çay meselesi!

benım annem çok yaptırıdı bana.. gıttıgımız evde vs.. hep benden çay isterse, evın kızı gelını getırse yuz kez teşekur ederdı... ama ben ilk zamanlar yapıyordum.. sonra mısafırım ben dıye oturdum kalkmadım.. ve çay sevisinide genelde yapmam... eşim yapar

nasıl yani size gelen misafiremi eşin çay servisi yapar benmi yanış anladım

valla şaştım kaldım açıkcası bnm eşimi bana servis yaparken yardım etmesini hayal bile edemiyorum utanır siz çalışıyousunuz?

canım erkekleri nasıl alıştırısan öyle gidiyo maalesef aman o erkek otursun dedikçe tepemize çıkarlar ufakta olsa yardım ettirirsen bi süre sonra kendiliğinden yardım etmeye başlıyolar tecrübeyle sabit

valla şaştım kaldım açıkcası bnm eşimi bana servis yaparken yardım etmesini hayal bile edemiyorum utanır siz çalışıyousunuz?

Etsin canım ne var utanacak. Nolmuş yani gelen misafir onun da evine geliyor. Dimi ama :)
Bu arada evet çalışıyorum.

Ayy ne var yapar tabi.
Benim babam da yapar abim de. Bir misafir gelince yardım ederler.
Eşim de öyle..
Ben asıl öyle yayılıp kalan erkeklere sinir oluyorum.

ayy sen hangi gezegenden aldın kız oğlanı banada söyle banada

en saçma olanda o adamın böyle bir tavra girmesi.ona ne oluyosa.bi kadın böyle bir davranışta bulunsa neyse derim.sinir olurum böyle şeyler düşünüp uğraşan erkek tipine.babmı falan düşünüyorum da kim çayı doldurmuş kim doldurmamış ne bilsin oturur çayını içer

Çok şükür benim eşimde yapar bi misafirim geldiğinde kahveleri bile yapar meyveleri yıkar hazırlar...vs

ayy sen hangi gezegenden aldın kız oğlanı banada söyle banada

Ne bileyim ya. Çok garip gelmiyor bana. Valla kayınvalidem de benim kafadan.
Arasıra yiyecek filan yollar. "Bunu da şöyle yaparsın" demez "yaparsınız" der.
Oğlunu da katar yani.
Eşimle ortaklaşa yapıyoruz her şeyi, öyle geçinip gidiyoruz işte.
İşimiz de aynı zaten. Çok yorucu bir işte çalışıyoruz.
Bir de ev işleri üzerime yıkılsa düşünemiyorum...

Benim kayınvalidem Almanyada onu görmüyorum rahatım o yüzden :) Eşimin baba tarafı çoook ilgilidir Allah yokluklarını aratmasın. Babaannesi 70 yaşında elimi suya sokturmaz hoş ben de boş durmam ama zorunluluk devreye girince bende de şarteller atıyor...

Onlar istemeyince, gözünün içine bakmayınca insanın içinden geliyor yapmak...

Eşimi de alıştırdım; ben masayı kurunca kaldırır, çay servisi yaparken şeker getirir, "aaa ne harika meyve salatası yapıyorsun" gazıyla salata yapar :))))

Toz alır, ev süpürür. Yemek yapıyorsam salata yapar, corba karıstırır. O öyle mi yetiştirilmiş hayır; ben öyle yetiştiriyorum :) İkimiz de çalışıyoruz, yemeğini biran önce yeyip keyfine bakmak istiyorsa yardım edecek. Misafirlerine mahcup olmak istemiyorsa acığımı kapatıp arkamı toplayacak bi zahmet :)

Alıştırın kızlar, güzel güzel anlatın, verin ellerine yapsınlar... Müthiş rahatlık. Herşey bir kenara insanın hoşuna gidiyor yahu

bizim komşumuzun gelinide çok rahat yemek yiyelim 3 saat sofra bekler kaldırmaz onun yerine ben yer yemez hemen toplarım ananemlere misafir çok gelir yengeme hep ben yardım ederim benle yaşıt kuzenim oturur
bilmiyorum ama ben rahat edemiyorum genç bi kız olarak..evde pek iş yapmam ama dışarda yaparım göze batmasın

Etsin canım ne var utanacak. Nolmuş yani gelen misafir onun da evine geliyor. Dimi ama :)
Bu arada evet çalışıyorum.

ben çalışmıyorum kendime göre bi iş hala bulamadım bi ara 1hafta çalıştım o benden daha erken gidiyodu işe ama akşamları aynı saatte eve geliyoduk yorgun oluyodum 5dakkalığına oturuyodum eşim hemen yemek hazırlamicanmı eee yoruldum az oturayım yada kalk beraber hazırlayalım dediğimde ben senden çok yoruluyorum derdi bi ara kaynanamlar köydeyken yardım ederdi sofrayı kurarken toplarken bulaşık yıkamama bile yardım ederdi bi kerede evi süpürmüştü beraberken ama başka biri varken asla yapmazdı tabi bunlar mazide kaldı

kendi evimize bi çıkalım eşimi tek tek alıştıracağım bi elin nesi var iki elin sesi var

Bulursun inşaallah itediğin işi

işte o adamdan nefret ediyorum artık haddini aştı ama hata benim kocam olacak adamda saftirik

büyük diyede saygıda bi yere kadar adam normal değil geçen gün kalktı azarladı beni neye uğradığımı şaşırdım eşimde sus pus oturdu ara ara onuda aşağıladı ama salak kocam ne olacak ya durup durup aklıma geliyo :84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…