İnşallah bakalımHayırlı sonuçlar alıcaz. Olumlu düşünelim olumlu sonuç alalım inşallah
Anladım teşekkür ederim bu ay çok umutluydum maalesef olmadıRegl genelde yumurta çatladıktan 14 gün sonra geliyor
Genelde yumurta 36 saat sonra çatlıyor
İğne vurulduğun saati bilmiyorum, saate göre bugün 8.- 9. gün
Beklenenden 5- 6 gün erken olmuşsun ama bu olabilir bir durum
Her ay tekrarlarsa sorun anlamına gelebilir
Stres ve yumurtanın kalitesi luteal fazı yani çatlamadan sonraki günden adet başlayana kadar olan süreyi kısaltabilir
Luteal fazda bebeğin tutunması için progesteron hormonu üretiliyor
Luteal faz çok kısa olursa bebeğin tutunma ihtimali azabilir o yüzden bir sonraki aylarda doktor onayıyla çatlama sonrası progesteron desteği alabilirsin
Canım belirtisiz bir sürü gebe varBende neden hala belirti yok delircem valla ya
Gözünüz aydın olsun, sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almak nasip olsun bize de dua edinKan sonucum çıktı 72hamileyimm Allah isteyen herkese nasip etsin
Olmayacak korkusu oluyor ya insanda, o yüzden bişeyler olsun diye bekliyorum işteCanım belirtisiz bir sürü gebe var
Benim kist olmuştu geçen ay. Bana doktor duphaston verdi adetin 15. günü başladım 10 gün kullandım ilacım cumartesi bitti ama daha kontrole gitmedim. Kist gitti mi bilmiyorum. Sana hangi ilacı verdi?Peki ovitrelleden sonra kist oluşan var mı? Benim kontrolüm vardı kist küçülmesi gerekirken büyümüş, doğum kontrol ilacı verdi ama ben ilaç kullanma taraftarı değilim, daha bitkisel ilerlemek istiyorum.
Yasmin yazdı, her gün bir tane kullan dedi. Gelecek ay adet 3. Günü kontrole gel dedi gitmiş mi? diye.Benim kist olmuştu geçen ay. Bana doktor duphaston verdi adetin 15. günü başladım 10 gün kullandım ilacım cumartesi bitti ama daha kontrole gitmedim. Kist gitti mi bilmiyorum. Sana hangi ilacı verdi?
Tevekkül ve çokça dua etOlmayacak korkusu oluyor ya insanda, o yüzden bişeyler olsun diye bekliyorum işte
Bende öyleyim canımOlmayacak korkusu oluyor ya insanda, o yüzden bişeyler olsun diye bekliyorum işte
Ben birkaç yerde okudum sanki iğne olunca daha erken adet olunuyormuş , moralini bozma bir sonraki döngüde olur allahın izniyle , bende dün test yaptım silik çıktı bu sabah yaptım negatif ,benim 9 gün erkende olabilir tabi ama öyle durumlar şuandaArkadaşlar ben bugün ıgne günüyle beraber 11. Gundeyım ama adet oldumnormal mı sızce
İnşallah gebe kalırsınız . Benı mahvettı bu süreçBen birkaç yerde okudum sanki iğne olunca daha erken adet olunuyormuş , moralini bozma bir sonraki döngüde olur allahın izniyle , bende dün test yaptım silik çıktı bu sabah yaptım negatif ,benim 9 gün erkende olabilir tabi ama öyle durumlar şuanda
Kızlar böyle silik çıktı. Benim gözüm mü öyle görmek istiyor yoksaKızlar bugün 8. Gün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım. Negatif
Canım sen görmüyorsun baya baya silik pembe çizgi var ben böyle öğrendim hamileliğimiKızlar böyle silik çıktı. Benim gözüm mü öyle görmek istiyor yoksa
Bende gördüm silik çıkmış bende de dün öyle idi ama bugün negatif oldu inşallah gebesindirKızlar böyle silik çıktı. Benim gözüm mü öyle görmek istiyor yoksa
Yalancı gebelikten korkuyorum devam ediyor olabilir herhaldeBende gördüm silik çıkmış bende de dün öyle idi ama bugün negatif oldu inşallah gebesindir
Kaçıncı gündü ama sizinki. Benim 8. Gün ya erken olabilir sanırım halaCanım sen görmüyorsun baya baya silik pembe çizgi var ben böyle öğrendim hamileliğimi
Kızlar böyle silik çıktı. Benim gözüm mü öyle görmek istiyor yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?