Haklisin elifcim aslinda oyle. Ben iste cabuk moral bozuyorum sanki hersey mahvolmus gibi. Ama yarin bomba gibi olucam söz size :)yeme bozukluğu değil canım alışkanlıklardan uzak durmak bazen zorlaşıyor. daha yolun başındayız ve yavaş yavaş eski yemek yeme şeklimizden kurtulcaz.alışma evresi gibi düşün. on a diet in dediği gibi pişmanlık duyduğumuza göre bizde değişen şeyler var.bu akşam dikkat etmeye çalış kuzum. tatlı canını çok üzme sakın. bu yola azimle devam etmeyi bırakma.istediğimiz hedeflere sağlıklı bi şekilde ulaşmamız için önümüzde en azından 5 6 ay var
Senin bu yönünü seviyom elifim yau boyle ben gibi moral bozup depresyona girmiyon ya helal kiz sana :) o yediklerin de bal seker olsun sen onu egzersizle bi guzel atarsin. Sen de o isigi gordum ben :)tubacım çok mutlu oldum seni tebrik ederim bravo.yürüyüşünü yapmışsın dersini çalışıyosun ohh daha ne olsun
ben güne biraz ağır başladım. sabah kahvaltısına misafirlerimiz vardı. yediklerimi yazacağım çok kızacaksınız eminim.
beyaz ekmek yedim yaklaşık 3 dilim vardır. patates kızartması , çemen, sosis yedim.tüm kalorileri kahvaltıda topladım bünyeme. pişmanmıyım biraz.ama enerjileri yakmam gerek. yaptığım sporu ve yemeği akşam yazacağım.en azından bugünü çok büyük bi kilo alışıyla kapamayayım. bugün bol bol hareket edeceğim ayrıntıları gece yazacağım.
sizleri seviyorum
canım benim her insanın kendine yenik düştüğü anlar vardır. zayıf zamanlar bunlar ve gayet normaldir. bak bende 2 gün önce aynı moddaydım. ve o kadar üzülmüştüm ki düşündüğün aynı şeyleri düşündüm kendimi üzdüm sadece. ama sen bana moral verdin destek oldun ve bak şimdi yeniden geri döndüm ve elimden geldiği (tabiki de mükemmel değil) ama diyetime devam ediyorum en azından dikkat ediyorum. şöyle düşün. o yediğin şeyler en fazla yarın kilo alırsın onu da bikaç gün içinde çok kolay verebilirsin ki yarım kilo aldığını da düşünmüyorum. bu hayatta telafisi olmayacak şeylere üzülmek lazım telefisi olanlara değil. ben biliyorum ki sen yarın biraz sporla biraz dikkatle o kaçamağı telafi edeceksin adım kadar eminim. sen sıkma canını elifim senden kıymetli mimerhaba arkadaşlar dün akşam olanları paylaşmak istiyorum bana ne oldu bilmiyorum.kendimi çok kötü hissetim duygusal olarak . sabah fazla yememden dolayı pişmanlık duygusu ve kendime inancım yerle bir oldu düşüncesi sardı.yapmayı planladıım şeylri yapmayışımın nedeniyle kaynaklandı açıkçası. miskin miskin geceye kadar oturdum ve inanın ki o saate kadar hiç bişi bile yememiştim.bi an gerçekten kendimi en dipte hissettim.acıkmş olduğum için değil mutsuzlulukla mutfağa gittim dolaptan sabahtan kalan kızartmayı çkardım.bir beyaz ekmeği kutudan çıkarışımı görmeniz gerekirdi. sanırım yarım ekmeğe yakın yedim.kontrolsüzdüm çünkü kendimi o an en dipte hissediyordum. bunlar size anlattıp anlatmamakta dahi kararsız hissettim.acaba hiç bahsetmesem, siteye yazmasam diye bi düşündüm. anlatıyorum çünkü ruhsal olarak tıkandığım bi gece yasadım. şuan iyiyim iyi olmak istiyorum.kendimi affetmek istiyorum.umarım herşey güzel olur sevgilerle dostlar. yol uzun sabırla mutlulukla seve seve zayıflamağı seçmek istiyorum.
Tubaaa çok güzel yazmışsın diyecek laf bulamıyorum yüreğine sağlık hep beraber çıtır olacağız. :) Attığın linki okudum sabah 10 dk spor gerçekten makul geldiHah işte ya benim tanıdığım bildiğim elifim geri dönmüş yaaman ne de mutlu oldum benim günüm seninki kadar parlak olsaydı keşke ama moral bozmak yok diyi mi :) sabah kepekli tostumu yedim limonlu sodamla. ara öğün de stick bitter. öğlen biraz kötü oldu. ekmek arası köfte bi de limonata gömdüm. ikindi gran pavesi. akşamda az yağda pişmiş 3 nugget ve 1 schnitzel. ama bugun baya bi su içtim 2 ltye yakın. o yüzden moral bozmuyorum. kızlar gerçekten yolumuz çok uzun 5-6 ay en az. o yüzden az az kaçırsak da pes etmememiz lazım. az yemeyi sağlıklı beslenmeyi hayat tarzına dönüştürmek çok önemli. ve gerçekten bu yolda sizlerle beraber olduğum için çok mutluyum yoksa çoktan ezmiştim bu diyeti de. sizlerle güçlüyüm. o nedenle nolur siz de vazgeçmeyin ki çok güzel sonuçlar alabilelim. Şimdi şöyle düşünelim ve motive olalım kızlar; yarın yeni bir gün ve biz daha da iyi olucaz, haa zaten biz mükemmeliz sadece mükemmeliyetimizi tasdikliyoruz
maşallah diyecek söz bulamıyorum sana. tebrikler elifim ya. ben hala aynı yerlerde sayıklıyorum. sanırım artık kilo kaybetmeye vücudum direnç kazandı. bu benim gerçekten canımı sıkıyor. verdiğim 2 kiloyu da almışım nasıl oldu bilmiyorum adet öncesi şişkinliğe veriyorum inşallah öyledir. dahaca kahvaltımı yapmadım. çünkü sabah 6da yatıp öğlen 1 de kalkıyorum. bütün düzenim mahvolmuş durumda. neyse pes etmiyorum elbet gidecek o kilolar değil mi :)10 dk egzersiz
sabah: 1 dilim diyet ekmek, tuzsuz peynir, domates, biber , çay
öğlen: iki kurabiye , iki poğaça , çay
akşam öğlen yediklerim nedeniyle bir şey yemedim.
8 dk tranbolin, 20 dk pilates, 1 saat bisiklet
tartı 72.400 ü gösteriyor76 idim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?