• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım dün doktor söyleyince dilim tutuldu rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin
İnşallah canım hatırlarsan sen 2. Kan verdiğinde HCG 1000 çıkmıştı hatta çoğul gebelik olma ihtimalini bile konuşmuştuk🙂nasip etti çok şükür kaç haftalık oldun şimdi

İnşallah canım hatırlarsan sen 2. Kan verdiğinde HCG 1000 çıkmıştı hatta çoğul gebelik olma ihtimalini bile konuşmuştuk🙂nasip etti çok şükür kaç haftalık oldun şimdi
Aynen canım biri 6+5 diğeri 7+0günlük

bende de pcos vardı sana dediğim takviyeleri mutlaka bu ay iç soğan suyuyla destekle ben öyle yaptım adetken muayeneye gittim ilaçları başladık hayırlı haberi aldım rabbim dana da nasip etsin

Bende 27 Aralıkta oldum 20 mm civarındaydı. Doktorum şu gün test yap demedi ama siz yazınca dedim test mi yaptırsam bende
Daha erken şimdi bence ben merakıma yenik düştüm. Adeti beklemek en güzeli dayanabilirsiniz 🥹

Sizde herhangi bir belirti varmı. Ben adet olacak gibiyim karın bel ağrısı göğüs hassasiyeti var
Karın ağrısı arada oluyor ama dalgalı. Bel ağrım şu an yok. Geçen ay vardı. Göğüs hassasiyetimde yok maalesef. Beni belirti olarak 6. 8. Ve 10.günlerde gelen hafif lekelenme şüphelendirdi. O da ara kanama mı yoksa yerleşme kanaması mı bilemiyorum. Biraz o sebeple test yaptım aslında 🥲 Hayırlısı az kaldı hayırlısı ile nasip etsin rabbim her birimize

Karın ağrısı arada oluyor ama dalgalı. Bel ağrım şu an yok. Geçen ay vardı. Göğüs hassasiyetimde yok maalesef. Beni belirti olarak 6. 8. Ve 10.günlerde gelen hafif lekelenme şüphelendirdi. O da ara kanama mı yoksa yerleşme kanaması mı bilemiyorum. Biraz o sebeple test yaptım aslında 🥲 Hayırlısı az kaldı hayırlısı ile nasip etsin rabbim her birimize
Amin inşallah. Benimde biraz önce lekelenmem oldu adet mi olacağım şaştım kaldım

bende de pcos vardı sana dediğim takviyeleri mutlaka bu ay iç soğan suyuyla destekle ben öyle yaptım adetken muayeneye gittim ilaçları başladık hayırlı haberi aldım rabbim dana da nasip etsin
Soğan suyu genel mi içtin yoksa sadece adette mi

Back
X