Cazgır İnsanlarla Baş Etme

Çok çok güzel yazmışsınız, teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.

Size tavsiyem her zaman dik yürüyün pasif gözükmeyin Özgüvenli bir duruşunuz olsun. Zekanın alt edememeği hiçbir şey yoktur. Zeki olduğunuzu hissettirin insanlara. Zaten özgüven zeka ve dik duruş insanları etkiler ve insanların size cazgırca yaklaşımlarını engeller. Tabi böyle gözükmek içinde biraz çalışmak gerekir özgüven vidoları izleyin meditasyonlarını yapın iletişim ile ilgili kitaplar okuyun araştırmalar yapın ve öğrendiklerinizi hayatınızda uygulayın

Teşekkür ederim,bunları mutlaka yapacağım .

İçimde kalmasın lafımı sokayım diye hızlı hareket etme. Bir cevap verirler daha kötü hissedersin. İyice gözlemle, incele, sessiz takıl. Düşünerek laf sok. Bir kere yap ağır yap. O zaman hem onlarla baş edebilirsin hem de kaliteni düşürmezsin. İyi bir gözlem her kilidin anahtarını avcuna bırakır..

Çok haklısınız,tek bir söz bazen her şeye bedeldir.

Ay geçen gün toplu taşımada bir kadın parfümüme laf etti. O an da sinirlerim gerçekten bozuktu. Çıkardım parfümümü fıss fıss sıktım inat değil mi? Her yerde böyle iğreti insanlar var.
Belki migren hastasıdır ve tekrar sıkarak zor durumda bırakmışsındır,tetiklenmesine neden olmuşsundue.Benim de parfüm kokusundan hemen midem bulanıyor migrenim azıyor. Yaptığın çok yanlış,bu davranışın konuyla hiç bir alakası yok.

Son düzenleme:
hayata bakışım ,nabza göre şerbet
uslup da herşeydir
karşındaki nasıl davranıyorsa öyle davranacaksın
herkese anladığı dilden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…