cefasını ben çekiyorum sefasını başkası

kızlar size derdimi açmak istedim

başımdan iki tane ilişki geçti ilkinde tam sözlenme sıralarındaydık ki annesi aramıza girdi bizle kalmak istiyordu annesi..tek çocuk olduğu için kalmasına bişey demedim ama bu sefer herşeyi kendi isteği doğrultusunda yapmak istiyordu lafı sokuşturuyor,benden size bi zarar gelmez diyodu gözü yaşlı..vs neyse sonrasında da anlaşamadığımız konular oldu ayrıldık hatta ayrılık konuşmasını annesi yaptı :) sonra başka biriyle evlendi şimdi anasını burda bırakıp yurtdışında yaşıyor eşiyle..

şimdi 2 senedir liseden bi arkadaşımla çıkıyorum onla da anlaşamıyoruz ve ben artık dayanamıyorum.

neden kimse benle ortak noktayı bulmuyor...hep dediğim dedik oluyorlar kendi isteklerine uymamı bekliyorlar

ben cefasını çekiyorum sonra dayanamayıp ayrılıyorum başkası gelip sefasını çekiyor ve bana yapmadıkları karşı geldikleri davranışları,fedakarlıkları sonrakine yapıyorlar....siz ne düşünüyorsunuz benle aynı durumları yaşayan var mı neler hissediyorsunuz..hem seviyorum hem kendimi enayi gibi hissediyorum..içimde sürekli bi burukluk bi ayrılma isteği oluyor..sürekli sorun çıkarıyorum..
gün gelir sanada hakettiğin değeri vericek kişi karşına çıkar...

Seviyorum,aşığım diye yapılan fedakarlığın sonu boşanmayla sonuçlanıyor, uymuyorsa canı cehenneme, bir uyan çıkacak elbet sabırlı ol,taviz verme herkes layiğini buluyor ,

anlaşamamışsınız ayrılmışsınız
pek cefa çekmişsiniz gibi bir izlenim edinemedim
cefasını annesi çekmiş eski sevgilinizin
doğurmuş beslemiş büyütmüş okutmuş etmiş falan filan
sefasını karısı sürüyor olabilir
yani ömrünü evladına adayan anne, evladı tarafından yalnızlığa terk edilirse bunu diyebilir, anlarım.
ama sizlik bir durum göremedim
kendinizi boş yere üzmeyin

canım ayrılık kolay bişey deil..cefa cekmek bu oluyor..bi de istemediğin halde bazı konularda evet demek zorunda kalıyor insan tek evlat olduğu için annesinin bizle kalmasına hayır diyemedim.halbuki maddi durumları da iyiydi altlı üstlü ev alabilir aynı sitede oturabilirdik mesela..

annesi tabi cefa çekiyordur ama hayatından memnun görünüyor hırsından..olan bana olmadı. ona oldu doğru.. ama ben de çok zor zamanlar geçirdim aramıza girdiği için..

Son düzenleme:
canım ayrılık kolay bişey deil..cefa cekmek bu oluyor..bi de istemediğin halde bazı konularda evet demek zorunda kalıyor insan tek evlat olduğu için annesinin bizle kalmasına hayır diyemedim.halbuki maddi durumları da iyiydi altlı üstlü ev alabilir aynı sitede oturabilirdik mesela..

annesi tabi cefa çekiyordur ama hayatından memnun görünüyor hırsından..olan bana olmadı. ona oldu doğru.. ama ben de çok zor zamanlar geçirdim aramıza girdiği için..

hepimizin mazisinde vardır benzer hikayeler..
emin ol gün gelecek öyle birini tanıyacaksın ki, sana bambaşka hisler, duygular yaşatacak
ve sen onu tanıdığın için kendini çok şanslı hissedeceksin..
bu kişiyle ayrılmanın senin için kötü değil, iyi birşey olduğunu düşüneceksin..

hepimizin mazisinde vardır benzer hikayeler..
emin ol gün gelecek öyle birini tanıyacaksın ki, sana bambaşka hisler, duygular yaşatacak
ve sen onu tanıdığın için kendini çok şanslı hissedeceksin..
bu kişiyle ayrılmanın senin için kötü değil, iyi birşey olduğunu düşüneceksin..

teşekkur ederim iyi dileklerin için..zaten öyle iyiki ayrılmışız diyorum gözüm hiç arkada deil ama bana hayatın gerçekleriyle il..gli tecrübe oldu..o kadının savunma psikolojisi,kadere karşı hükmetmek istemesi,biçok şey bana onun yanlışlarını gösterdi.önce Allaha güvenceksin sonra evladına,kocana, vs

Biz gelecegi göremesekte vardir mutlaka her serde bir hayir,malesef biz simdiki zamana takili kaliyoruz ve malesef sabretmeyi pek beceremiyoruz..
Birazcik sabir konu sahibi arkadasim bakalim mevlam ne eyler,ne eylerse güzel eyler....

tamamen kısmet.... ama kendınızı ezdırmemenız hosuma gıttı emınım bı gun sızı hakeden bırını bulacaksınız...

herşey nasip kısmet işi.gün gelir elbet sende sefanı süreceğin biriyle karşılaşırsın.

Back
X