• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eğer test yalancı pozitif çıkarmıyorsa var gibi duruyor. Aslında kan verebilseydiniz daha kesin olurdu sonucunuz
kesinlikle benimde 12.günümde aynen böyle silik çizgi çıktı bakalım yarın tekrar sabah test yapacağım. Daha belirgin çıkarsa hemen kan vereceğim

Eklentiler

• IMG_7951.webp
    IMG_7951.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 46
  • image.webp
    image.webp
    66,2 KB · Görüntüleme: 51
Acınca daha net kızlar
Açmak hiç aklıma gelmemişti 🤭 Ben de hemen açtım gerçekten daha belirgin duruyor. Bence kan testi verin. Bir de forumda biri teste bir kaç damla su damlatın. Çizgi geçerse hayalettir. Kalıyorsa, belirginleşiyorsa gerçek sonuçtur demişti onu da denedim ben bugün ama geçmedi çizgi

Eklentiler

• IMG_7450.webp
    IMG_7450.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 58
Açmak hiç aklıma gelmemişti 🤭 Ben de hemen açtım gerçekten daha belirgin duruyor. Bence kan testi verin. Bir de forumda biri teste bir kaç damla su damlatın. Çizgi geçerse hayalettir. Kalıyorsa, belirginleşiyorsa gerçek sonuçtur demişti onu da denedim ben bugün ama geçmedi çizgi
Bak acınca daha ıyı gozukuyo suya tuttum sımdı ıyce sıldım elımle gecmeıd resmen pembe cızgı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    71,1 KB · Görüntüleme: 46
Ayy sizinki de pozitif çok güzel inşallah bende hayırlı haberler alırım daha bugün 3. Günüm iğnenin

Ayy sizinki de pozitif çok güzel inşallah bende hayırlı haberler alırım daha bugün 3. Günüm iğnenin
Geçen ay hiç ama hiç çizgi olmadı bu testte zaten kuruma çizgisini de hiç yaşamadım. Yarın testi tekrarlayacağım, inşallah nasip olmuştur 🥹 İnşallah sizde bu ay harika sonuçlar alırsınız 😍

Back
X