• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Görünüyor mu bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_4437.webp
    IMG_4437.webp
    127,6 KB · Görüntüleme: 38
Kesinlikle düşüncelerinize katılıyorum bu ay ben de hiç düşünmemiştim fakat artık test zamanı geldiğinde insan ister istemez stres oluyor🥹 Ben daha yaşımın çok genç olduğunu ve yolun başında olduğumu biliyorum ama yine de çocuk istediğim için çok da rahat olamıyorum. Dediklerinize katılıyorum inşallah dediğiniz gibi yapabiliriz🥹
Canım bende öyleyim bak mesela iğne etkisi geçti diye kan verdim düşük çıkı 2.14 4 gün sonra 117 çıktı stres yapmamak çok önemli çünkü psikolojik olarak ya çöküyorsun ister istemezz

Canım bende öyleyim bak mesela iğne etkisi geçti diye kan verdim düşük çıkı 2.14 4 gün sonra 117 çıktı stres yapmamak çok önemli çünkü psikolojik olarak ya çöküyorsun ister istemezz
Ya sızın yukseldımı o sekılde benım de 14 15. Gunlerde sılık cıktı testlerse kan verdım 0.45 cıktı cok az bır deger negstıf ama lavaratuvar goreblısıde negatıf pozıtıf dıyemem sıfırdan yıksek belkı artabılır dedı kaldı ole

Senin durumun ne canım gelişme var mı adet oldun mu
Hayır hâlâ adet olmadım ara lekelenmelerim azaldı biraz bakalım eşim işten gelince bir acile gidip kan vereceğim. Midemde bulanıyor. Progestan kullanmaya devam ediyorum ki düşük ihtimali varsa tutunmaya devam etsin. Adet belirtilerim yok şu anlık

Kesinlikle haklısınız ben de bugün kan verdikten sonra daha rahatlayacağıma inanıyorum🥹 şu an psikolojik olarak bile kendimi hamile hissediyorum hamile değilsen bile😅

Ya sızın yukseldımı o sekılde benım de 14 15. Gunlerde sılık cıktı testlerse kan verdım 0.45 cıktı cok az bır deger negstıf ama lavaratuvar goreblısıde negatıf pozıtıf dıyemem sıfırdan yıksek belkı artabılır dedı kaldı ol0.1 çıkmadıkça umut vardır bekleyin adetiniz geçsin ya da 4 5 güne kan tekrarlayın

Hayır hâlâ adet olmadım ara lekelenmelerim azaldı biraz bakalım eşim işten gelince bir acile gidip kan vereceğim. Midemde bulanıyor. Progestan kullanmaya devam ediyorum ki düşük ihtimali varsa tutunmaya devam etsin. Adet belirtilerim yok şu anlık
Hadi inşallah 🙏

Çok sıra vardı kızlar anca kan verdim 2 saat sonra inşallah hayırlı haberler veririm size de 🥹

Bu arada kan vermeden önce bir kere daha test yapmak istedim ve koyulaştığını fark ettim🥹 İnşallah kan sonucumda umut verici çıkar
IMG_7602.webp

Back
X