- 26 Kasım 2025
- 16
- 5
- 1
- 30
O zaman çok güzel başlar diye düşünüyorum tabiki doktorun daha iyi bilirGittiğim doktorum devlet hastanesinde. Amh ve hsg için özel hastaneye gittim. Amh 3.6 çıktı HSG de de her iki tüpümde de sıvı akışı var fakat birisinde daha yavaşmış. Gebeliğe engel bir durumun yok dedi özeldeki doktor.
Bakalım yarın gideceğim, süreci merak ettiğim için sormuştum. Teşekkür ederim :)O zaman çok güzel başlar diye düşünüyorum tabiki doktorun daha iyi bilir
Merhaba, acaba kaç yumurtanız olmuştu ne kadar boyutlardaydı ?Ben ilk kez kullanmıştım iğneyi kullandığım gibi hamile kaldım1.5 yıllık evliyiz 17 Kasımda oldum iğneyi 28 kasımda hamile olduğumu öğrendim
Arkadaşlar ben bugün ıgne günüyle beraber 11. Gundeyım ama adet oldumMerhaba, acaba kaç yumurtanız olmuştu ne kadar boyutlardaydı ?çok tebrik ederim, Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Benim yalnızca 1 yumurtam oluşmuştu. Sol taraftaydı boyutu 20mm iken doktorum hemen iğne vurulmamı söyledi canım. Tabi ben 1 tane yumurta olduğunu duyunca çok üzülmüştümMerhaba, acaba kaç yumurtanız olmuştu ne kadar boyutlardaydı ?çok tebrik ederim, Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Canım leke leke mi geliyor? Yoksa bildiğin adet mi oldun iğnenin 14. Günü adet olunuyo diye biliyorumArkadaşlar ben bugün ıgne günüyle beraber 11. Gundeyım ama adet oldumnormal mı sızce
Normalde kanamam azdır zaten hatta leke leke gorıp öyle adet oluyordum ama bu sefer dırekt kanama seklınde yoğun degıl ama başlangıç kanamasıCanım leke leke mi geliyor? Yoksa bildiğin adet mi oldun iğnenin 14. Günü adet olunuyo diye biliyorum
Ve test yaptım dırekt kocaman negatif. Bundan sonra pozıtıf olmaz zaten adet oldumNormalde kanamam azdır zaten hatta leke leke gorıp öyle adet oluyordum ama bu sefer dırekt kanama seklınde yoğun degıl ama başlangıç kanaması
Ben iğnenin 5.günündeyim sol belim ağrıyor sol kasıkta sızlama var.Dün gece zor uyudum belimden.Bilmiyorum ipne etkisi mi ama ipne oldupumdan beridir hiç ağrım yoktu yeni dün başladı
Yumurtlama 28 sabahtı.Duphaston,glifor,coraspirin ve vitaminleri devam ediyorum.Çok istiyorum inşallah olur tutar.Pcos var letu+gonalf+ovitrelle kullndım.Ayrıca meraktan dün test yaptım 25 çıktı☺
Erken bence Lutuel faz süreniz mi kısa acaba hep böyle olur muArkadaşlar ben bugün ıgne günüyle beraber 11. Gundeyım ama adet oldumnormal mı sızce
Bilmiyorum ama geçen ıgne oldugumda 16-18 günlerde adet olmustumErken bence Lutuel faz süreniz mi kısa acaba hep böyle olur mu
Yumurtlama 28 sabahtı.Duphaston,glifor,coraspirin ve vitaminleri devam ediyorum.Çok istiyorum inşallah olur tutar.Pcos var letu+gonalf+ovitrelle kullndım.Ayrıca meraktan dün test yaptım 25 çıktı☺
Bende neden hala belirti yok delircem valla yaBenim yalnızca 1 yumurtam oluşmuştu. Sol taraftaydı boyutu 20mm iken doktorum hemen iğne vurulmamı söyledi canım. Tabi ben 1 tane yumurta olduğunu duyunca çok üzülmüştümrabbim kucağımızı boş bırakmasın
Günaydın canım az kaldı seninde8. Günden günaydın herkese :) hayırlı haberler alalım bugün
Belirti arama ben hamile değilken daha çok belirtim vardı. Hamile değilken akıntım çoktu afedersin iç çamaşırını doldururdu bazen. Hamileyim şuan akıntım yok gibi bişey. Her beden aynı değil canım kendini böyle strese sokma. Benim 2 belirtim oldu. 1.5 haftadır iştah artışı ve iğnenin 12. Günü başlayan uyku. Oturduğum yerde uyukluyorum. Dün akşam 6dan gece 11e kadar belki 5 kere uyuyup uyandımBende neden hala belirti yok delircem valla ya
Gerçekten insan en küçük umudu bile arıyor. Beklemek çok zorBelirti arama ben hamile değilken daha çok belirtim vardı. Hamile değilken akıntım çoktu afedersin iç çamaşırını doldururdu bazen. Hamileyim şuan akıntım yok gibi bişey. Her beden aynı değil canım kendini böyle strese sokma. Benim 2 belirtim oldu. 1.5 haftadır iştah artışı ve iğnenin 12. Günü başlayan uyku. Oturduğum yerde uyukluyorum. Dün akşam 6dan gece 11e kadar belki 5 kere uyuyup uyandım
Hayırlı sonuçlar alıcaz. Olumlu düşünelim olumlu sonuç alalım inşallahGerçekten insan en küçük umudu bile arıyor. Beklemek çok zor
Arkadaşlar ben bugün ıgne günüyle beraber 11. Gundeyım ama adet oldumnormal mı sızce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?