• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beklemek çok zor gerçekten. Kendimi gece gece temizliğe vurdum resmen 😅 Hayırlısı ile güzel sonuçlar almak nasip olsun. 12.günde kan testinde çıkar mı acaba?

Beklemek çok zor gerçekten. Kendimi gece gece temizliğe vurdum resmen 😅 Hayırlısı ile güzel sonuçlar almak nasip olsun. 12.günde kan testinde çıkar mı acaba?
Benim kanamam başladı yine ilk kez böyle birşey yaşıyorum adetlerim hep düzenlidir noldu bu ay anlamıyorum 😢

Soğan suyu genel mi içtin yoksa sadece adette mi
Adette içilmiyor diyorlar ama ben full içtim sabah akşam combinol kullandım eşim takviye kullandı o kadar ümitsizdim ki anlayamam ama yaptığım herşey işe yaradı

Soğan suyu genel mi içtin yoksa sadece adette mi
Canım birde ebegümeci kaynattım soğanla taze toplanmış kaynanam saolsun bahçelerinde vardı ben pek bilmem soğanla bir süre kaynattım demledim sürahiye boşaltıp dolaba koydum hergün bitene kadar sabah akşam içtim özellikle sabah aç karna gecede yatmadan önce içtim Diğer ay adet olduktan sonra klomen gonalf ile beraber 6 yumurtam büyüdü 36 saat sonra 2 gün arayla rabbim ikiz nasip etti ve aralarında 2 gün var😂🥴🥴🥴

Benim kanamam başladı yine ilk kez böyle birşey yaşıyorum adetlerim hep düzenlidir noldu bu ay anlamıyorum 😢
Galıba 10.gundesınuz boyle erkem kanama ılk defa duyuorum belkı yerlesme kanaması olabılır degılsede uuzulmeyın sızıds cok cok ıyı anlıyorum ama eger yoksa erkenden adet olmak daha ıyı gecıktıkce ınsan umut edıyor bıkıyomusun mesela bugun benım 14. Gunum test vs yapmadım ama eger yoksa ve bosu bosuna gecıkıyosa bu benım ıcın dahada yıkıcı oluyo hepımız ıcın hayırlısı olsun🥹

Galıba 10.gundesınuz boyle erkem kanama ılk defa duyuorum belkı yerlesme kanaması olabılır degılsede uuzulmeyın sızıds cok cok ıyı anlıyorum ama eger yoksa erkenden adet olmak daha ıyı gecıktıkce ınsan umut edıyor bıkıyomusun mesela bugun benım 14. Gunum test vs yapmadım ama eger yoksa ve bosu bosuna gecıkıyosa bu benım ıcın dahada yıkıcı oluyo hepımız ıcın hayırlısı olsun🥹
Bu aydan çok umutluydum ilk kez iğne kullanmıştım. Sizin inşallah olmuştur 🙏

Bugün benim 12.günüm ve test yaptım ilk negatif gibiydi. Sonradan bekledikçe çok çok az belli belirsiz silik çizgi gözüyorum. Yarın testi tekrarlayacağım. Hayırlısı bakalım. Çok ümitli değilim 5.dakikadan sonra çıktı. Ama geçen ay hiç kuruma çizgisi vs görmedim bu markada. İnşallah kuruma çizgisi değildir

Eklentiler

• IMG_7424.webp
    IMG_7424.webp
    17 KB · Görüntüleme: 141
Üstteki 12.gün, altta ki 11.günün testi. Kalite biraz bozuluyor ama fotoğrafta çok belli olmamış.

Eklentiler

• IMG_7428.webp
    IMG_7428.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 48
Bır tane test var cok az sılıklık var gorunuyı
Bakalım yarın tekrar deneyeceğim artık hayırlısı 🥲 kan mı versem diye de düşünüyorum ama sanırım adetimi bekleyeceğim. Olmazsa vereceğim. Geçen ay 14.günde kan testi vermiştim negatif çıkmıştı🥲

Bakalım yarın tekrar deneyeceğim artık hayırlısı 🥲 kan mı versem diye de düşünüyorum ama sanırım adetimi bekleyeceğim. Olmazsa vereceğim. Geçen ay 14.günde kan testi vermiştim negatif çıkmıştı🥲
Dun test ypatın negetıfae bugun boleyae yneı yukselmeye baslaöıs oöabılrı

Back
X