Çay servisi işkencesi...

ha hao işini daha garantiye almış.
ben ilk zamanlar kaynamlara gidince caydanligin üzerini öyle ortüverdim.
3. bardakta felan çay niye soğuk sarmadin mi dedi.bir baktı öyle üstüne ativermisim.
böyle mi sardin dedi
ondan sonra gittikçe caydanligi kundak yapar gibi sardim
zamanla tecrübe sahibi oluyorsun çaydanlık sarıp sarmalamada.
öyle hemen olmaz

Çay,türk kahvesi,nescafe hiçbirini sevmem senelerce içmesem aklıma gelmez :) çayı sadece kahvaltıda içerim 1 çay bardağı oda en küçük çay bardağı en minnaklarından bazen onuda içemem yarım kalır kuru kuru yerim ama evde tek çay- kahve sevmeyen benim annem tiryakisi hiç bana çekmemişsin der ama içemiyorum sevmiyorum ,misafirliğe gittiğimde işkence gibi geliyor bana içmek Allah'tan beni tanıyanlar zorlamıyor,eve misafir geldiğinde çay- kahve servisi yaparım ben sevmiyorum diye onlarda içmeyecek değil.

Yazık ne çekmişsin bende tiksinirim böyle olsam bende getiriyorum herkes kendi alıyor. Başkasının evinde kendim koyarım

Ben de sevmem.Nasil bukadar sevdiklerine anlam veremem
Bir tek kahvaltıda içerim .Servisi de bazen gıcık eder
Ama cok takma farklılıklar oluyor

Kalabalık ortamlarda çay getir götür işini ben de sevmem.Birine getirirsin diğeri o anda bitirir.Seni anlıyorum konu sahibi.Hele bi' de açık / koyu olmuş vs diyen tipler olsaydı napardım bilmiyorum.Bence haklısın.

72li değilim 88liyim. 1-2 bardak neysede çok içnelere evet külfet geliyo. eltiyede bi beşlik çakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…