• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bugün 14 gün oldu kan verdim negatifim bence olsa biraz çıkardı ama bilemiyorum

Yumurtalar baya iyi gelişmiş ama belki de diğeri tutmuştur hem belkintest yapsam çıkabilir tabi ki senin tercihin canım da bende 7 Aralık'ta çekildim işte bu ay sonrasında adet oldum famera kullandım günde 2 defa tek bir yumurta oluştu 11. Gün işte 16 mm di doktor da bugün için yani 14. Gün için igneni ol dedi inşallah tekrardan olgunlaşmış tür diye umut ediyorum😏
Valla ben beklemeyı tercıj edıyorum her ay okadsr uzuldumkı bıde 14 gunden sonra net sonuc olurmus hamıle gınıde hıssetmıyorum o yuzden beklıyorum ben hemen hsg cekıldım ertesı güne vuruldum beklemek ıstemedıgımden senınkı daha ıyı dıger ay olması belkı tutar bu ısler nasıp bılemıuoruz ıste

Benim adetime bir hafta var daha ama pembe lekelenmelerim yine var şu an 😕 bu lekelenmeler tutunmaya engel mi sizce

Benim adetime bir hafta var daha ama pembe lekelenmelerim yine var şu an 😕 bu lekelenmeler tutunmaya engel mi sizce
Benimde 8 günüm kaldı lekelenme yok ama pembe lekelenme yerleşme kanaması oluyormuş hem adet tarihinden bir hafta önceyse en iyisi bekleyip görmek.

Kesim rengli olacağım diye düşünüp hamilelik haberi alanlar oldu hiç kötü düşünmeyin
Ya bilmiyorum. Doktorum da bekleyelim adeti dedi Progesteronu kestik 10 gün içinde regli olursun yoksa dedi regli günü arayıp tekrar görüşeceğiz ona göre klomen ya da femerA başlayıp tekrar iğne döngüsüne giricez dedi. Bilmiyorum sanırım salıcam bu ay çok yıprandım

Valla ben beklemeyı tercıj edıyorum her ay okadsr uzuldumkı bıde 14 gunden sonra net sonuc olurmus hamıle gınıde hıssetmıyorum o yuzden beklıyorum ben hemen hsg cekıldım ertesı güne vuruldum beklemek ıstemedıgımden senınkı daha ıyı dıger ay olması belkı tutar bu ısler nasıp bılemıuoruz ıste
Ben Nisan ayında çatlatma iğnesi ile gebe kaldım ve hiç bir belirtim yoktu inanki anlamadım bile ama kimyasalla sonuclandi o yüzden belirti aramiyorum pek

Bende sizin gibi 6.günümde, 8. Günümde hafif pembe bir leke gördüm. Bugün 10.günümdeyim yine gördüm ama bu defa biraz daha fazlaydı. Ya yerleşme kanaması, ya da hormonlar rahim ağzını hassaslaştırdığı için oluyor dedi bana chat gpt. Bilemedim 🥲 tutunuyor da olabilir

Ay hanımlar ben bayağı araştırdım ve yerleşme kanaması diyorlar bilemiyorum olabilir mi? Çok ümitlendim🥹 10.günümdeyim kan versem de net çıkar mı sanmıyorum ama

Ben Nisan ayında çatlatma iğnesi ile gebe kaldım ve hiç bir belirtim yoktu inanki anlamadım bile ama kimyasalla sonuclandi o yüzden belirti aramiyorum pek
Canım benımde hıc belırtım yok ıstr o yuzden hıste yok ıcımde bılmıyorum Degısık

Kanda ne zaman çıktı
Ben beklemiştim 17. Güne kadar kafamı ona yormamistim test yaptım üç tane çıkmıştı sabahında kan verdim çıktı ama bir gün sonrasında kanama olup kimyasala döndü malesef

Kızlar ben şeyi merak ettim eğer adetten önce test yaparsak ve pozitif çıkarsa mı kimyasal olduğunu öğreniyorsunuz

Birde şeyi merak ediyorum buradaki devlet hastanesi acil bölümü hcg bakmıyor siz sağlık ocağından mı baktırdınız yoksa poliklinik muayenesi mi alıyorsunuz

Back
X