• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay seni çok iyi anlıyorum 🥺 Üzülme ama canım hayırlısı ile bu ay olsun. Maalesef testler yanıltıyor demişlerdi :/
Canım anında yaptıgımda cıkmasa zaten ınanmam ılk defa basıma gekıyo yaptım hemen ıkıncı cızgı pembelestı komsumu cagırdım baktı gordu aıleme attım gorduler ole gıttım yoksa gıdermıyım sızlerde gordunuz vardı ıkı testtede😭

Ay seni çok iyi anlıyorum 🥺 Üzülme ama canım hayırlısı ile bu ay olsun. Maalesef testler yanıltıyor demişlerdi :/
Canım anında yaptıgımda cıkmasa zaten ınanmam ılk defa basıma gekıyo yaptım hemen ıkıncı cızgı pembelestı komsumu cagırdım baktı gordu aıleme attım gorduler ole gıttım yoksa gıdermıyım sızlerde gordunuz vardı ıkı testtede😭

Ah canım benim ya hayırlısı olsun üzüldüm senin adına, çokça dua ediyorum isteyen herkes için 🥺

Peçetede hafif kan gördüm bu ayda olmadı maalesef, âdet oluyorum 🥲

7 ocakta adetimi gördüğümden beri inanın ben de hep uyuyorum çok üzüldüm bu ay çok ümitlenmiştim :(
Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın, bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🥺 Uyumak bir kaçış gibi oluyor işte 😢

2-3 saat önce test yapmıştım test böyle sonuçlandı. Sonra hafif kanama gördüm 10.günde gördüğüm ile aynıydı bilmiyorum. Kafam hâla çok karışık. Sizce hanımlar
IMG_7554.webp

2-3 saat önce test yapmıştım test böyle sonuçlandı. Sonra hafif kanama gördüm 10.günde gördüğüm ile aynıydı bilmiyorum. Kafam hâla çok karışık. Sizce hanımlar
Eki Görüntüle 3694648
Bende test yaptım bır saat once gene cıktı ıkıncı cızgı azda olsa cıkıyor bence kımyasalsı dıye dusundum ben hastaneyı aradım bole bole ıdrar pozıtıf kanda hatamı oldu yenıden yaptılar gene aynı cıkmıs negatıf pozıtıf dıyemem artada bılır olmayadabılır dedı

Bende test yaptım bır saat once gene cıktı ıkıncı cızgı azda olsa cıkıyor bence kımyasalsı dıye dusundum ben hastaneyı aradım bole bole ıdrar pozıtıf kanda hatamı oldu yenıden yaptılar gene aynı cıkmıs negatıf pozıtıf dıyemem artada bılır olmayadabılır dedı
Bence üzülmeyin belki daha erkendir adetiniz iyice yaklaşınca tekrar kan verin derim 🌿

Back
X