büyük diyede saygıda bi yere kadar adam normal değil geçen gün kalktı azarladı beni neye uğradığımı şaşırdımeşimde sus pus oturdu ara ara onuda aşağıladı ama salak kocam ne olacak ya durup durup aklıma geliyo :84::84::84:
Bu bana çayı çok gören adam onu geçtim azarlayıp herkesin içinde rezil eden ve kalbimi çok kıran adam bi ameliyat geçirdi şimdi sizce onu ziyarete gitmelimiyim kaynanamlar gitcek eşimde kesin gider ama ben gitmek istemiyorum yüzünü görmek sesini duymak istemiyorum haksız yere beni azarlayıp çok canımı yaktı napacağım ben bi akıl verin bana lütfen:97:
bana o konuda adam seni değil kızını azarlıyor gibi gelmişti daha önce okuduğumdan hatırladığım kadarıyla. sen yanlış anlamış olabilir misin acaba? çünkü kız demliği içeri getireyim demiş. adam da hayır içerde doldur gel demiş. mesela annemde sevmezdi misafire demlikle çay getirmeyi. bana da söylerdi içerde doldur getir diye.
ayrıca hamile falan değilim başkasıyla karıştırdın sanırımya siz haklı olsanız bu adam haksız yere ve bişey yokken sırf bağırmak çıkışmak için sizi tepelese kaynana kaynata ve eşinizn yanında mahcup düşmezmiydiniz gitmesem çokmu ayıp olur
ayrıca hamile falan değilim başkasıyla karıştırdın sanırımya siz haklı olsanız bu adam haksız yere ve bişey yokken sırf bağırmak çıkışmak için sizi tepelese kaynana kaynata ve eşinizn yanında mahcup düşmezmiydiniz gitmesem çokmu ayıp olur
İçinden gelmiyorsa gitme, sen insanlık yaparsın gidersin ama anlamazlar.
valla kayınvalidem (olunca henüz kayınvalidem değil:) ve annem dışında eğer yardıma ihtiyacı yoksa kimseye hizmet etmem. hele misafirliğe gitmişsem ev halkından servis yapacak birisi de varsa misafirliğimi bilir otururum. samimi isem mutfakta laflamak için giderim sadece. bence sen de hiç takmadan öyle yap.
evet öyle oluyor anlamıyolar onlar tmm çay meselesnde öyle yaptılar bana evin sahibi kadında yanımda oturuyordu o da görmüştü çayın bittiğini neyse sonra onlar bize geldi ben hizmette kusur etmedim onlara tek hatam o bişe anlatıyordu ama haksızdı bende konuştum kendi fikrimi söyledim adam sinirlendi hemen yok sen ne anlarsın yok öyle yok böyle ama sert bi tavırla bağırarak sen sus karışma falan eee konu bize dokunuyodu tabi konuşup hakkımı savunacam ama zoruna gitti adamın etmediği lafı bırakmadı sonra herkes sus pus oldu adam konuştu herkes şaşırdı ama kimse bişe demedi onlar gidene kadar kendimi nasıl zor tuttum ben bilirim
Nasıl insanlar ya senin evine gelip sana bağırabiliyorlar çocuk değilsin ki sen, asıl suç eşinde bir erker karısını korumasını bilmeli. Boşver gitme insan değil onlar, bundan sonra da görüşme onlarla, eşin ısrar ederse çok istiyorsa tek başına gitsin.
Bu bana çayı çok gören adam onu geçtim azarlayıp herkesin içinde rezil eden ve kalbimi çok kıran adam bi ameliyat geçirdi şimdi sizce onu ziyarete gitmelimiyim kaynanamlar gitcek eşimde kesin gider ama ben gitmek istemiyorum yüzünü görmek sesini duymak istemiyorum haksız yere beni azarlayıp çok canımı yaktı napacağım ben bi akıl verin bana lütfen:97:
Bu soruna güzel bir atasözümüzle cevap vermek istiyorum.
"İyilikten maraz doğar."
Allah bilir sen iyilik düşünüp gidersin adam orda da polemik çıkarır. Bence gitme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?