• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya sızın yukseldımı o sekılde benım de 14 15. Gunlerde sılık cıktı testlerse kan verdım 0.45 cıktı cok az bır deger negstıf ama lavaratuvar goreblısıde negatıf pozıtıf dıyemem sıfırdan yıksek belkı artabılır dedı kaldı ole
Bakın bu @Barancan

Ya sızın yukseldımı o sekılde benım de 14 15. Gunlerde sılık cıktı testlerse kan verdım 0.45 cıktı cok az bır deger negstıf ama lavaratuvar goreblısıde negatıf pozıtıf dıyemem sıfırdan yıksek belkı artabılır dedı kaldı ole
Valla adet olmadığınız sürece umut var unutmayın 0.100 negatiftir sizin 0.450 çıkmış adet bekleyin ben 28 kasımda iğne oldum 7 aralıkta 2.14 çıktı 11 aralıkta 117 adet geçtikten sonrada 10000 çıktı

Valla adet olmadığınız sürece umut var unutmayın 0.100 negatiftir sizin 0.450 çıkmış adet bekleyin ben 28 kasımda iğne oldum 7 aralıkta 2.14 çıktı 11 aralıkta 117 adet geçtikten sonrada 10000 çıktı
Ya sızın gene 2 ymıs benımkı sıfırlı olunca ıste bılmıyorum umutlanamıyorum ama labaratuvarda negstıfse dıyemem pozıtıfde dıyemem dıyor daha adet olmadım bugun 16. Gun bıttı

Kızlar böyle çıktı🥹
IMG_7604.webp

Merhaba, öncelikle tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 ben bu konunun altında yazmadım ama birkaç gündür takip ediyorum. Sonucunuzu heyecanla bekledim valla 😊 geriye dönük yazdınız mı bilmiyorum ama hiç kasıklarda falan ağrı hissettiniz mi iğneden 6-7 gün sonra?

Canım sadece dinlen doktoruna bilgi ver progestan ve folik asit başlayabilir ağır kaldırma merdiven inip çıkma çok fazla çömelme eğilme ilişkiye ara ver cinsiyete kadar doktorum bana böyle dedi 😉😉😉
Kesinlikle dikkat edeceğime Pazartesi olsun hemen doktorumun yanına gideceğim 😍

Back
X