Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy Rabbım sağlıklı bır sekılde kucağınıza almayı nasıp etsin ben pcoyum 2 . Denemem bende 13. Gunu test yapacağım ınsallah tutmustur ben de 3 gündür çok acıkıyorumlütfen dua edın bana

Maşallah çok mutlu oldum

Ayyy Rabbım sağlıklı bır sekılde kucağınıza almayı nasıp etsin ben pcoyum 2 . Denemem bende 13. Gunu test yapacağım ınsallah tutmustur ben de 3 gündür çok acıkıyorumlütfen dua edın bana
Ah ah bende pcoyum. Kendimi bildim bileli hemde.. kullandığım takviyeler var doktor bile yumurtamın günü gününe büyümesine şaşırmıştı. Kesinlikle takviyelerim sayesinde oldu

Ah ah bende pcoyum. Kendimi bildim bileli hemde.. kullandığım takviyeler var doktor bile yumurtamın günü gününe büyümesine şaşırmıştı. Kesinlikle takviyelerim sayesinde oldu
Ben de 6 ay önce klomen ıctım sonra çatlatma ıgnesı tutmadı. Ben de tedavıye ara verdım adette çok kaldım dıye gıttım. Gıttıgımde kendılıgınden yumurtam buyumustu ( tanık soğan kuru hayır tohumu falan ıstım) doktor da çatlatma ıgnesı verdı ınsallah hamıleyımdır

İnşallah canım stres yapma, çok zor ama mecburuz. Tez zamanda hayrlı haberi al inşallah

Merhaba kızlar, bu ay ben de doktorda yumurta takibine başlayacağım. Geçen ay hormonlarıma baktı her şey normal dedi.. Aynı zamanda hsg çekildim, sorun yok. Amh değerim de iyi. Adetinin 3. günü gel dedi doktor. Yarın gideceğim. Sorum şu, doktor ilk aydan hemen ilaç tedavisine başlıyor mu yoksa ilaçsız mı takip ediyor. 19 aydır gebelik oluşmadı hiç.

Adetin 3.günü çağırdı ise kist var mı diye alttan kontrol edip ilaca direk başlaması gerekiyor sonra iğne için gün vermesi gerekiyor bi sonraki randevuda yumurta boyutlarına bakıp ona göre iğne vurup vurmamaya karar vermesi gerekiyor

Benimde ilk ayımdı direkt klomen ile başlattı yumurta büyüyünce ovitrelle verdi

Ben ilk kez kullanmıştım iğneyi kullandığım gibi hamile kaldım 1.5 yıllık evliyiz 17 Kasımda oldum iğneyi 28 kasımda hamile olduğumu öğrendim
Maşallah biz de 11 aydır deniyoruz bu ay da olmazsa 1 yıl olacak iğneyi 3. Vuruluşum

Benimde ilk ayımdı direkt klomen ile başlattı yumurta büyüyünce ovitrelle verdi
Tebrik ederim çok sevindim senin adına benimde 8 gün ovitrlle kullandım ilk 2 gün kasık ağrım vardı sonra geçti şimdi dünden beri arada batma oluyor başkada bir belirti yok göğüsüm falan ağrımıyor ilk denmem , bugün dayanamadım bir test yaptım hayalet çizgi çıktı yarın sabah ilk idrala tekrar yapacağım

12-14 gün arası testler daha güvenılır sonıc verır

İnşallah hamilesinizdir

Geçen ay da adetimin 3. Günü gittim alttan muayene etti. Sonra da hsg ve amh iyi çıkarsa diğer ay yumurta takibine başlarız dedi. Bakalım ilaç vs iğne verecek mi bilmiyorum

Geçen ay da adetimin 3. Günü gittim alttan muayene etti. Sonra da hsg ve amh iyi çıkarsa diğer ay yumurta takibine başlarız dedi. Bakalım ilaç vs iğne verecek mi bilmiyorum
Hsg ve amh sonucunuzu biliyor musunuz eğer bir sıkıntı yoksa tedaviye başlar eğer zaten sıkıntı varsa o sorunu halletmeden tedaviye başlaması boşuna olur yanıt vermez

Hsg ve amh sonucunuzu biliyor musunuz eğer bir sıkıntı yoksa tedaviye başlar eğer zaten sıkıntı varsa o sorunu halletmeden tedaviye başlaması boşuna olur yanıt vermez
Gittiğim doktorum devlet hastanesinde. Amh ve hsg için özel hastaneye gittim. Amh 3.6 çıktı HSG de de her iki tüpümde de sıvı akışı var fakat birisinde daha yavaşmış. Gebeliğe engel bir durumun yok dedi özeldeki doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…