- Emoji Skoru
- 1.244
- Puanlar
- 53
Ya ben sıze yuksrda bısey sormustum onu gormedınızmıAyyy kız şimdi çıkmıştır yaaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben sıze yuksrda bısey sormustum onu gormedınızmıAyyy kız şimdi çıkmıştır yaaa![]()
Insallah vardır canım bu testler dun benım canımı cok yaktıBu arada kan vermeden önce bir kere daha test yapmak istedim ve koyulaştığını fark ettimİnşallah kan sonucumda umut verici çıkar
Eki Görüntüle 3695041
Yok görmedimYa ben sıze yuksrda bısey sormustum onu gormedınızmı![]()
Bakın bu @BarancanYa sızın yukseldımı o sekılde benım de 14 15. Gunlerde sılık cıktı testlerse kan verdım 0.45 cıktı cok az bır deger negstıf ama lavaratuvar goreblısıde negatıf pozıtıf dıyemem sıfırdan yıksek belkı artabılır dedı kaldı ole
Valla adet olmadığınız sürece umut var unutmayın 0.100 negatiftir sizin 0.450 çıkmış adet bekleyin ben 28 kasımda iğne oldum 7 aralıkta 2.14 çıktı 11 aralıkta 117 adet geçtikten sonrada 10000 çıktıYa sızın yukseldımı o sekılde benım de 14 15. Gunlerde sılık cıktı testlerse kan verdım 0.45 cıktı cok az bır deger negstıf ama lavaratuvar goreblısıde negatıf pozıtıf dıyemem sıfırdan yıksek belkı artabılır dedı kaldı ole
Çok fazla test yapmayın varsa bile stresten gider yazık olurBakın bu @Barancan
Ya sızın gene 2 ymıs benımkı sıfırlı olunca ıste bılmıyorum umutlanamıyorum ama labaratuvarda negstıfse dıyemem pozıtıfde dıyemem dıyor daha adet olmadım bugun 16. Gun bıttıValla adet olmadığınız sürece umut var unutmayın 0.100 negatiftir sizin 0.450 çıkmış adet bekleyin ben 28 kasımda iğne oldum 7 aralıkta 2.14 çıktı 11 aralıkta 117 adet geçtikten sonrada 10000 çıktı
Ay bilmiyorum kan çıkmadan inanamayacağım sanırımAyyy kız şimdi çıkmıştır yaaa![]()
İnşallah hepimiz güzel haberler alırızInsallah vardır canım bu testler dun benım canımı cok yaktıbır bana nasıp olmadı gusel haberı almak
![]()
Hamılesın canım hayırlı olsunKızlar böyle çıktıEki Görüntüle 3695053
HamilesinKızlar böyle çıktıEki Görüntüle 3695053
Yaa bak ben dedim sana test yapa yapa yedin kendiniKızlar böyle çıktıEki Görüntüle 3695053
Canım sadece dinlen doktoruna bilgi ver progestan ve folik asit başlayabilir ağır kaldırma merdiven inip çıkma çok fazla çömelme eğilme ilişkiye ara ver cinsiyete kadar doktorum bana böyle dediKızlar böyle çıktıEki Görüntüle 3695053
Hayırlı olsun canımBu arada kan vermeden önce bir kere daha test yapmak istedim ve koyulaştığını fark ettimİnşallah kan sonucumda umut verici çıkar
Eki Görüntüle 3695041
Ne zaman verdiniz kanı tekrarlayınYa sızın gene 2 ymıs benımkı sıfırlı olunca ıste bılmıyorum umutlanamıyorum ama labaratuvarda negstıfse dıyemem pozıtıfde dıyemem dıyor daha adet olmadım bugun 16. Gun bıttı
Merhaba, öncelikle tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar böyle çıktıEki Görüntüle 3695053
Ovurtelle 15. GunNe zaman verdiniz kanı tekrarlayın
Rabbim en hayırlı zamanda sana da nasip etsin canımHamılesın canım hayırlı olsun
Kesinlikle dikkat edeceğime Pazartesi olsun hemen doktorumun yanına gideceğimCanım sadece dinlen doktoruna bilgi ver progestan ve folik asit başlayabilir ağır kaldırma merdiven inip çıkma çok fazla çömelme eğilme ilişkiye ara ver cinsiyete kadar doktorum bana böyle dedi![]()