• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba Duphaston ilacı adete kaç gün kala bırakmıştınız ve göğüs ağrınız var mıydı☺️
Aşılamanın2. Günü içmeye başlamıştım. 10 gün kullandım. Reglye yaklaşık 4-5 gün kala bıraktım. Göğüs ağrısı dediğim gibi vardı ama ilacın yan etkisinde de bu belirti vardı. Teste 2 gün kala azalmıştı belirtiler

Bu testler gerçekten sıkıntı en iyisi 14.gün kan vermek. Hem moral düşüyor hem de ümitsizliğe kapılıyorsunuz. Testte çizgi görüp kanda çıkmayan bir hanımefendi vardı hatta. En iyisi beklemek. Ben geçen ay testelere çok para yatırdım keşke yapmasaymışım 🥲

olmaz mı, ama ben bu belirtilerden bazılarını diğer aylarda da yaşadım sadece sanki hepsini birlikte bu ay ilk kez yaşadım, ya da ben öyle görmek istiyorum :)
Belirtilerim; karnımda şişlik, fazlaca gaz, akıntı, soluma yatamama, alt karında doluluk.
Meme hassasiyetim yok, bel ağrım yok.
Ben de hepsini yaşıyorum sadece arada göğsüme ağrı vuruyor ve sola, sağa yatamama gibi sorunum olmuyor. 6.gün hafif çok pembe bir kan geldi. 8.gün sabahı çok çok daha az yine geldi. Ve bitti. Şimdi 9.günümdeyim artık çok az kaldı belirtilerim artarsa yazarım ben de

Ben Allah nasip ederse şubat ayında devam edeceğim ilk olarak HSG sonra doktorum ne önerirse diye düşünüyordum ama heralde doktorumla konuşup aşılamaya geçmek istediğimi söyliycem doktorum pek sıcak bakmıyor aşılama yapması için 3 ay Klomen 3 ay femera tarzı ilaçlar kullandırıp sonuç almazsak aşılama yapacağını söyledi benim 2 kaldı 4 ay oldu ilaç 2 çatlatma tabi ben birbuçuk sene önce farklı doktorda daha değişik tedaviler de oldum ve 1 defa da orada çatlatma oldum
2 deneme olmazsa aşılama diyem doktorum bana hiç güven vermiyor bakım tüm doktorlar aşılamayı tüp bebek öncesi son çare gibi görüyor, hatta benim doktorum direkt 2 çatlatma iğnesi 2 aşılama olmazsa tüp bebek dedi, her plan olmaması üzerine kuruluyken nasıl psikolojik olarak sağlam olabilirim ki hem de ortada hiç bir sorunum yokken :(

Ve ben dayanamadım iğneden sonraki 13. Günüm kaset test yaptım negatif :( şubat ayı bizim olsun 🙏🏻

Kızlar benim gece birden kanamam oldu hemşiremi aradım progestan dex ve kampsül kullan dedi kızımda da böyle oldu boş kese kanıyordu çok korkuyorum

Kızlar benim gece birden kanamam oldu hemşiremi aradım progestan dex ve kampsül kullan dedi kızımda da böyle oldu boş kese kanıyordu çok korkuyorum
Allahım korusun endişe etmeyin inşaAllah şifa olur kullandıklarınız

Benimde iki üç gündür aralarda midem bulanıyor. Progesteron kullanıyorum onun etkisi mi bilemiyorum. Bugün artık 10.günüm 9 Ocak test günüm

Back
X