- Emoji Skoru
- 65
- Puanlar
- 13
İğne gününü saymadan 13.Kacıncı gunun yapmaz dıye bıkıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğne gününü saymadan 13.Kacıncı gunun yapmaz dıye bıkıyorum
Igne etkısı devam edebılır 14 15 daha kesın sonucİğne gününü saymadan 13.
Evet canım gözüküyor çok az şimdilik var gibi duruyorGörünüyor mu bilmiyorum
Senin durumun ne canım gelişme var mı adet oldun muEvet canım gözüküyor çok az şimdilik var gibi duruyor![]()
Canım bende öyleyim bak mesela iğne etkisi geçti diye kan verdim düşük çıkı 2.14 4 gün sonra 117 çıktı stres yapmamak çok önemli çünkü psikolojik olarak ya çöküyorsun ister istemezzKesinlikle düşüncelerinize katılıyorum bu ay ben de hiç düşünmemiştim fakat artık test zamanı geldiğinde insan ister istemez stres oluyorBen daha yaşımın çok genç olduğunu ve yolun başında olduğumu biliyorum ama yine de çocuk istediğim için çok da rahat olamıyorum. Dediklerinize katılıyorum inşallah dediğiniz gibi yapabiliriz
![]()
Ya sızın yukseldımı o sekılde benım de 14 15. Gunlerde sılık cıktı testlerse kan verdım 0.45 cıktı cok az bır deger negstıf ama lavaratuvar goreblısıde negatıf pozıtıf dıyemem sıfırdan yıksek belkı artabılır dedı kaldı oleCanım bende öyleyim bak mesela iğne etkisi geçti diye kan verdim düşük çıkı 2.14 4 gün sonra 117 çıktı stres yapmamak çok önemli çünkü psikolojik olarak ya çöküyorsun ister istemezz
Hayır hâlâ adet olmadım ara lekelenmelerim azaldı biraz bakalım eşim işten gelince bir acile gidip kan vereceğim. Midemde bulanıyor. Progestan kullanmaya devam ediyorum ki düşük ihtimali varsa tutunmaya devam etsin. Adet belirtilerim yok şu anlıkSenin durumun ne canım gelişme var mı adet oldun mu
Kesinlikle haklısınız ben de bugün kan verdikten sonra daha rahatlayacağıma inanıyorumCanım bende öyleyim bak mesela iğne etkisi geçti diye kan verdim düşük çıkı 2.14 4 gün sonra 117 çıktı stres yapmamak çok önemli çünkü psikolojik olarak ya çöküyorsun ister istemezz
Ya sızın yukseldımı o sekılde benım de 14 15. Gunlerde sılık cıktı testlerse kan verdım 0.45 cıktı cok az bır deger negstıf ama lavaratuvar goreblısıde negatıf pozıtıf dıyemem sıfırdan yıksek belkı artabılır dedı kaldı ol0.1 çıkmadıkça umut vardır bekleyin adetiniz geçsin ya da 4 5 güne kan tekrarlayın
Verdiniz mi kanKesinlikle haklısınız ben de bugün kan verdikten sonra daha rahatlayacağıma inanıyorumşu an psikolojik olarak bile kendimi hamile hissediyorum hamile değilsen bile
![]()
Daha veremedim eşimi bekliyorum sonra hemen acile gideceğizVerdiniz mi kan
Tabiki çıkar hadi hayırlı haberlerle gel bize de umut olDaha veremedim eşimi bekliyorum sonra hemen acile gideceğiz1-2 saate de inşallah sonuçlar çıkar değil mi?
Hadi inşallahHayır hâlâ adet olmadım ara lekelenmelerim azaldı biraz bakalım eşim işten gelince bir acile gidip kan vereceğim. Midemde bulanıyor. Progestan kullanmaya devam ediyorum ki düşük ihtimali varsa tutunmaya devam etsin. Adet belirtilerim yok şu anlık
İnşallah canımÇok sıra vardı kızlar anca kan verdim 2 saat sonra inşallah hayırlı haberler veririm size de![]()
İnşallah ya hayırlısı ile hepimiz güzel haberler alalımİnşallah canımnegatif gelse bile gelecek ay birlikte bekleriz uğraşırız hayırlısı olsun bakalım
Ayyy kız şimdi çıkmıştır yaaaBu arada kan vermeden önce bir kere daha test yapmak istedim ve koyulaştığını fark ettimİnşallah kan sonucumda umut verici çıkar
Eki Görüntüle 3695041