kızlar korkutmayın beni zidayadan dün sebamed aldım inşallah doğr dürüt gelir yada tarihi geçmemiştir aslında bu sitelere girmemk gerek ama çekleri görünce dayabamıyorm evimistere direndim sonra alışveriş yaptım ürün eksik geldi biliyorsnuz yazdım daha önce mail attım ses seda yok ah narash arkadaşım yaktın benii şaka tabi gücenme çeki senden aldım ya
daybuyday de çok güzel şeyler var dün neden yoktu bunlar ya he uyduruk şeyler vardı
kolye küpe makyaj çantasına talim oldum bende hediye çeki kazanıyım diye ama iyi oldu çeyize atarm dedim
bende çek gelsin diye yaptım kolye küpe sandalet çanta nemlendirici aldım ama güneş kremleri gelmiş mybellline gelmiş neutrogena clean&clear falan gelmiş biz uyduruk şeylere talim ettik hakkaten
Dun baya bi araştıma yaptım ve bulduğum bazı kozmetik siteleri lakin her nedense hiç bi HSBC ye taksit yapmıor İş bankası kartımında limiti dolu neticede bişy alamadım. Ama parfüm alıcaksanız markafoni gibi siteleri öneririm çünkü dün Eki Görüntüle 395617 bu parfümü dier siteler 110 dan satarken bu ve birçok parfüm de baya bi indirim vardı kie ben 70 e aldım çok mutluyumbulduğum siteler ah maybelline affinitone sen nelere kadirsin
TOLETA - Parfüm Kozmetik Kişisel Bakım
Kozmetik, Parfüm, Makyaj, Cilt Bakımı, Ürünleri satış sitesi
KOZMETKMARKET| Parfm, Cilt Bakm, Makyaj, Sa Bakm, Lks Hrdavat, Bebek rnleri, Salkl Yaam
Sihirli Gzellik, Erkek Parfm, Kadn Parfm, Makyaj, Kozmetik, Cilt Bakm, indirimli fiyatlar, online alveri, frsat rnler
Ayakkabıdan Giyime Mobilyadan Kozmetiğe Tüm Alışverişler için Zidaya!
alışveriş yapan olursa yorumlarla bizi aydınlatırsanız sevinirim kızlar
ben internetten alışverişe pek sıcak bakmıodum ama cok avanyajlıymış
ben internetten alışverişe pek sıcak bakmıodum ama cok avanyajlıymış
oh be burası iyi oldu. diğer topicte bişey yazmaya çekiniyodum rahatsız olacaklar diye, burda kimseyi rahatsız etmeden alıiveriş geyiği yapabiliriz
trendyol kargo bedava yapar mı sizce kızlar? Daybuyday çeklerimi bekletmiştim kullandım, şimdi trendyol çeklerim kaldı, 2 haftaları var kargo bedava olmaz diyosanız kullanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?