- Emoji Skoru
- 75
- Puanlar
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kanamam başladı yine ilk kez böyle birşey yaşıyorum adetlerim hep düzenlidir noldu bu ay anlamıyorumBeklemek çok zor gerçekten. Kendimi gece gece temizliğe vurdum resmenHayırlısı ile güzel sonuçlar almak nasip olsun. 12.günde kan testinde çıkar mı acaba?
Çıkar sanırım umarım güzel haberini alırsınBeklemek çok zor gerçekten. Kendimi gece gece temizliğe vurdum resmenHayırlısı ile güzel sonuçlar almak nasip olsun. 12.günde kan testinde çıkar mı acaba?
Adette içilmiyor diyorlar ama ben full içtim sabah akşam combinol kullandım eşim takviye kullandı o kadar ümitsizdim ki anlayamam ama yaptığım herşey işe yaradıSoğan suyu genel mi içtin yoksa sadece adette mi
Canım birde ebegümeci kaynattım soğanla taze toplanmış kaynanam saolsun bahçelerinde vardı ben pek bilmem soğanla bir süre kaynattım demledim sürahiye boşaltıp dolaba koydum hergün bitene kadar sabah akşam içtim özellikle sabah aç karna gecede yatmadan önce içtim Diğer ay adet olduktan sonra klomen gonalf ile beraber 6 yumurtam büyüdü 36 saat sonra 2 gün arayla rabbim ikiz nasip etti ve aralarında 2 gün varSoğan suyu genel mi içtin yoksa sadece adette mi
Hayır olsun inşallahBenim kanamam başladı yine ilk kez böyle birşey yaşıyorum adetlerim hep düzenlidir noldu bu ay anlamıyorum![]()
belki ara kanamadır. İğneden sonra maalesef ara kanamalar yaşayanlar da oluyor. Rabbim hayırlısını en kısa zamanda versinBenim bu kanama varken kalmam imkansız artık![]()
Galıba 10.gundesınuz boyle erkem kanama ılk defa duyuorum belkı yerlesme kanaması olabılır degılsede uuzulmeyın sızıds cok cok ıyı anlıyorum ama eger yoksa erkenden adet olmak daha ıyı gecıktıkce ınsan umut edıyor bıkıyomusun mesela bugun benım 14. Gunum test vs yapmadım ama eger yoksa ve bosu bosuna gecıkıyosa bu benım ıcın dahada yıkıcı oluyo hepımız ıcın hayırlısı olsunBenim kanamam başladı yine ilk kez böyle birşey yaşıyorum adetlerim hep düzenlidir noldu bu ay anlamıyorum![]()
Allah razı olsun sağolunbelki ara kanamadır. İğneden sonra maalesef ara kanamalar yaşayanlar da oluyor. Rabbim hayırlısını en kısa zamanda versin
Bu aydan çok umutluydum ilk kez iğne kullanmıştım. Sizin inşallah olmuşturGalıba 10.gundesınuz boyle erkem kanama ılk defa duyuorum belkı yerlesme kanaması olabılır degılsede uuzulmeyın sızıds cok cok ıyı anlıyorum ama eger yoksa erkenden adet olmak daha ıyı gecıktıkce ınsan umut edıyor bıkıyomusun mesela bugun benım 14. Gunum test vs yapmadım ama eger yoksa ve bosu bosuna gecıkıyosa bu benım ıcın dahada yıkıcı oluyo hepımız ıcın hayırlısı olsun![]()
Benımde ılk ıgnem senı cok ıyı anlıyırum buyuk ıhtımal bende regl olurum hıc belırtım yokBu aydan çok umutluydum ilk kez iğne kullanmıştım. Sizin inşallah olmuştur![]()
Bır tane test var cok az sılıklık var gorunuyıÜstteki 12.gün, altta ki 11.günün testi
Bakalım yarın tekrar deneyeceğim artık hayırlısıBır tane test var cok az sılıklık var gorunuyı
Dun test ypatın negetıfae bugun boleyae yneı yukselmeye baslaöıs oöabılrıBakalım yarın tekrar deneyeceğim artık hayırlısıkan mı versem diye de düşünüyorum ama sanırım adetimi bekleyeceğim. Olmazsa vereceğim. Geçen ay 14.günde kan testi vermiştim negatif çıkmıştı
![]()
Evet inşallah öyledir. İnşallah sizin de sonucunuz güzel çıkarDun test ypatın negetıfae bugun boleyae yneı yukselmeye baslaöıs oöabılrı
Insallah canımEvet inşallah öyledir. İnşallah sizin de sonucunuz güzel çıkar![]()
Bence sen artık test yapabilirsin canım varsa çıkar yoksada umut etmemis olursunInsallah canım