çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

günaydın kızlar.
daybuydayda gez butiğinde kargo bedava. çek birleştirip alınacak şeyler var. 10 tlye bişey yok malesef..

bencedegüle güle kullanın canım

evimisterden bende alışveriş yaptım taksit taksit geldi ama çok güzel paketleme yapmışlar facede sayfalarına soruncada anında cvplıyorlar ben memnun kaldım

ben kettle ve süzgeç almıştım
süzgeçler geldi kettle den ses yok

pançoda 19-23 nisan tarihleri arası 75 tl lik alışverişe 25 tl hediye varmış.
* Bu kampanya sadece "indirimsiz ürünlerde" geçerlidir.
* Sepetinizdeki ürünlerin toplamı minimum 100 TL'ye ulaştığında 25 TL indirim uygulanacaktır

Panço - Bilgi -

arkadaşlar bakın oğluşuma daybuyday den aldığım t-shirt aynı günm kargoya verdiler, dün geldi.. benetton marka, etiketi var üzerine 22,5 yazıyo, bana 1,80tl ye maloldu :) ha hayyy

arkadaşlar daybudayda fikirmetrenin verdiği birden fazla çek birleştirilebiliyormu. mesela benim ve eşimin çekini aynı anda kendi hesabımda kullanabilirmiyim

:Hayırlı olsunnn bol kazançlı çeklerrr..

kızlar evimister 25 tl lik çekler hala alınabiliyor mu nasıl alınıyor bilen var mı türkcelliler içindi sanırım sitesinde bilgi bulamadım

daybudayda güzel kampanyalar var. ama çekim 10 tl. kargo parası var..kargo bedava olsa keşeke :)

doğru söze ne hacet

markafoniden oğluşuma aldığım 0,90 kuruşluk pantolon ve tshirt geldi. pakete 1er tanede tavuk suyu koymuşlar.
daha kazak 1 tane daha tshirt bekliyorum. daha verilmemiş kargoya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…