Çaydan kavga çıkar mı?

Canım sende şöyle düşünebilirsin sen çalışıyorsun ama kendin ve ailen için çalışıyorsun. Yani evini geçindirmek için. İşte sıkıntı da burda sen kendi evine de çıksan çalışacaksın çünkü bi şekilde hayatınızı sürdürmeniz gerekir. Sonuçta kazanılan para o evde olsanız da olmasanız da size lazım. Çay ikramdır karşılaştırmadan ziyade. Ve kira vermiyorsunuz öyle düşünün. Yada şartları zorlayıp komple kurtulacaksınız bu tarz konulardan. Yerinizde olsam aç kalacağımı bilsem ayrı eve çıkarım bu kadar huzursuzluk varken.
Biz şuanda da kirada oturuyoruz zaten. Kvdemden maddi bir gelirimiz evi arabası maaşı yok. Ve sadece eşimle ikimiz olsak çalışmama gerek kalmazdı. En azından evliliğimin ilk zamanları çalışmaz tadını çıkarırdım

Çok sinir bozucu bişey. Yensin içilsin. Srn kalk topla,çay yanına bişiler yap, bulaşıklar bilmem neler. Çay demlendi de sıkıntı çıksın. Erkek milletine ya ra nıl maz.

Biz şuanda da kirada oturuyoruz zaten. Kvdemden maddi bir gelirimiz evi arabası maaşı yok. Ve sadece eşimle ikimiz olsak çalışmama gerek kalmazdı. En azından evliliğimin ilk zamanları çalışmaz tadını çıkarırdım
Peki kirayı siz mi veriyorsunuz ? Eğer öyleyse çok zor tabiki yaşadığınız durum. Kusura bakmayın o kısmı kaçırmışım

Herkes kendi yaşadığından pay biçiyor bu sebeple kutsal olmayabilir bana göre. Belki 30umda daha farklı düşünebilirim ancak bugün böyle düşünüyorum. Bakın ben kendimi mağdur göstermiyorum. Olayı olduğu gibi anlatıyorum. Gelen yorumlara göre konu şekilleniyor. Ve şimdiye dek fedakarlık yapan taraf hep ben oldum. Artık verecek birşeyim kalmadı. Ve evet keşke ona da beni sorabilseydik. Çok dinlemek isterdim. Hoş kendi ağzından duydum beni evden kovarken oğluna sana bununla evlenme demedim mi deyişini. Lafın gidişi gelişinden bellidir. Bunu söylemesindeki sebep ne biliyor musunuz?
Namussuzluk falan değil ha. Oğluna ikinci krediyi çekmediğim için boşanmaya krar verdik. Bu kararı onunla paylaştığımızda ilk yaptığı şey üzeirme yürümek oldu.

O zaman sorarım size; onun evladı çok kıymetli ise bende bir ananın evladıyım. Bende binbir zorlukla yetiştim. Neden beni kadın başıma gece 12de evden kovdu dersiniz? Durun söyleyeyim oğlunun canı sağolsun, elinin kiri yenisini bulur diye.
Aslında yazarken farkettim merak etmiyorum ne düşündüğünü çünkü biliyorum. Bugün elinde yine aynı fırsat olsa yine aynısını yapar. Anlatmaya zahmet etmesin.
Bir anne olarak en çok o zaman empati yapması gerekirdi. Ama yapmadı. Sadece eteğindeki taşları döktü yeri gelmişken.
Sizi çok pozitif görüyorum. Keşke bende öyle olabilseydim ama malesef insanlar ve dünya çok kötü bu dünyada yeterince iyi kalamadım ve merhametsiz oldum üzgünüm.
Yazdıklarınızdan anladığım kayinvalide sizi sevememiş ve sizi istemiyor ilk fırsatta duygularını açığa çıkarıyor..Yine de size önerim tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır iyi olun,merhametli olun (şahsınıza bir şey demiyorum belki çok çok iyi kalpli bir insansınız ) yani sizde genel geçer kayinvalideniz diye özellikle buranın da gazına gelerek 69 yasinda ki kadını ezmeyin siz sevginizi merhametinizi gösterin o da taş değilse sizı kızı gibi sever sayar her anlamda korur..
Birlikte yaşayacağınız kesin gibi en azından eşiniz 69 yaşındaki annesini sokağa atmayacağına göre bari güzel güzel anlaşin..
İnatlasacaginiza ruhunuzda ki yaraları tamir edin.

Peki kirayı siz mi veriyorsunuz ? Eğer öyleyse çok zor tabiki yaşadığınız durum. Kusura bakmayın o kısmı kaçırmışım
Sizi sıkmadan şöyle anlatayım kvdemin hiç bir geliri yok. Kirayı, faturaları, mutfak masrafını, kvdemin sigarasını, mesela şimdi yaz geldi tatile gitmek istiyor tatil masrafını komple biz karşılıyoruz yardımcı olan başka çocuğu yok. Herşey bize bakıyor. Bu sebeple çalışıyorum kendimizi çeviriyoruz anca.

Ben size söyleyecek bir şey bulamadım zaten en güzelini yapmışsınız, bir de kafaya takmazsanız tamamdır.

Sizi sıkmadan şöyle anlatayım kvdemin hiç bir geliri yok. Kirayı, faturaları, mutfak masrafını, kvdemin sigarasını, mesela şimdi yaz geldi tatile gitmek istiyor tatil masrafını komple biz karşılıyoruz yardımcı olan başka çocuğu yok. Herşey bize bakıyor. Bu sebeple çalışıyorum kendimizi çeviriyoruz anca.
Allah kolaylık versin size. Vallahi üzüldüm adınıza çok zor. Tatili de düşünmeniz abartı. Bu durumda tatil beklemesi de enteresan

Yazdıklarınızdan anladığım kayinvalide sizi sevememiş ve sizi istemiyor ilk fırsatta duygularını açığa çıkarıyor..Yine de size önerim tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır iyi olun,merhametli olun (şahsınıza bir şey demiyorum belki çok çok iyi kalpli bir insansınız ) yani sizde genel geçer kayinvalideniz diye özellikle buranın da gazına gelerek 69 yasinda ki kadını ezmeyin siz sevginizi merhametinizi gösterin o da taş değilse sizı kızı gibi sever sayar her anlamda korur..
Birlikte yaşayacağınız kesin gibi en azından eşiniz 69 yaşındaki annesini sokağa atmayacağına göre bari güzel güzel anlaşin..
İnatlasacaginiza ruhunuzda ki yaraları tamir edin.
Bakın ben düşündüğünüzün aksine kayınvalidemi ezmiyorum. Onca şeye rağmen tek laf etmedim şimdiye kadar. Sokağa da atmıyorum. Ama sadece şunu istiyorum ben böyle fedakarlık, ortayı bulma, ses çıkarmama, idare etmeye çalışıyorsam oda allah için birşeyler yapsın. Biraz anlayış biraz hoşgörü biraz özel alan bıraksın bize. Ama olmuyor.

Belki iyi bir insan değilim ancak saygılı biriyimdir. Sinirden çatlasam patlasam ağzımdan gık çıkmaz. İçime ata ata kendime yaparım herşeyi. Şuan yaşım 25 ancak kime sorsanız 35ten aşağı söylemiyor. Özetle ortayol tatlı dil tek taraflı olmuyor, oluyorsa da ben başaramadım

Asıl eşin s..çmış batırmış.
Hep diyorum ilk önce insanın eşi anlayışlı olacak.
Yazık, görmüyor mu senin halini hala ısrar ediyor neden sen götürmedin diye.
Ayrıca annesinin de bir çay almakla incileri dökülmez heralde.
Tavrını çok beğendim, aynen böyle devam et.

Şu çay demlemektende ikram etmektende nefret ediyorum millet emzik gibi yapışkan ve genel olarak erkek kısmı
Kayna nA kısmı ayağına istiyor
Anasına kendi verseydi ama yok baştan
Taviz verilmiş Kay A ayla dip dibe oluşundan hizmetçi olarak kullanılan sizisin iz fedakar olan kadın yine en çOk
Yıpranan kadın

Allah kolaylık versin size. Vallahi üzüldüm adınıza çok zor. Tatili de düşünmeniz abartı. Bu durumda tatil beklemesi de enteresan
Sinirden gülüyorum şuan yazarken bakın biz daha senelik izin tatil yeri hiç birşey ayarlamadık ama o 2 ayrı yere plan yapmış. Yahu tabiki gitsin hakkıdır ancak git oğlunla konuş karşılayabilir mi? Durumu müsait mi? Ama yok kendine hep planlar yapar. Oğlum mecbur değil bu yazda kızımla tatile gideyim demez.

gelin demek kayınvalide uşağı demek anlayışındaki erkeklere kaynanalara çok gıcık oluyorum.Allah sabır ve güç versin.

All
69 yaşında ama gayet dinç. Kronik bir sağlık sorunu yok. Bedensel engeli yok. Gezmeyi, giymeyi, yemeyi, tatili çok sever. Böyle biri
Allah senin yardımcın olsun canım benim dua ediyorum bu güzel günlerde herkes için.benim eski kayınvalidede böyleydi.sen hizmetçi degilsin bunun farkına varsın bir zahmet.bide ogluşlarına kıyamıyorlar ya bogasım geliyor :)

Şu çay demlemektende ikram etmektende nefret ediyorum millet emzik gibi yapışkan ve genel olarak erkek kısmı
Kayna nA kısmı ayağına istiyor
Anasına kendi verseydi ama yok baştan
Taviz verilmiş Kay A ayla dip dibe oluşundan hizmetçi olarak kullanılan sizisin iz fedakar olan kadın yine en çOk
Yıpranan kadın
Ben çay içmiyorum yahu bir akşam da eşim sen çay sevmezsin deyip bir kahve getirsin bir bişey yapsın görmedim. Çünkü yapmaz yaparsa annesi sen neden yapıyosun bırak der. Çok mu ütopik bilmiyorum da bir kere de benim gönlüm olsa ne olur

O nasıl mide yahu?
İftarda insan iyice şişiyor 1 saat sonra bile yiyemez. Kaldı ki bir de hamur işi..
Neden aynı evdesiniz?
Vallahi yedi. Nerdeyse yarısını :) maaşlarımız ancak üçümüzün barınma, yiyecek, kıyafet, sgara gibi ihtiyaçlarımızı karşılıyor o sebeple yardımcı olan başka çocuk da yok tek başımıza yetemiyoruz iki eve

Back
X