• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lekelenmen inşallah güzel sonuç verir canım çünkü bu kadar erken regl olmaz ya
Bende onu düşünüyorum çünkü ben bundan önce üç kez daha çatlatma denedim ve heonya 17 ya 18 gün sonra adet oldum bu değişik oldu bilemedim ya Aralık'ta rahim filmi cekilmistim anlamadim

Bende onu düşünüyorum çünkü ben bundan önce üç kez daha çatlatma denedim ve heonya 17 ya 18 gün sonra adet oldum bu değişik oldu bilemedim ya Aralık'ta rahim filmi cekilmistim anlamadim
Bekle bakalım birkaç gün daha sonra bir kan ver inşallah güzel sonuçlanır canım

Ama çok erken bu lekelenme canım normal değil ağrın felan var mı ?
Normalde ağrım yok ama bir anda bele kasiga ağrı giriyor o zaman leke geliyordu r sonra gelmiyor çok garip bende sasrdim bu kadar kısa sürede herhalde adet olamam

Git canım git hala devam ediyor mu lekelenmen ?
Gebelik testim hem erken hemde kaset belirgin çıktı ama erken mi onu bilmiyorum henüz 11. Günüm kan verdim sağlık ocağında onu bekliyorum az yine geldi bugün kahverengi şekilde

Gebelik testim hem erken hemde kaset belirgin çıktı ama erken mi onu bilmiyorum henüz 11. Günüm kan verdim sağlık ocağında onu bekliyorum az yine geldi bugün kahverengi şekilde
Testlerinin fotoğrafı varsa atar mısın balım bakalım sonucun çıktı mı bu arada?

Ama çözünürlük düşüyor daha pembe ve koyu

Eklentiler

• 1000027487.webp
    1000027487.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 40
Ama gözüküyor canım yarın sabah bir daha yap testin varsa ve bence acilde ver kanı sağlık ocaklarına pek güvenmiyorum ben
Bakalım sabah yine test yapayım da ne çıkıyor ne oluyor arada lekelenme devam ediyor belim agriyo filan adetime de iki gün kaldı zaten bakalım sonuç ne gosteriyor

Bakalım sabah yine test yapayım da ne çıkıyor ne oluyor arada lekelenme devam ediyor belim agriyo filan adetime de iki gün kaldı zaten bakalım sonuç ne gosteriyor
Benimde daha gelmedi ama karnım ve belim ara ara ağrıyor büyük ihtimalle sabaha gelicek gibi ☹️😔iğnenin üstünden 16 gün geçti dpo 14 inşallah senden güzel bir haber alırız şu mübarek günde 🧡

Benimde daha gelmedi ama karnım ve belim ara ara ağrıyor büyük ihtimalle sabaha gelicek gibi ☹️😔iğnenin üstünden 16 gün geçti dpo 14 inşallah senden güzel bir haber alırız şu mübarek günde 🧡
Test yapmadın mi canım belki de vardır senin

Back
X