- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Ya hamileligimden once ben de cayi cok severdim. Ilk hamileligimde tiksindim. Kahvede senin yasadigin mutlulugu yasiyorum ben de. A101 den kahve makinesi aldim. Bebeler ogle uykusuna yatinca en buyuk keyfim mutlukugum...Geçiyor. Ay o duyguyu tarif de edemem ki günün ilk çayını özellikle kahvaltıyla içmek bambaşka bir his. Gerçi ben ufacık şeylerle mutlu olan biriyim güzel yapılmış bir cay. Yanına güzel bir brovni kek. Benden mutlusu olamaz. Ay canım çekti
Ozaman ben kalkmayam diye kahve vermiyolar bana illede çay icirteceklerKahve daha iyi tabi içip kalkılır tazeleme seçeneği yok
Ama kahveden sonra kalkılmıyorsa meyve getirilir hala oturuluyorsa yine çay konulur gidilmeyeceği anlaşılınca yapılan mecburi eylem
Bkz. "Çay koymayalımda çabuk kalksınlar"
Bende oyle asiri olmasada kahve icime mutlulul veriyor huzur veriyor kafa yaouyor bana:d caydan daha asil geliyot bide bana:dd tazeleme derdi de yok ic kalk efem .demligi demlettirmez meselaYa hamileligimden once ben de cayi cok severdim. Ilk hamileligimde tiksindim. Kahvede senin yasadigin mutlulugu yasiyorum ben de. A101 den kahve makinesi aldim. Bebeler ogle uykusuna yatinca en buyuk keyfim mutlukugum...
Ben de hamileligimde icemedim tiksinme değil de gitmiyordu. Ay ben kahvede de bayılırım ki. Şöyle köpüklü mis gibi tük kahvesi yanına çikolata bizim eşimle çocuk uyuduktan sonraki rituelimiz. Hiçbirini ayirmam hepsi benim bebeklerimYa hamileligimden once ben de cayi cok severdim. Ilk hamileligimde tiksindim. Kahvede senin yasadigin mutlulugu yasiyorum ben de. A101 den kahve makinesi aldim. Bebeler ogle uykusuna yatinca en buyuk keyfim mutlukugum...
OvvvvBen de sinir oluyorum vallahi bu duruma. Hele bir de höpürdeterek içenler yok mu?? Neyseki eşim fazla çay içmez. Ben de sadece kahvaltıda severim çayı...
Bir de bunun türk kahvesi yapma meselesi var. Kimi sade sever, kimi orta, kimi şekerli...
Bir keresinde annemin arkadaşlarıyla günü vardı, yardım ediyordum. Kahvelere sıra geldi. Annem dedi ki; hiç uğraşma ayrı ayrı, hepsini orta yap, içerler, bir şey olmaz. Hepsini orta yaptım. Tabi bir ton laf söylediler. Yaptığıma yapacağıma pişman oldum. Çok şekerli olmuş. Onlar sade severmiş falan filan..... Şu hamile halimle bunu yaptığıma şükredin diyesim geldi ama neyse....
Boyle cay koymayi.cok.seven eleman her eve lazim.ozaman canimBen kahveciyim ama çay tiryakileri bana hep çok samimi gelir :) çok severim çay koymayı
Hehe ben de hep öyle yaparım. Fakat laf söyleyen olursa da çok pis karşılığını veririm. Gerçi çok kalabalık gelinirse türk kahvesi yapmam. Size de çok ayıp etmişler altta kalmasaydiniz keşke.Ben de sinir oluyorum vallahi bu duruma. Hele bir de höpürdeterek içenler yok mu?? Neyseki eşim fazla çay içmez. Ben de sadece kahvaltıda severim çayı...
Bir de bunun türk kahvesi yapma meselesi var. Kimi sade sever, kimi orta, kimi şekerli...
Bir keresinde annemin arkadaşlarıyla günü vardı, yardım ediyordum. Kahvelere sıra geldi. Annem dedi ki; hiç uğraşma ayrı ayrı, hepsini orta yap, içerler, bir şey olmaz. Hepsini orta yaptım. Tabi bir ton laf söylediler. Yaptığıma yapacağıma pişman oldum. Çok şekerli olmuş. Onlar sade severmiş falan filan..... Şu hamile halimle bunu yaptığıma şükredin diyesim geldi ama neyse....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?