• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende sizin gibi 6.günümde, 8. Günümde hafif pembe bir leke gördüm. Bugün 10.günümdeyim yine gördüm ama bu defa biraz daha fazlaydı. Ya yerleşme kanaması, ya da hormonlar rahim ağzını hassaslaştırdığı için oluyor dedi bana chat gpt. Bilemedim 🥲 tutunuyor da olabilir
Bende aynı durumdayım adet desem adete daha bir hafta var. Moralim bozuldu. Pembeleri gördükçe

Ay hanımlar ben bayağı araştırdım ve yerleşme kanaması diyorlar bilemiyorum olabilir mi? Çok ümitlendim🥹 10.günümdeyim kan versem de net çıkar mı sanmıyorum ama
Bende 9. Günümdeyim. Herhangi bir belirtiniz var mı acaba

Bende 9. Günümdeyim. Herhangi bir belirtiniz var mı acaba
Arada bir karın ağrısı ve mide bulantım oluyor. Progestan kullanıyorum o da mide bulantısı yapabiliyor bilemedim. Bir anda göğüs ucu belirginleşmesi, akıntı ve sık idrara çıkma yaşıyorum.
Ama bunlar hem çatlatma iğnesinin hem Progestanın hem de adet öncesi belirtiler de olabiliyor. O yüzden kafam karışık kanama olması beni daha çok şüphelendirdi

Arada bir karın ağrısı ve mide bulantım oluyor. Progestan kullanıyorum o da mide bulantısı yapabiliyor bilemedim. Bir anda göğüs ucu belirginleşmesi, akıntı ve sık idrara çıkma yaşıyorum.
Ama bunlar hem çatlatma iğnesinin hem Progestanın hem de adet öncesi belirtiler de olabiliyor. O yüzden kafam karışık kanama olması beni daha çok şüphelendirdi
Bende de var sık idrara çıkma. Karın ağrısı çok hafif adet ağrısı gibi. Ama bu pembe kanama varken tutunma olur mu sence 😕

Bende de var sık idrara çıkma. Karın ağrısı çok hafif adet ağrısı gibi. Ama bu pembe kanama varken tutunma olur mu sence 😕
Hafif pembe kanama implantasyon yani yerleşme kanamasına da işaret edebiliyor. Fakat kesin değil. Geçen ay bende yine hafif pembe akıntı gibi gelmişti fakat gebelik oluşmamıştı maalesef.

Kızlar benim gece birden kanamam oldu hemşiremi aradım progestan dex ve kampsül kullan dedi kızımda da böyle oldu boş kese kanıyordu çok korkuyorum
Yaa çok üzüldüm korkma inşallah kötü birşey yoktur Allah yardımcın olsun

Herkese merhaba hanımlar size tavsiyem hiç belirtilere güvenmeyin lekelenme görenler yerleşmemi diye strese girmeyin çünkü bilinmiyor kimi hiç belirti olmadan hamile olduğunu öğreniyor kimi adet olacağım diyip ya adet oluyor yada hamile kaldığını öğreniyor ben geçen ayki tedavimde kesin oldu dedim 2 erken gebelik testi yaptım pozitif net iki kırmızı belirgin çizgi o yüzden hiç stres yapmayın evet elde olmadan çok takıyoruz ama sonucunda yıpranıyoruz Buda adet olmadan 1 gün önceki test sonuçlarım

Eklentiler

• 7023079D-9551-43DD-A295-FB5F73D35D21.webp
    7023079D-9551-43DD-A295-FB5F73D35D21.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 30
  • DB207507-8B18-4DD9-B334-0807D4E37241.webp
    DB207507-8B18-4DD9-B334-0807D4E37241.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 31
Hiç öyle düşünme olacak canım inşallah bende bugün iğne oldum tekrardan ve az önce yoğun akıntım oldu ilişki yarın akşam olacak kacirmamis olurum insallah
Inşşalah canım bızde bebeklerimize kavusuruz ınsallah

Merhaba kızlar , 20 aralıkta iğne vuruldum beklenen adetim 5 ocaktı ama duphaston kullandığım için gecikme olabilir dedi doktor. Duphaston ilacı da 4 ocakta bıraktım. Test yapmadan direk kan testi yapmayı düşünüyorum sizce ne zaman gitmeliyim. Şuan sol kasık ağrısından başka hiçbir belirtim yok.

Merhaba kızlar , 20 aralıkta iğne vuruldum beklenen adetim 5 ocaktı ama duphaston kullandığım için gecikme olabilir dedi doktor. Duphaston ilacı da 4 ocakta bıraktım. Test yapmadan direk kan testi yapmayı düşünüyorum sizce ne zaman gitmeliyim. Şuan sol kasık ağrısından başka hiçbir belirtim yok.
Merhaba 16 gün olmuş bence varsa çıkar kanda

Dayanamadım 11.günde test yaptım ama negatif duruyor. 14.günümde âdetimi bekliyorum pozitife döner mi bilemedim 🥲 Sizce Hanımlar?

IMG_7354.webp

Back
X