• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, öncelikle tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 ben bu konunun altında yazmadım ama birkaç gündür takip ediyorum. Sonucunuzu heyecanla bekledim valla 😊 geriye dönük yazdınız mı bilmiyorum ama hiç kasıklarda falan ağrı hissettiniz mi iğneden 6-7 gün sonra?
Evet oldu hatta adet olur gibi bel ağrısı da yaşadım. Hatta ben yerleşme kanaması bile yaşadım. Göğüslerde ağrı olmadı ama göğüs uçlarım birden belli oluyordu. Bir de doktorum progestan vermişti aksatmadan kullandım. Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin🥹

Evet oldu hatta adet olur gibi bel ağrısı da yaşadım. Hatta ben yerleşme kanaması bile yaşadım. Göğüslerde ağrı olmadı ama göğüs uçlarım birden belli oluyordu. Bir de doktorum progestan vermişti aksatmadan kullandım. Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin🥹
2 yıl önce bi gebelik yaşadığımda yerleşme kanamasını ben de yaşadım,hatta yorumunuza cevap yazacaktım yerleşme kanamasıdır endişe etmeyin diye, test yaptınız gerek kalmadı ☺️ kasık ağrısını hatırlamadım ondan sordum, 2 gündür adet ağrısına benzer bir durumdayım umarım iyi şeylerin işaretidir.

Canım sadece dinlen doktoruna bilgi ver progestan ve folik asit başlayabilir ağır kaldırma merdiven inip çıkma çok fazla çömelme eğilme ilişkiye ara ver cinsiyete kadar doktorum bana böyle dedi 😉😉😉

Kesinlikle dikkat edeceğime Pazartesi olsun hemen doktorumun yanına gideceğim 😍
Bi ekleme yapmak istiyorum, artık buralarda fazla gezinmeyin tavsiyem 😉 hormonlar tavan olacak,olumsuz yorum olur, modunuzu aşağı çeken olur en iyisi bir iki gün sonra mecbur kalmadıkça buralara uğramamak ❤️

Bi ekleme yapmak istiyorum, artık buralarda fazla gezinmeyin tavsiyem 😉 hormonlar tavan olacak,olumsuz yorum olur, modunuzu aşağı çeken olur en iyisi bir iki gün sonra mecbur kalmadıkça buralara uğramamak ❤️
Beni alıntılamışsınız bunu söyleyip pardon da kötü bişey dediğimi mi düşünüyorsunuz 2. Gebeliğim ve her gebelikte olan uyarıları dile getirdim bunları her doktorda eminim söylüyor

Beni alıntılamışsınız bunu söyleyip pardon da kötü bişey dediğimi mi düşünüyorsunuz 2. Gebeliğim ve her gebelikte olan uyarıları dile getirdim bunları her doktorda eminim söylüyor
Aaa olur mu hiç ,tavsiyelerinize ekleme yaptım diye alıntıladım. Tam tersine çok pozitifsiniz ,olumlusunuz ama herkes sizin gibi olmuyor malesef. Hem siz de hamilesiniz diye yazdım. Yanlış anlaşıldım kusura bakmayın.

2 yıl önce bi gebelik yaşadığımda yerleşme kanamasını ben de yaşadım,hatta yorumunuza cevap yazacaktım yerleşme kanamasıdır endişe etmeyin diye, test yaptınız gerek kalmadı ☺️ kasık ağrısını hatırlamadım ondan sordum, 2 gündür adet ağrısına benzer bir durumdayım umarım iyi şeylerin işaretidir.
Ya inşallah istiyorsanız sizin de hayırlı sağlıklı bir yavrunuz olur 🥹

Kızlar kanı nerde veriyorsunuz burda acil kabul etmiyor

Tamamdır buna çok dikkat edeceğim 🥹 İnşallah hiç okumayacağım. Çok iyisiniz gerçekten teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Kızlar kanı nerde veriyorsunuz burda acil kabul etmiyor
Ben gittim testim pozitif çıktı hamilelik testi vermek istiyorum dedim kaydımı yaptım biraz sıra bekledim sonra doktor kabul etti barkodumu verdi kan almaya gönderdi. Bazı acillerlerde zorluk çıkartıyorlarmış okumuştum bir yerde

Ben gittim testim pozitif çıktı hamilelik testi vermek istiyorum dedim kaydımı yaptım biraz sıra bekledim sonra doktor kabul etti barkodumu verdi kan almaya gönderdi. Bazı acillerlerde zorluk çıkartıyorlarmış okumuştum bir yerde
Ama poliklinikler yapıyor dimi zorluk çıkarmıyorlar dimi

Back
X