- 17 Ekim 2015
- 5.452
- 5.309
- 198
- Konu Sahibi smollgirl20
Bence siz kendinize çay asistanı alın, mm! evet evet süper fikir, alını alın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi vazgeçip geri dönmemiş annenlerAyy aklıma annemin anlattığı birşey geldi. Tam konusu ve konu sahibine de uyuyor bence. Annem anneannem yengemi yani dayımın karısını görmeye gitmişler görücü gibi yani bir tanışmaya. Yengem bir tepside bisküvi ve çay getirmiş ama çaylar orada olan insan sayısından fazlaymış annem demiş ki biz bu kadar kişiyiz neden fazla getirdin? o da ee bitince içeceksiniz demiş.İnanamamış annem anneannem çok komik ya gerçekten de o ortanca yengem çok tembeldir bayramda seyranda eline bez alıp temizlik yapmaz aneannemle kaldılar baya süre misafir gibiydi hep sonra ilçeye gittiler her bayram geldiğinde elini bağlar otururdu huy değişmiyor
İyi vazgeçip geri dönmemiş annenler![]()
İşte nasip olunca oluyor bir şekilde. Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah :)Yengem hafız yani kuran hatmetmiş sessiz falan diye anneannemin hoşuna gitmiş o zaman görücü usulü olmuş biraz annem demiş bak anne olmaz etmez diye ama tabii sonrada görmüş o gelini anneannem kendi tarlalarında çalışırdı akşa eve glirdi bir tas çorba koymazdı ve senede bir anneme bize yolladığı kışlık yiyeceklere bilr laf ederdi alana kadar yani çok çektirdi çok sonra da gitti zaten. Tembellik baki yanii. Annem bayramda tatillerde giderdi bir bardak çay doldur dese laf ederdi işte öyle aklıma geldi şimdi
Öfff çayı hiç sevmem
Demlemesini de pek bilmem
Eşim her akşam çay isteyince de sinir oluyorum :)
Yazık o da alıştı kendi yapıyor artık
Büyük kupaya koyuyorum ikide bir kalkmıyorum.
Kalabalık yerlerde hiç çay servisi yapmadım ben bilmiyorum diyip işin içinden çıkıyorum
Sanırsın insanlar esrar partisi falan yapıyor.
Galiba kuşak çatışması yaşıyorum şu an.
Lanet olsun dostum kaz ayağı mı o?