GerçektenmiDoktora gittim ikizlerim olacakAllah en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GerçektenmiDoktora gittim ikizlerim olacakAllah en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah
Evet canım dün doktor söyleyince dilim tutuldu rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsinGerçektenmiayy vallahi çok ama çok sevindim Rabbim nasip etti inşallah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin canım
![]()
Amin canım inşallahGerçektenmiayy vallahi çok ama çok sevindim Rabbim nasip etti inşallah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin canım
![]()
İnşallah canım hatırlarsan sen 2. Kan verdiğinde HCG 1000 çıkmıştı hatta çoğul gebelik olma ihtimalini bile konuşmuştukEvet canım dün doktor söyleyince dilim tutuldu rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin
Merhaba. Hangi gün iğne olmuştunuz acaba?Benimde iki üç gündür aralarda midem bulanıyor. Progesteron kullanıyorum onun etkisi mi bilemiyorum. Bugün artık 10.günüm 9 Ocak test günüm
Elhamdulillah, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinDoktora gittim ikizlerim olacakAllah en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah
26 Aralık günü iğne oldum. 19mm civarında yumurtam vardıMerhaba. Hangi gün iğne olmuştunuz acaba?
Bende 27 Aralıkta oldum 20 mm civarındaydı. Doktorum şu gün test yap demedi ama siz yazınca dedim test mi yaptırsam bende26 Aralık günü iğne oldum. 19mm civarında yumurtam vardı![]()
Aynen canım biri 6+5 diğeri 7+0günlükİnşallah canım hatırlarsan sen 2. Kan verdiğinde HCG 1000 çıkmıştı hatta çoğul gebelik olma ihtimalini bile konuşmuştuknasip etti çok şükür kaç haftalık oldun şimdi
Daha erken şimdi bence ben merakıma yenik düştüm. Adeti beklemek en güzeli dayanabilirsinizBende 27 Aralıkta oldum 20 mm civarındaydı. Doktorum şu gün test yap demedi ama siz yazınca dedim test mi yaptırsam bende
Sizde herhangi bir belirti varmı. Ben adet olacak gibiyim karın bel ağrısı göğüs hassasiyeti varDaha erken şimdi bence ben merakıma yenik düştüm. Adeti beklemek en güzeli dayanabilirsiniz![]()
Bende 24 aralıkta oldum henuz test yapmadım 13. GunSizde herhangi bir belirti varmı. Ben adet olacak gibiyim karın bel ağrısı göğüs hassasiyeti var
Karın ağrısı arada oluyor ama dalgalı. Bel ağrım şu an yok. Geçen ay vardı. Göğüs hassasiyetimde yok maalesef. Beni belirti olarak 6. 8. Ve 10.günlerde gelen hafif lekelenme şüphelendirdi. O da ara kanama mı yoksa yerleşme kanaması mı bilemiyorum. Biraz o sebeple test yaptım aslındaSizde herhangi bir belirti varmı. Ben adet olacak gibiyim karın bel ağrısı göğüs hassasiyeti var
Amin inşallah. Benimde biraz önce lekelenmem oldu adet mi olacağım şaştım kaldımKarın ağrısı arada oluyor ama dalgalı. Bel ağrım şu an yok. Geçen ay vardı. Göğüs hassasiyetimde yok maalesef. Beni belirti olarak 6. 8. Ve 10.günlerde gelen hafif lekelenme şüphelendirdi. O da ara kanama mı yoksa yerleşme kanaması mı bilemiyorum. Biraz o sebeple test yaptım aslındaHayırlısı az kaldı hayırlısı ile nasip etsin rabbim her birimize
Hayırlısı olsun inşallah canınızı sıkmayın bizim bebişler biraz nazlıAmin inşallah. Benimde biraz önce lekelenmem oldu adet mi olacağım şaştım kaldım
İnşallah bizleri de haberdar edinBende 24 aralıkta oldum henuz test yapmadım 13. Gun
Insallah gusel seyler olurİnşallah bizleri de haberdar edin![]()
Amin inşallahElhamdulillah, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Soğan suyu genel mi içtin yoksa sadece adette mibende de pcos vardı sana dediğim takviyeleri mutlaka bu ay iç soğan suyuyla destekle ben öyle yaptım adetken muayeneye gittim ilaçları başladık hayırlı haberi aldım rabbim dana da nasip etsin