- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Benimde boyle bir olay gelmisti basima babamin akrabaları gelmisti ev kalabalik iki caydanlikla cay demliyorum caylar bitti ama yine de yetmedi tekrar demledim son kalanla da yine de koymaya calisiyorum bu beyfendinin cayi acik olmus bitirince tekrar almaya gittim bardagini koyma koyma zaten beceremiyosun dedi ondan once en az 5 bardak icti sonuncu acik olmus
Yani kac bardak icmissin zaten biri acik oldu diye beceremiyorsun diyosun bogmak istedimAy en sinir oldugum sey icme o zaman degil mi kalksin degistirsin terbiyesiz gibi begenmedigini ifade ediyor birde.
Bizimde akrabanin biri afedersiniz camis gibi yemegini yedikten sonra tuzsuz olmus ama elinize saglik dedi
Tiryakilik çünkü. Benim de başıma ağrır o o gün çay içmezsem ay suçlu hissettim kendimi iyi miçayı bende hiç sevmem ve bu yüzden çay servisi yapmaktan nefret ederimçayı seven kalksın alsın demi ama. bi kaç gencin olduğu ortamda hiçte yerimden kalkmam. çay içmeyince başım ağrıyo diyenler var hiç anlam veremiyorum
Onu da pek.duymuyorum.malesef cay pek.sevemiyorum.dedihimde bi kisi de cikip kahve verelim.aplam.dee elini opecem:dKahve verelim aplam
Yoo tadini sevmedigim icin servisi de zor geliyorAcaba okb mi var takıntı haline getirmişsiniz gibi. Çay altı üstü... Başka sorunlarınızı buna yansıtıyor olmayasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?