çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

daybuyday dan ben hep aynı adrese alışveriş yaptım.diğerlerinde sorun olmamıştı umarım bunda da olmaz :26::18:

sabah limangoya bakındım çok güzel çantaları kaçırmışım

canım face den zidaya yaz yorumları oku bi istersen ben şok oldum biri siparişini iptal etmiş akbanktaki hesabınıza yatırdık demişler.benim akbankata hesabım yok ki nasıl yatırıyosunuz demiş garip yani :2:

daybuyday de çok güzel şeyler var dün neden yoktu bunlar ya he uyduruk şeyler vardı

kolye küpe makyaj çantasına talim oldum bende hediye çeki kazanıyım diye ama iyi oldu çeyize atarm dedim

bende çek gelsin diye yaptım kolye küpe sandalet çanta nemlendirici aldım ama güneş kremleri gelmiş mybellline gelmiş neutrogena clean&clear falan gelmiş biz uyduruk şeylere talim ettik hakkaten

bende çek gelsin diye yaptım kolye küpe sandalet çanta nemlendirici aldım ama güneş kremleri gelmiş mybellline gelmiş neutrogena clean&clear falan gelmiş biz uyduruk şeylere talim ettik hakkaten

tüüüüüüüüaha da üzüldüm şimdi

Dun baya bi araştıma yaptım ve bulduğum bazı kozmetik siteleri lakin her nedense hiç bi HSBC ye taksit yapmıor İş bankası kartımında limiti dolu neticede bişy alamadım. Ama parfüm alıcaksanız markafoni gibi siteleri öneririm çünkü dün bu parfümü dier siteler 110 dan satarken bu ve birçok parfüm de baya bi indirim vardı kie ben 70 e aldım çok mutluyum bulduğum siteler ah maybelline affinitone sen nelere kadirsin
TOLETA - Parfüm Kozmetik Kişisel Bakım
Kozmetik, Parfüm, Makyaj, Cilt Bakımı, Ürünleri satış sitesi
KOZMETKMARKET| Parfm, Cilt Bakm, Makyaj, Sa Bakm, Lks Hrdavat, Bebek rnleri, Salkl Yaam
Sihirli Gzellik, Erkek Parfm, Kadn Parfm, Makyaj, Kozmetik, Cilt Bakm, indirimli fiyatlar, online alveri, frsat rnler
Ayakkabıdan Giyime Mobilyadan Kozmetiğe Tüm Alışverişler için Zidaya!
alışveriş yapan olursa yorumlarla bizi aydınlatırsanız sevinirim kızlar

ben daybuyday limango markafoni trendyol dan şaşmam

ben internetten alışverişe pek sıcak bakmıodum ama cok avanyajlıymış

takip etmek lazım dün de morhipo da deli giby nike indirimi vardı

bana zizigo dan çek geldi ama 100 liralık alışverişte kullanmak şartı ile bak bi yerden gelmedi :26:

topiği açan arkadaşın eline saglık bıkmıştım artık diğer topikte onlıne alışveriş sitelerine düşman vs..
olanların adaletmiymiş flan filan yazılarını okumaktan burayada meraklarına bakmazlar inşallah rahatsız olupta

ben de dün kızıma twettyli dekor kutuyla kendime çanta aldım toplam 1.80 krşa..
alanlar iyigünlerde kullansın...

evimisterden bende alışveriş yaptım taksit taksit geldi ama çok güzel paketleme yapmışlar facede sayfalarına soruncada anında cvplıyorlar ben memnun kaldım

oh be burası iyi oldu. diğer topicte bişey yazmaya çekiniyodum rahatsız olacaklar diye, burda kimseyi rahatsız etmeden alıiveriş geyiği yapabiliriz
trendyol kargo bedava yapar mı sizce kızlar? Daybuyday çeklerimi bekletmiştim kullandım, şimdi trendyol çeklerim kaldı, 2 haftaları var kargo bedava olmaz diyosanız kullanayım

evet yaa ii oldu.o eleştirenlerde kendileri çok kampanya haberi getiriyo tsanki...trendyol 2 aydır falan hiç kampanya yapmıyo yapmaz bence ama yinede beklet bakalım.bu arada evimistere msj attım kampanya kodu 22 nisan son yazıyo vermiyosunuz die ad soyad tel numarası aldılar gönderdiler 25 tl

Evet bitene kadar ucuz güzel bişeyler bulamazsam beklicem bakalım, o evim ister çeklerinde 50TL limit var değil mi?

arkadaşlar elimde bekleyen bir kaç siteye ait inidirim çekleri var isteyenlşer mail adreslerini mesaj atsın göndereyim. özel mesaj atamıyorum

ZİDAYA. COM
50 TL lik indirim çeki.25 -25 olmak üzere iki farklı alışverişte kullanılıyor. 50 tl üzeri alışverişler de geçerli.03.05.2012 son kullanma tarihi

ALTINCI CADDE
100 TL lik indirim çeki.500 tl ve üzeri alşverişlerde kullanılıyor.23.04.2012 son kullanma tarihi

EVİM.NET
10 TL lik indirim çeki. 30 tl ve üzeri alışverişlerde kullanılıyor.30 tl zeri siparişlerde geçerli.22.04.2012 son kullanma tarihi

LİDYANA
%30 İNDŞRŞM ÇEKİ. AVEA VERİYOR. 16.05.2012 SON KULLANMA TARİHİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…