• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman kan bile alırlar inşallah hayırlı haberlerle dönersin canim
Gıttım canım test ıstedı ama vermedım sabah dahılıye ıcım verdim damarım patladı ve damarım bulunmuyo kan bıle gelmıyo o yuzden vermedım kese vs yok rahım kalınlıgı 13 mm dı 8 gun once 10 mm dusmus hamıle oldugımu dusunmıyorum malesef

Gıttım canım test ıstedı ama vermedım sabah dahılıye ıcım verdim damarım patladı ve damarım bulunmuyo kan bıle gelmıyo o yuzden vermedım kese vs yok rahım kalınlıgı 13 mm dı 8 gun once 10 mm dusmus hamıle oldugımu dusunmıyorum malesef
Zaten kese olsa bile gozukmezdi canım ama 10 mm de düşük bir kalınlık değil ki hiç belli olmaz o keşke normal bir test yapsaydin

Adette içilmiyor diyorlar ama ben full içtim sabah akşam combinol kullandım eşim takviye kullandı o kadar ümitsizdim ki anlayamam ama yaptığım herşey işe yaradı
Yaptıklarınızı, kullandıklarınızı, takviyeleri, süreci yumurta mmlerini çatlatma iğnesi sonra ilişki saatini vs özetle sürecinizi yazar mısınız bize yol olsun 🙏🏻

Ben de regli oldum kızlar 2 güzel yumurtam bu ayda beni seçmedi :(

Ben de bilmiyorum normalde de baş dönmesi yaşıyordum ama şu an çok ciddi ve mide bulantısı yaşıyorum ara ara bilemiyorum yarınki test sonucunu çok merak ediyorum acaba acile gidip test versem doğru sonuç alır mıyım bugün yani 12. günümde

Kızlar ne yaptınız ? Ben geçen aydan sonra bu ay aşılamaya başladım. Bugün gonalf 450 verdi doktor ona başlıyorum

Kızlar kahverengi akıntım var ama test yaptım 27 Aralık Ovitrelle vurundum bat 13 Ocak

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 48
Zaten kese olsa bile gozukmezdi canım ama 10 mm de düşük bir kalınlık değil ki hiç belli olmaz o keşke normal bir test yapsaydin
Kızlar cok yukledım ama gören varmı

Eklentiler

• IMG_7939.webp
    IMG_7939.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_7937.webp
    IMG_7937.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_7936.webp
    IMG_7936.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_7935.webp