- Emoji Skoru
- 18
- Puanlar
- 13
Siz testi erken yapmışsınız bence bu arada kaçıncı gündü, 12 günden önce yapmayın diyorlarİnşallah hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz testi erken yapmışsınız bence bu arada kaçıncı gündü, 12 günden önce yapmayın diyorlarİnşallah hayırlısı
Benim bu gün 12 oldu.Yine test yaptım.Negatif.2 gün sonra kontrole gidicem.Sizde bir belirti falan varmıSiz testi erken yapmışsınız bence bu arada kaçıncı gündü, 12 günden önce yapmayın diyorlar
Umarım gerek kalmaz ama tuğba hanım gerçekten çok ilgili ve etkili tedavi veriyorinanın çok sevindim ikimizinde Van’da olmasına. Ben Van’ı iyi bilmiyorum, öğretmenim, kendi kafama göre googlede bulduğum doktorlara gidiyorum. Tuğba Hanımı da instagramdan takip etmişim ama onu seçmemişim başka bir doktora gidiyorum. İlk gittiğim çok meşhur bir isim vardı ben ondan hiç memnun kalamadım ama şu an gittiğimden memnunum. Yine de eğer olumsuz ilerlerse süreç Tuğba hanıma da gideyim. Eczane için çok teşekkür ederim oraya gideceğim olmazsa![]()
Hanımlar ,ben 2025 de ovitrell iynesi konusunu açanların yazdıqlarını tek tek okudum.12 ci gününde negatif çıxanların hiç birinde hamiləlik olmamışSiz testi erken yapmışsınız bence bu arada kaçıncı gündü, 12 günden önce yapmayın diyorlar
Hiç bir belirtim yok adetten bir kaç gün önce çok baş ağrısı yaşarım, 4 gün kaldı adete, şu an onu yaşıyorum muhtemelen bu ayda olmadı ümidimi yitirdim :’)Benim bu gün 12 oldu.Yine test yaptım.Negatif.2 gün sonra kontrole gidicem.Sizde bir belirti falan varmı
Testler gereksiz pahalı, hamile arkadaşımın regli 1 hafta geçmişti hala çift çizgi çıkmamıştı, yine burada 3 kere pozitif görüp kanda negatif çıkanlar var, o yüzden ben hiç yapmıyorum regliyi bekliyorum her ayGi çııHanımlar ,ben 2025 de ovitrell iynesi konusunu açanların yazdıqlarını tek tek okudum.12 ci gününde negatif çıxanların hiç birinde hamiləlik olmamış
Silik çıxanlardan olmuş
Lütfen sonucu yazın.Siz ne zaman iyne kullanmışdınızHiç bir belirtim yok adetten bir kaç gün önce çok baş ağrısı yaşarım, 4 gün kaldı adete, şu an onu yaşıyorum muhtemelen bu ayda olmadı ümidimi yitirdim :’)
İnşallah biz de bu ay hamile kalırızTestler gereksiz pahalı, hamile arkadaşımın regli 1 hafta geçmişti hala çift çizgi çıkmamıştı, yine burada 3 kere pozitif görüp kanda negatif çıkanlar var, o yüzden ben hiç yapmıyorum regliyi bekliyorum her ay
Tabii ki yazarım ama benim ümidim 0landı adet olmaya yakın hissettiğim rahim kasılmasını yaşıyorumLütfen sonucu yazın.Siz ne zaman iyne kullanmışdınız
Bende 17 ocakta iğne vurulmuştum bugün kan verdim 0.200 çıktıTabii ki yazarım ama benim ümidim 0landı adet olmaya yakın hissettiğim rahim kasılmasını yaşıyorum17 ocakta iğne vuruldum. 19 ocakta yumurtlamam oldu.
Ben de 17 ocakda kan vermişdim .0,6...çıkfıBende 17 ocakta iğne vurulmuştum bugün kan verdim 0.200 çıktı![]()
Bir ay daha bekleyelim beraber kızlar :’) hatta ben 2 ay, şubat ayında eşimle bir araya gelemiyoruzBende 17 ocakta iğne vurulmuştum bugün kan verdim 0.200 çıktı![]()
17 ocakta kan mı verdin iğne mi vuruldun?Ben de 17 ocakda kan vermişdim .0,6...çıkfı
Ay pardon karışdırmışım hepsini ,17 ocak iyne.Dün kan verdim negatif17 ocakta kan mı verdin iğne mi vuruldun?
Ben ne yapacağımı düşünemiyorumBir ay daha bekleyelim beraber kızlar :’) hatta ben 2 ay, şubat ayında eşimle bir araya gelemiyoruzmarta kaldı
Bence baktırın. Doktorlar önce paraları alıyor sonra tedavi yazıyorlarKızlar ben bu ay hsg mi çektirsem diye düşünüyorum doktor 6 ay deneyelim takiple olmazsa hsg çekeriz dedi ama sanki bişey varsa önceden belli olması daha iyi değil mi 2 ay dendik olmadı
Özel doktora gidiyorum birde zaten şimdiye kadar maddi olarak baya ödeme yaptık testler vs bakalım artık kafam da çok karıştı bugün bir damla pembe akıntı geldi gerisi hala yok eğer adet olmazsam çarşamba kan vercem yine en ufak şeyi umut eder oldumBence baktırın. Doktorlar önce paraları alıyor sonra tedavi yazıyorlar
12 ci gün adeta silik çıkanların sonradan pozitif olduğunu gördüm21 ocakta çatlama iğnesi yapıldı 1 Şubat 11. Gün oluyor sabah ilk idrardı ve aşırı silikleşmişti. Burdan pozitife dönen oldu mu?