• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ay hiç ama hiç çizgi olmadı bu testte zaten kuruma çizgisini de hiç yaşamadım. Yarın testi tekrarlayacağım, inşallah nasip olmuştur 🥹 İnşallah sizde bu ay harika sonuçlar alırsınız 😍
Senınkıde cok sılık demı ıste ınsan nasıl unut edıyo bu zamana kadar bu kadar pembe sılık hıc gormedım bende

Geçen ay hiç ama hiç çizgi olmadı bu testte zaten kuruma çizgisini de hiç yaşamadım. Yarın testi tekrarlayacağım, inşallah nasip olmuştur 🥹 İnşallah sizde bu ay harika sonuçlar alırsınız 😍
İnşallah olmuştur kaç yumurtanız vardı acaba benim tek bir tane idi 11. Gün 16 mm di 14. Gün iğneyi oldum bakalım nasip diyiruz 🤲

İnşallah olmuştur kaç yumurtanız vardı acaba benim tek bir tane idi 11. Gün 16 mm di 14. Gün iğneyi oldum bakalım nasip diyiruz 🤲
Benım 2 yumurtama vardı 9. Gunumde 20 21 mm 10z gunde vuruldum 16. Gun gıtıtm bırı 28 mm catlamamıs duruyıdu bugun 24. Gun gıtıtm hıc catlamamıs yunurta yok rahım kalımlıgı 10 mm hepsı catlamıs yanı ama o ıkımcı gec catladı

Benım 2 yumurtama vardı 9. Gunumde 20 21 mm 10z gunde vuruldum 16. Gun gıtıtm bırı 28 mm catlamamıs duruyıdu bugun 24. Gun gıtıtm hıc catlamamıs yunurta yok rahım kalımlıgı 10 mm hepsı catlamıs yanı ama o ıkımcı gec catladı
Belki de ikisi tutmustur kuzum kim bilebilir Allah büyüktür ben de bir umut bakalım oldu mu bekleyecegim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 60
  • image.webp
    image.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 57
benim 1 tane yumurtam vardı 17mm’di doktorum bugün değil yarın iğneyi yap dedi. Kaç mm olduğunu bu ay göremedim ama tahminen 18-19 olmuştur. Bakalım geçen ay 2 yumurtam vardı olmamıştı 🥲 Bu ay inşallah tutmuştur. İnşallah siz de çok güzel haber alırsınız

benim 1 tane yumurtam vardı 17mm’di doktorum bugün değil yarın iğneyi yap dedi. Kaç mm olduğunu bu ay göremedim ama tahminen 18-19 olmuştur. Bakalım geçen ay 2 yumurtam vardı olmamıştı 🥲 Bu ay inşallah tutmuştur. İnşallah siz de çok güzel haber alırsınız
İnşallah ya Rabbim büyüktür hepimiz hayırlı haberlerle inşallah ❤️

Ay bir arkadaşım benimde ilk seninki gibi çizgim çıkmıştı dedi bilemedim. Predictor early için çok iyi ve hassas diyorlar. Bakalım hayırlısı onu deneyeceğim yarın. Yarını beklemek çok zor 🥹 Eğer çizgi görürsem hemen acile gideceğim inşallah kan vermeye.

Fotoğrafta pek belli olmuyor ama bu da 13.gün testim çizginin yeri belli sadece. Normalde bu testi daha önce de yaptım. Hamilelik yoksa hiçbir şey çıkmıyor. Acaba testte bir kapta 15 sn bekletin diyordu ben az beklettiğim için mi düzgünce çıkmadı. Ya da farklı marka kullandığım için mi daha az belli oldu bilemedim. Artık yarın adetimin tahmini ilk günü. Bu ayda olmayacak olma ihtimali çok üzüyor beni 🥺

IMG_7514.webp

Fotoğrafta pek belli olmuyor ama bu da 13.gün testim çizginin yeri belli sadece. Normalde bu testi daha önce de yaptım. Hamilelik yoksa hiçbir şey çıkmıyor. Acaba testte bir kapta 15 sn bekletin diyordu ben az beklettiğim için mi düzgünce çıkmadı. Ya da farklı marka kullandığım için mi daha az belli oldu bilemedim. Artık yarın adetimin tahmini ilk günü. Bu ayda olmayacak olma ihtimali çok üzüyor beni 🥺

Eki Görüntüle 3694394
Insallah olur ınsallah canım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 50
  • image.webp
    image.webp
    18 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_7978.webp
    IMG_7978.webp
    109,1 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_7977.webp
    IMG_7977.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 128
  • IMG_7975.webp
    IMG_7975.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_7973.webp
    IMG_7973.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_7972.webp
    IMG_7972.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 46
Benim bu ay yok gibi duruyor hanımlar. Artık şansımızı bir sonraki ay yeniden deneyeceğiz 🥲 Adetimi bekliyorum

Back
X