- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 28
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
İllaki değişmeli yoksa sinir hastası olacağız.Ben de böyleyim. Çaresini bulamadım... fıtrat diyorum geçiyorum artık..
En iyisi ama benim içimde kalıyor,laf sokmak istiyorum o anlarda.Çizgimi bozmadan direk araya mesafe koyarak
onurlu yalnızlık kaliteli yalnızlık her zaman tercihimdir
Nasıl cazgirlik yapıyorsunuz işte ?Ben öyle üzülüp duruyorum.Cazgırlığa cazgırlıkla karşılık veriyorum.
Bizim toplumda sessiz,sakin insanların üzerine oynayan çok kişi var.Sessiz sakin mi buldular hemen eziklerler,dalga geçerler,kendince egolarını tatmin ederler.Ay geçen gün toplu taşımada bir kadın parfümüme laf etti. O an da sinirlerim gerçekten bozuktu. Çıkardım parfümümü fıss fıss sıktım inat değil mi? Her yerde böyle iğreti insanlar var.
ben başetmiyorum,eğer bir kurumdaysam yada iş arkadaşımsa hemen şikayet ederim dahada zorlarsa şikayetimin dozunu arttırırım,afedersiniz mahalle karısı gibi laf dalaşına girip standartlarını kolay kolay düşürmez kimse,çirkef insan korkmadığı zarar gelmiceğini bildiği insana sataşır,en fazla laf dalaşına gireriz der korkmaz,bence en sağlamı seviyeyi düşürmeden anında şikayet etmek,herkes haddini sınırını bilsin otursun yerine.Merhaba, umarım iyisinizdir.Ben hayatım boyunca hep sessiz,sakin biri oldum.Maalesef bunun kötü yanı olarakta psikolojik şiddete maruz kalma,ezilme, baskılanma gördüm.Cazgır insanlarla baş edemiyorum.Şimdi öğretmen oldum ve staj zamanında da cazgır diyebileceğim bayan öğretmenlerle karşılaştım.Maalesef bu tarz insanlar her yerdeler.Atandığım yerde bu tarz insanlarla karşılaşırsam onlarla nasıl baş edebilirim,sizler nasıl baş ediyorsunuz ?
Sessiz sakin olabilirsin ama kendinden emin durman önemli. Okuldaki o bahsettiğin hocaların çoğu şımarık sen de şımarık ol. Ama meslektaşlarını ezmek anlamında değil. Atılgan ol. Yeni okul, yeni bir hayat. Onlardan eksik kalır yanın yok Bundan sonra güzel günler bekliyor seni inşallah.Bizim toplumda sessiz,sakin insanların üzerine oynayan çok kişi var.Sessiz sakin mi buldular hemen eziklerler,dalga geçerler,kendince egolarını tatmin ederler.
aynen öyle zeka seviyesi düşük insanın ego tatmin biçimi bu,karşı tarafın seviyesine çıkamayacağı için onu kendi seviyesine indirir,bu tuzağa düşmemek gerekir,sessizlik,umursamazlık bu tipleri çıldırtıyor yaaaBizim toplumda sessiz,sakin insanların üzerine oynayan çok kişi var.Sessiz sakin mi buldular hemen eziklerler,dalga geçerler,kendince egolarını tatmin ederler.
Beni cagirEn iyisi ama benim içimde kalıyor,laf sokmak istiyorum o anlarda.
Cazgırlaşarak. Deli deliyi görünce değneğini saklarmış.Merhaba, umarım iyisinizdir.Ben hayatım boyunca hep sessiz,sakin biri oldum.Maalesef bunun kötü yanı olarakta psikolojik şiddete maruz kalma,ezilme, baskılanma gördüm.Cazgır insanlarla baş edemiyorum.Şimdi öğretmen oldum ve staj zamanında da cazgır diyebileceğim bayan öğretmenlerle karşılaştım.Maalesef bu tarz insanlar her yerdeler.Atandığım yerde bu tarz insanlarla karşılaşırsam onlarla nasıl baş edebilirim,sizler nasıl baş ediyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?