- Emoji Skoru
- 325
- Puanlar
- 73
Testte çıkmıştı ama seninde sabah ki attiginda da silik gözüküyorduBenim bu ay yok gibi duruyor hanımlar. Artık şansımızı bir sonraki ay yeniden deneyeceğizAdetimi bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testte çıkmıştı ama seninde sabah ki attiginda da silik gözüküyorduBenim bu ay yok gibi duruyor hanımlar. Artık şansımızı bir sonraki ay yeniden deneyeceğizAdetimi bekliyorum
Benimde öyle . Hiç belirtim yokBenim bu ay yok gibi duruyor hanımlar. Artık şansımızı bir sonraki ay yeniden deneyeceğizAdetimi bekliyorum
Negatıf cok kotuyun kendıme gelemedımVardır yaa
Ciddi misin o kadar pozitife rağmen hangi test markası bu yaNegatıf cok kotuyun kendıme gelemedım
Daha kan vermedim yarın adet günüm onu bekleyeceğim ben de emin değilim ama ertesi güne artmayınca ümidim kırıldıTestte çıkmıştı ama seninde sabah ki attiginda da silik gözüküyordu
Ay seni çok iyi anlıyorumNegatıf cok kotuyun kendıme gelemedım
Belirsizlik ve olumsuzluklardan kendimi artık uykuya vurdumBenimde öyle . Hiç belirtim yok![]()
Canım anında yaptıgımda cıkmasa zaten ınanmam ılk defa basıma gekıyo yaptım hemen ıkıncı cızgı pembelestı komsumu cagırdım baktı gordu aıleme attım gorduler ole gıttım yoksa gıdermıyım sızlerde gordunuz vardı ıkı testtedeAy seni çok iyi anlıyorumÜzülme ama canım hayırlısı ile bu ay olsun. Maalesef testler yanıltıyor demişlerdi :/
Canım anında yaptıgımda cıkmasa zaten ınanmam ılk defa basıma gekıyo yaptım hemen ıkıncı cızgı pembelestı komsumu cagırdım baktı gordu aıleme attım gorduler ole gıttım yoksa gıdermıyım sızlerde gordunuz vardı ıkı testtedeAy seni çok iyi anlıyorumÜzülme ama canım hayırlısı ile bu ay olsun. Maalesef testler yanıltıyor demişlerdi :/
Bende öyleyim. Her ay aynı hüsranBelirsizlik ve olumsuzluklardan kendimi artık uykuya vurdumSürekli uyuyasım geliyor
Ah canım benim ya hayırlısı olsun üzüldüm senin adına, çokça dua ediyorum isteyen herkes içinCanım anında yaptıgımda cıkmasa zaten ınanmam ılk defa basıma gekıyo yaptım hemen ıkıncı cızgı pembelestı komsumu cagırdım baktı gordu aıleme attım gorduler ole gıttım yoksa gıdermıyım sızlerde gordunuz vardı ıkı testtede![]()
7 ocakta adetimi gördüğümden beri inanın ben de hep uyuyorum çok üzüldüm bu ay çok ümitlenmiştimBelirsizlik ve olumsuzluklardan kendimi artık uykuya vurdumSürekli uyuyasım geliyor
Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın, bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah7 ocakta adetimi gördüğümden beri inanın ben de hep uyuyorum çok üzüldüm bu ay çok ümitlenmiştim![]()
Kaç aydır deniyorsunuzRabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın, bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahUyumak bir kaçış gibi oluyor işte
![]()
Bu 2.denememdi. Fakat önceki aylarda da polip ameliyatı oldum o süreçte yorduKaç aydır deniyorsunuz![]()
Bende test yaptım bır saat once gene cıktı ıkıncı cızgı azda olsa cıkıyor bence kımyasalsı dıye dusundum ben hastaneyı aradım bole bole ıdrar pozıtıf kanda hatamı oldu yenıden yaptılar gene aynı cıkmıs negatıf pozıtıf dıyemem artada bılır olmayadabılır dedı2-3 saat önce test yapmıştım test böyle sonuçlandı. Sonra hafif kanama gördüm 10.günde gördüğüm ile aynıydı bilmiyorum. Kafam hâla çok karışık. Sizce hanımlar
Eki Görüntüle 3694648
Bence üzülmeyin belki daha erkendir adetiniz iyice yaklaşınca tekrar kan verin derimBende test yaptım bır saat once gene cıktı ıkıncı cızgı azda olsa cıkıyor bence kımyasalsı dıye dusundum ben hastaneyı aradım bole bole ıdrar pozıtıf kanda hatamı oldu yenıden yaptılar gene aynı cıkmıs negatıf pozıtıf dıyemem artada bılır olmayadabılır dedı
Ama catlatmanın 15. Gunu olsa cıkmazmıyfıngercı ben yunurtamım gec cstladıgına emınımdeBence üzülmeyin belki daha erkendir adetiniz iyice yaklaşınca tekrar kan verin derim![]()