benım annem çok yaptırıdı bana.. gıttıgımız evde vs.. hep benden çay isterse, evın kızı gelını getırse yuz kez teşekur ederdı... ama ben ilk zamanlar yapıyordum.. sonra mısafırım ben dıye oturdum kalkmadım.. ve çay sevisinide genelde yapmam... eşim yapar
nasıl yani size gelen misafiremi eşin çay servisi yapar benmi yanış anladım
valla şaştım kaldım açıkcası bnm eşimi bana servis yaparken yardım etmesini hayal bile edemiyorum utanırsiz çalışıyousunuz?
Ayy ne var yapar tabi.
Benim babam da yapar abim de. Bir misafir gelince yardım ederler.
Eşim de öyle..
Ben asıl öyle yayılıp kalan erkeklere sinir oluyorum.
Ben de isteremayy sen hangi gezegenden aldın kız oğlanıbanada söyle banada
ayy sen hangi gezegenden aldın kız oğlanıbanada söyle banada
Etsin canım ne var utanacak. Nolmuş yani gelen misafir onun da evine geliyor. Dimi ama :)
Bu arada evet çalışıyorum.
Benim kayınvalidem Almanyada onu görmüyorum rahatım o yüzden :) Eşimin baba tarafı çoook ilgilidir Allah yokluklarını aratmasın. Babaannesi 70 yaşında elimi suya sokturmaz hoş ben de boş durmam ama zorunluluk devreye girince bende de şarteller atıyor...
Onlar istemeyince, gözünün içine bakmayınca insanın içinden geliyor yapmak...
Eşimi de alıştırdım; ben masayı kurunca kaldırır, çay servisi yaparken şeker getirir, "aaa ne harika meyve salatası yapıyorsun" gazıyla salata yapar :))))
Toz alır, ev süpürür. Yemek yapıyorsam salata yapar, corba karıstırır. O öyle mi yetiştirilmiş hayır; ben öyle yetiştiriyorum :) İkimiz de çalışıyoruz, yemeğini biran önce yeyip keyfine bakmak istiyorsa yardım edecek. Misafirlerine mahcup olmak istemiyorsa acığımı kapatıp arkamı toplayacak bi zahmet :)
Alıştırın kızlar, güzel güzel anlatın, verin ellerine yapsınlar... Müthiş rahatlık. Herşey bir kenara insanın hoşuna gidiyor yahu
ben çalışmıyorum kendime göre bi iş hala bulamadımbi ara 1hafta çalıştım o benden daha erken gidiyodu işe ama akşamları aynı saatte eve geliyoduk yorgun oluyodum 5dakkalığına oturuyodum eşim hemen yemek hazırlamicanmı eee yoruldum az oturayım yada kalk beraber hazırlayalım dediğimde ben senden çok yoruluyorum derdi bi ara kaynanamlar köydeyken yardım ederdi sofrayı kurarken toplarken bulaşık yıkamama bile yardım ederdi bi kerede evi süpürmüştü beraberken ama başka biri varken asla yapmazdı tabi bunlar mazide kaldı
kendi evimize bi çıkalım eşimi tek tek alıştıracağım bi elin nesi var iki elin sesi var
Aslında önemsiz bişey ama kafama takıldı anlatmak istiyorum. geçen akşam eşimle bi akrabasına oturmaya gittik bende üşütmüşüm hastyım halsizim aslında gitmek istemedim bu halde ama eşimin isteğiyle gittik ordada hasta olduğumu belirttm sohbet esnasında neyse çaylar ikram edildi çayım bitince evin kızı 2. çayları doldurdu demliği mutfaktan getirerek anneside genç 33 yaşlarında çayım bitti kızın babası kızına çayımı doldururmusun dedi kız kalktı demliği almaya gidiyorken bardağımı götür mutfakta doldur getir dedi benim boş bardağımında farkında :97: sonra ben kalktım bardağımı mutfağa bırakıp oturdum sanki benden hizmet bekler gibiydiler normalde kalkıp yardım ederdim ama zaten halsizdim bide alt tarafı bi çay yani kafamı karıştırdı bu durum siz olsanız ne düşünürdünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?