bir sıkıntı yoksa tedaviye başlar eğer zaten sıkıntı varsa o sorunu halletmeden tedaviye başlaması boşuna olur yanıt vermezGeçen ay da adetimin 3. Günü gittim alttan muayene etti. Sonra da hsg ve amh iyi çıkarsa diğer ay yumurta takibine başlarız dedi. Bakalım ilaç vs iğne verecek mi bilmiyorum
Gittiğim doktorum devlet hastanesinde. Amh ve hsg için özel hastaneye gittim. Amh 3.6 çıktı HSG de de her iki tüpümde de sıvı akışı var fakat birisinde daha yavaşmış. Gebeliğe engel bir durumun yok dedi özeldeki doktor.Hsg ve amh sonucunuzu biliyor musunuz eğer bir sıkıntı yoksa tedaviye başlar eğer zaten sıkıntı varsa o sorunu halletmeden tedaviye başlaması boşuna olur yanıt vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?