- 1 Eylül 2014
- 167
- 70
- 38
selam bende bugün itibari ile diyete başladım
aslında çok diyet sayılmaz dikkatli olmaya çalışıcam zirveyi gördüm 74 ilk defa bu kadar yükseldim konu sahibi ile hedefimiz aynı bende katılmak istedim diyet arakadşlığına
bugün yediklerim
sabah beyaz peynir
domates
salatalık
1 tatlı kaşığı terayağ
2 dilim ekmek
1 bardak süt
ara 5 siyah erik
öğlen
patates dolması bi porsiyon
ara bi salatalık ve bol su
akşam için ıspanak pişirdim yoğurtla beraber yicem
beşamal soslu fırın makarna var bide az yemeğe çalışıcam
yemekten sonra bulaşık yıkayıp çamaşır asıp ütü yapcam spor niyetine
bu yicekler diyet için fazla görünebilir ama yavaş yavaş azaltmayı palnlıorum birden kesinnce alsiz kalıo insan hadi bismillah
RABBİ YESSİR VELA TUASSİR RABBİ TEMMİM BİL HAYR
ALLAHIM KOLAYLAŞTIR ZORLAŞTIRMA ALLAHIM HAYIR İLE TAMAMLA.... AMİNNNN.....
selam bende bugün itibari ile diyete başladım
aslında çok diyet sayılmaz dikkatli olmaya çalışıcam zirveyi gördüm 74 ilk defa bu kadar yükseldim konu sahibi ile hedefimiz aynı bende katılmak istedim diyet arakadşlığına
bugün yediklerim
sabah beyaz peynir
domates
salatalık
1 tatlı kaşığı terayağ
2 dilim ekmek
1 bardak süt
ara 5 siyah erik
öğlen
bu yicekler diyet için fazla görünebilir ama yavaş yavaş azaltmayı palnlıorum birden kesinnce alsiz kalıo insan hadi bismillah
hoşgeldin aramıza :) umarım hedefine en kısa zamanda ulaşırsın :)selam bende bugün itibari ile diyete başladım
bugün yediklerim
sabah beyaz peynir
domates
salatalık
1 tatlı kaşığı terayağ
2 dilim ekmek
1 bardak süt
ara 5 siyah erik
öğlen
Anaamm kız özlettin kendini. tatil bitti sanırım.. anladığım kadarıyla baya bi efektif geçmiş. tebrik ediyorum seni. bizlerin ne durumda olduğunu okumuşşun zaten. yokluğunda ben biraz dağıttım. ama şimdi daha iyiyim. şu 3 yıl meselesi konusunda da 'bütün bu kiloları 1 ayda almadınız o yüzden 1 ayda vermeyi de beklemeyin' demişti bir bilge (kim olduğunu hatırlamıyorum sanırım bir yerde okudum.) yani yaptığın çok mantıklı. sen kendine 3'e 1 verdiysem benim bir 5 yıla ihtiyacım olduğu kesindir o zamanMerhaba herkese
Öncelikle yeni arkadaşımıza hoşgeldin diyerek başlamak istiyorum.
Seyahatte olduğumdan dolayı yazamadım bir kaç gündür.Sizleri çok özledim.Hep aklımdaydınız ama fırsatım olmadı. Regl olduğum için son 2 gündür yüzemiyorum bunun için aşırı üzgünüm sadece yürüyüş yapıyorum.Mutlu muyum? Evet.. Çünkü diyetimi fazla bozmadım.Sağlıklı beslendim.EKMEK HİÇ YOK.Diyetimi detaylı bir şekilde yazacağım ama şunu söylemek istiyorum: hepinizin mesajlarını tek tek okudum.Kendime hep şu soruyu soruyorum kaç senedir bu problemi yaşıyorum? Yaklaşık 3 sene.Onun için 1 sene boyunca pes etmemeyi düşünüyorum.Tabi ki bizim sıkıntılarımız olacak bazen ipin ucu kaçacak ama bu sefer yenilmek yok.
Merhaba herkese
Öncelikle yeni arkadaşımıza hoşgeldin diyerek başlamak istiyorum.
Seyahatte olduğumdan dolayı yazamadım bir kaç gündür.Sizleri çok özledim.Hep aklımdaydınız ama fırsatım olmadı. Regl olduğum için son 2 gündür yüzemiyorum bunun için aşırı üzgünüm sadece yürüyüş yapıyorum.Mutlu muyum? Evet.. Çünkü diyetimi fazla bozmadım.Sağlıklı beslendim.EKMEK HİÇ YOK.Diyetimi detaylı bir şekilde yazacağım ama şunu söylemek istiyorum: hepinizin mesajlarını tek tek okudum.Kendime hep şu soruyu soruyorum kaç senedir bu problemi yaşıyorum? Yaklaşık 3 sene.Onun için 1 sene boyunca pes etmemeyi düşünüyorum.Tabi ki bizim sıkıntılarımız olacak bazen ipin ucu kaçacak ama bu sefer yenilmek yok.
hoş geldin on a diet-- canım benim yerin çok göründü.bi daha bizi bu kadar yalnız bırakma özlüyoruz seni.
tatilinin ve diyetinin güzel geçmesine çok sevindim tebrikler arkadaşım.çok doğru şeyler yazmışsın yürekten katılıyorum.yıllarca kilo problemini kendimize dert ettik.sabırla hedeflere yavaş yavaşta olsa ulaşmanın yollarını aramalıyız. tekrar hoşgeldiiin sayfana güzellikler getirdin.
hoşgeldin aramıza :) umarım hedefine en kısa zamanda ulaşırsın :)
Anaamm kız özlettin kendini. tatil bitti sanırım.. anladığım kadarıyla baya bi efektif geçmiş. tebrik ediyorum seni. bizlerin ne durumda olduğunu okumuşşun zaten. yokluğunda ben biraz dağıttım. ama şimdi daha iyiyim. şu 3 yıl meselesi konusunda da 'bütün bu kiloları 1 ayda almadınız o yüzden 1 ayda vermeyi de beklemeyin' demişti bir bilge (kim olduğunu hatırlamıyorum sanırım bir yerde okudum.) yani yaptığın çok mantıklı. sen kendine 3'e 1 verdiysem benim bir 5 yıla ihtiyacım olduğu kesindir o zaman
evliysen tampon kullanıp yüzebilirisin canm
bende 3 senedir kilo problemi yaşıorum
yavaş yavaş aldım kiloları
her sene beş kilo almışım
ama bu sene vermeliyim yeter artık yaaa.
bi yandan hamile kalmaya çalışıorum o yüzden spor yapamıorum çünkü ilk bebeğimi bilmediğim için spor yapıodum kanamalar yaşadım geleşimedi ve öldü
o yüzden ev işi yapıorum ve yürüyüş yapıcam.
günaydın kızlar dün akşam diyeti boş verip akşam yemeğinde yemediğim kalmadı. şuan midem o kadar ağırıyor ki anlatamam. diyeti bozduğuma mı yanayım midemin ağrısına mı bilemedim. bu ağrının üzerine bir daha böyle bşi yapar mıyım bilmiyorum. bu haftam pek parlak geçmedi. önümüzde ki hafta daha fazla spor ve diyetle karşınız da olmayı umut ediyorum.
on a diet bence hiç morelini hiç bozma aksine mutlu olmam gerekir ki tatil de dahi yediklerine muntazam dikkat etmişsin gerçekten bu sevindirici. azim önemli ve yazdıklarından anlıyorum ki azmin devam edecektir. kilo verememen ilginç doğrusu ciddi güzel diyetine dikkat etmişsin.kabızlığının bir etkisi olabilir belki.bir doktoruna danış.benimde çocukluktan beri diyeyim kabızlık sorunum vardı bazen 4 5 gün hiç çıkamıyordum lama kullanmışlığım bile vardır.kullanmadığım ilaç kalmadı.ama düzenli bir çözüm bulamıyordum. sinamike diye bi ot vardı onu da uzun süre kullanmıştım .benim kurtarıcım haeket etmek ve su içmek oldu.nasıl diyeceksin.çok hareket edn biri değildim.spora başladığım dönem ve su içimini arttırdığım 6 ay lık dönemim içerisinde bağırsak sistemin kendiliğinden düzeldi.şuan spor dahi yapmasam hergün 1 kere dışarı çıkıyorum.ayrıca yeteri kadar vücuda su alınmadığı taktirde vücut ihityacı olan suyu bağırsaklardan çekiyormuş ve bu kabızlığa neden oluyormuş.Günaydıııın herkese
Tatilde genelde sabahları 1 dilim ekmek peynir 1 küp kaşar peyniri zeytin(2 taneyi geçmez) portakal suyu ya da sütlü çay içiyordum.Öğle yemeklerim genelde ızgara oluyordu ama o gün tok hissediyorsam sadece salata yiyordum ki bunu iki gün boyunca yaptım.Akşam yemeği muhtemelen salata oluyordu ama eğer öğlen salata yemişsem o zaman yoğurt ve yemek yiyordum.Saatleri sabah :08:00-09:00 öğlen 12:00(şaşmadı) akşam: 17:30 bir sabah kahvaltım uyanmama ve hazırlanmama göre değişti. Tartıldım hiç kilo vermemişim.Herkes regl dönemin ve yer değişikliğinden dolayı şişkinlik diyor fakat moralimin bozuk olduğundan dolayı söylediklerini sanıyorum.Ne yapmalıyım nerede yanlış yapıyorum anlamıyorum.Kızlar yardımmm. Bir de hazır yazmışım bu sabah yediğimi de paylaşayım.Biraz abarttığım farkındayım. Yarın tahlilim var.Balı da kabız olduğum için yedim.
Sabah(10:00):
1 yumurta
2 dilim buğday ekmeği
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı pekmez
1 çay
Mutlu kalın...
Aslında doğru çünkü su fazla tüketmiyorum. Yoldayken zor oluyor idrarım çok geliyor. Bir kaç gün daha beklemedeyim umarım 2 kilom kesin gitmiştiron a diet bence hiç morelini hiç bozma aksine mutlu olmam gerekir ki tatil de dahi yediklerine muntazam dikkat etmişsin gerçekten bu sevindirici. azim önemli ve yazdıklarından anlıyorum ki azmin devam edecektir. kilo verememen ilginç doğrusu ciddi güzel diyetine dikkat etmişsin.kabızlığının bir etkisi olabilir belki.bir doktoruna danış.benimde çocukluktan beri diyeyim kabızlık sorunum vardı bazen 4 5 gün hiç çıkamıyordum lama kullanmışlığım bile vardır.kullanmadığım ilaç kalmadı.ama düzenli bir çözüm bulamıyordum. sinamike diye bi ot vardı onu da uzun süre kullanmıştım .benim kurtarıcım haeket etmek ve su içmek oldu.nasıl diyeceksin.çok hareket edn biri değildim.spora başladığım dönem ve su içimini arttırdığım 6 ay lık dönemim içerisinde bağırsak sistemin kendiliğinden düzeldi.şuan spor dahi yapmasam hergün 1 kere dışarı çıkıyorum.ayrıca yeteri kadar vücuda su alınmadığı taktirde vücut ihityacı olan suyu bağırsaklardan çekiyormuş ve bu kabızlığa neden oluyormuş.
bugün tamamen diyet dışı beslendimon a diet harikasın böyle devam. umarım ben de şu halden kurtulurum ve yarınn yeni bir başlangıç yaparım.çok fazla saldım kendimi.ama toparlanacağım başka bir seçeneğim yok.gidecek bu kilolar ,
kalori defterine yediklerini mi yazacaksın hesaplamayı nerden bakarak yapcaksın canım. ben de araştırayım daha az yememe neden olur kalorilerini hesaplamak
tuba nerdesinn yeni bir arkadaşta vardıı nerelerdesiniz kızlarr huhuuu
Ben TUSa girdim bugun gencler kusura bakmayin yazdıklarınızı daha simdi okudum. Diyet adina ben de pek bisey kalmadı son 3 gundur. Ama yarin yeni bir gun diyi mi :) bugun moralim bozuldu cok fena. Istanbula geldim tus icin. yanima pantolon tarzi bişey almamistim bir gunlugune gelicem diye. Ama keske alsaymisim. Yeni birsey giyme durumu olunca ben de yeni pantolon alayim dedim kendime ve ne goreyim 42 bana dar gelir olmus. Moralim dehset bozuldu. Zaten magazanin aynasinda kendimi gorme konusuna hic deginmiyorum bile. Tek kelimeyle felaket. Kaldiramadim resmen o sahneyi. Hala icim sizliyor. Benim acilen odaklanmam ve mumkunse bi 6 ay da oyle kalmam gerekiyor kizlar. Fikirlerinizi bekliyorum cunku ben artik hic bisey uretemiyorum
süperrr kilona çok sevindim bak vermişsinnBen başlıyorum sabah 10 da yaptım kahvaltımı
Ekmek yemedim. Sabah yürüdüm azıcık veee asıl haber:
- 1 kibrit kutusu peynir
- 1 tane zeytin
- 5 tane üzüm
- 1 çay kaşığı bal üzerine limon(bağırsaklarım yumuşasın diye)
- çay şekersiz
Başlangıç kilom:74.4
Şuanki kilom:73.7
Hedef:64
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?