- 4 Kasım 2019
- 27.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.927
- 598
- 30
Eh inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eh inşallah![]()
ne yapsam süründürmek için. Direk açmım mı ararsa falan
Kesinlikle haklısınız. Ne mutlu size ki; evlenmeden önce böyle değildi diye düşünmenize engel olacak bir tepkiyle karsilasmissiniz. Umarım sakinlestikten sonra psikolojisi bozuk, aslında öyle soylemek istememistir diye kendinizi kandirmazsiniz. Adam bildiğiniz kaba. Evlenince suanki hali çok kibar bile kalabilir. Uzulmenizi istemem ama erkeklerin bu ani tepkileri kişiliklerini ele veriyor. İyi düşününYa daha nişanlıyken ve uzak kalmışken böyle diyebilen bir adamla evlenilir mi diye aklım kurcalandı . Çok ağır ve terbiyesizce değil mi ?
Kesinlikle haklısınız. Ne mutlu size ki; evlenmeden önce böyle değildi diye düşünmenize engel olacak bir tepkiyle karsilasmissiniz. Umarım sakinlestikten sonra psikolojisi bozuk, aslında öyle soylemek istememistir diye kendinizi kandirmazsiniz. Adam bildiğiniz kaba. Evlenince suanki hali çok kibar bile kalabilir. Uzulmenizi istemem ama erkeklerin bu ani tepkileri kişiliklerini ele veriyor. İyi düşünün
Aslında ilişkinin başından itibaren degerlendirmek lazım tabi. Bu tepkileri gormezden gelmeyin sakin. Nişanlılik aşaması tanımak için çok önemli. Daha düzgün şekilde anlatabilirdi. Yerinizde olsam fikir ayrılığı yaşadığınız farkli konularda tepkilerini ölçerdim. Burda belli etmiş bence ama sizin emin olmaniz açısından. Nişanlılik dönemini uzatin derimevet ya bende çok güvenilir bir insan olduğunu düşünüp evlenme kararı almıştım. Bu devirde telefon kilidi olmayan erkek kalmadı diye düşünerek. Ama kaba galiba bu da bir sorun![]()
Zaten uzadı. Normalde mayıstaydı ağustosa alındı düğün.Aslında ilişkinin başından itibaren degerlendirmek lazım tabi. Bu tepkileri gormezden gelmeyin sakin. Nişanlılik aşaması tanımak için çok önemli. Daha düzgün şekilde anlatabilirdi. Yerinizde olsam fikir ayrılığı yaşadığınız farkli konularda tepkilerini ölçerdim. Burda belli etmiş bence ama sizin emin olmaniz açısından. Nişanlılik dönemini uzatin derim
Yok ya benim yapım da biraz böyle ünlü düşünür hadisenin dediği gibi “el üstünde tutulmazsam hep el kalırım” daha önce 2 nişan attım . Bir sorun mahvedebiliyor beni.
Her işte bir hayır var. Krizi fırsata çevirin. İyi taniyin.Zaten uzadı. Normalde mayıstaydı ağustosa alındı düğün.
İki nişan attığınızı bilen biri olarak fazla cesaretli gördüm nişanlınızı. Hadi evlenince tamam da nişanlılık döneminde böyle cümleler şaşırtıyor beni. Bırakın o düzeltmeye çalışsın. Ama sizi tebrik ederim yanlışları affetmiyorsunuz
Ikinizde gerginsiniz sakinlesinceye ladar konuşmayin.Sizde ustelemeyin adami itham etmissiniz o da sacmalamis.Pisman olup arayacaktır.Merhaba hanımlar canım çok sıkkın. Ben nişanlıyım ve corona dolayısıyla düğünümüz ertelendi yaz sonuna . Bundan dolayı ve corona bilmem ne olaylar dolayısıyla malumunuz herkes gibi sıkıntıdayız nişanlım da bende.
Her ne ise, bu akşam konuşuyorduk coronadan falan konuştuk ben düzeliyor dedim o dedi düzelmiyor gizliyorlar falan sonra konu düğüne geldi. düğünümüz olmasa bile nikahlar biraz daha serbest olursa yaparız, zaten biz sade bir nikah istiyorduk başta sonra karar verdik düğüne dedi. Ki düğünü isteyen de kendisiydi . Ben dedim yani nikahlara normal şekil izin verirlerse zaten düğüne de izin verirler fark ne ne alaka yani dedim.
Sinirlendim Ben de dedim sen düğün mü yapmak istemiyorsun. O da ne alakası var ben sana öyle mi dedim falan filan baya bağırıp çağırmaya başladı. Beni konuşturtmadı. Ben konuşabilir miyim falan dedim. hayır gerek yok konuşmana seninle konuşulmuuor dedi. Yani sırf sen düğünden mi kaçıyorsun dediğim için. Dedim madem konuşamıcaz karşılıklı kapatalım telefonu gerek yok konuşmaya o zaman dedim. O da bana cehennemin dibine !!!! Dedi, kapatırsan kapat dedi. Ben de kapattım.
Gerçekten sinirliyim elim ayağım titriyor. Ne yapmalıyım ?
Bende ona karşı sevgi var ama aşk yok o yüzden de biraz fazla batıyor ya hareketleri . Ama salakça hareketleri olduğu da doğru benceNişanlınızın kriz anlarını nasıl yönetiyor olduğunu görmüş oldunuz.
Sakin ruhu dingin bi adam mıydı ki süpriz bi davranış oldu ?
Bunu en iyi siz bilirsiniz .Size kişisel olarak sergilenmiş bi davranış olarak algılamak yerine onun kişisel yapısı hakkında kaygı duymalısınız diye düşünüyorum.
Bence asıl sorun buBende ona karşı sevgi var ama aşk yok o yüzden de biraz fazla batıyor ya hareketleri . Ama salakça hareketleri olduğu da doğru bence
Niye düğün diye tutturuyorsunuz ki o zaman? Nikah da gayet hoş bir yöntem evlilik için. Bir yoldan önce düğün hapmak zaten riskli. Gerek var mı riske girmeye.Bende ona karşı sevgi var ama aşk yok o yüzden de biraz fazla batıyor ya hareketleri . Ama salakça hareketleri olduğu da doğru bence
İyide konum ya da sorunum bu değil ki . Sorunum söylediği laf. O kısmı mühim değil düğün olur olmaz.Niye düğün diye tutturuyorsunuz ki o zaman? Nikah da gayet hoş bir yöntem evlilik için. Bir yoldan önce düğün hapmak zaten riskli. Gerek var mı riske girmeye.
Siz de onu direk " sen düğün istemiyor musun" diyerek suçlamışsınız. Adamın da tepesi atmış. Malum bu ara hepimiz gerginiz. Benim de sinirli anımda bu cümleyi kullanmışlıgım varİyide konum ya da sorunum bu değil ki . Sorunum söylediği laf. O kısmı mühim değil düğün olur olmaz.