- Emoji Skoru
- 75
- Puanlar
- 13
Yok hiç zannetmiyorum artık vücuttan atışmıştırİğne etkisi olabilir mi canım hala .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hiç zannetmiyorum artık vücuttan atışmıştırİğne etkisi olabilir mi canım hala .
Eğer test yalancı pozitif çıkarmıyorsa var gibi duruyor. Aslında kan verebilseydiniz daha kesin olurdu sonucunuzBende 24 aralık bugun 14. Gun yıkarda yaptıgıö 6. Gundekı
27 Aralık canımNe zaman iğne vurulmuştunuz![]()
ProdoctorEğer test yalancı pozitif çıkarmıyorsa var gibi duruyor. Aslında kan verebilseydiniz daha kesin olurdu sonucunuz
Kahverengi kanamam ara ara gitti geldi hala devam ediyor. BilemedimYok hiç zannetmiyorum artık vücuttan atışmıştır
kesinlikle benimde 12.günümde aynen böyle silik çizgi çıktı bakalım yarın tekrar sabah test yapacağım. Daha belirgin çıkarsa hemen kan vereceğimEğer test yalancı pozitif çıkarmıyorsa var gibi duruyor. Aslında kan verebilseydiniz daha kesin olurdu sonucunuz
Benım 14. Gunumkesinlikle benimde 12.günümde aynen böyle silik çizgi çıktı bakalım yarın tekrar sabah test yapacağım. Daha belirgin çıkarsa hemen kan vereceğim
Kullanmadığım bir marka olduğunu için bir bilgim yok. İnşallah vardır ve sizinledirProdoctor
InsalahKullanmadığım bir marka olduğunu için bir bilgim yok. İnşallah vardır ve sizinledir![]()
Bende görüyorumKızlar cok yukledım ama gören varmı
Acınca daha net kızlarBende görüyorum
Bende goruyorumKızlar cok yukledım ama gören varmı
Keşke kan verseydin yaa ama pozitif duruyorAcınca daha net kızlar
Açmak hiç aklıma gelmemiştiAcınca daha net kızlar
Kızlar ılk defa pempe cızgı var sılıkte olsa pembe grı beyaz ılsa kuruma derdımBende goruyorum
Keşke kan verseydin yaa ama pozitif duruyor![]()
Bak acınca daha ıyı gozukuyo suya tuttum sımdı ıyce sıldım elımle gecmeıd resmen pembe cızgıAçmak hiç aklıma gelmemiştiBen de hemen açtım gerçekten daha belirgin duruyor. Bence kan testi verin. Bir de forumda biri teste bir kaç damla su damlatın. Çizgi geçerse hayalettir. Kalıyorsa, belirginleşiyorsa gerçek sonuçtur demişti onu da denedim ben bugün ama geçmedi çizgi
Ayy sizinki de pozitif çok güzel inşallah bende hayırlı haberler alırım daha bugün 3. Günüm iğneninAçmak hiç aklıma gelmemiştiBen de hemen açtım gerçekten daha belirgin duruyor. Bence kan testi verin. Bir de forumda biri teste bir kaç damla su damlatın. Çizgi geçerse hayalettir. Kalıyorsa, belirginleşiyorsa gerçek sonuçtur demişti onu da denedim ben bugün ama geçmedi çizgi
Sabah tekrarla canım bak bakalımBak acınca daha ıyı gozukuyo suya tuttum sımdı ıyce sıldım elımle gecmeıd resmen pembe cızgı
Insallah yapcamSabah tekrarla canım bak bakalım
Ay hadi inşallah güzel sonuçlar alalımBak acınca daha ıyı gozukuyo suya tuttum sımdı ıyce sıldım elımle gecmeıd resmen pembe cızgı
Geçen ay hiç ama hiç çizgi olmadı bu testte zaten kuruma çizgisini de hiç yaşamadım. Yarın testi tekrarlayacağım, inşallah nasip olmuşturAyy sizinki de pozitif çok güzel inşallah bende hayırlı haberler alırım daha bugün 3. Günüm iğnenin