topiği açan arkadaşın eline saglık bıkmıştım artık diğer topikte onlıne alışveriş sitelerine düşman vs..
olanların adaletmiymiş flan filan yazılarını okumaktanburayada meraklarına bakmazlar inşallah rahatsız olupta
ben de dün kızıma twettyli dekor kutuyla kendime çanta aldım toplam 1.80 krşa..
alanlar iyigünlerde kullansın...
evimisterden bende alışveriş yaptım taksit taksit geldi ama çok güzel paketleme yapmışlar facede sayfalarına soruncada anında cvplıyorlar ben memnun kaldım
arkadaşlar bakın oğluşuma daybuyday den aldığım t-shirt aynı günm kargoya verdiler, dün geldi.. benetton marka, etiketi var üzerine 22,5 yazıyo, bana 1,80tl ye maloldu :) ha hayyy
Eki Görüntüle 395844
arkadaşlar daybudayda fikirmetrenin verdiği birden fazla çek birleştirilebiliyormu. mesela benim ve eşimin çekini aynı anda kendi hesabımda kullanabilirmiyim
kızlar evimister 25 tl lik çekler hala alınabiliyor mu nasıl alınıyor bilen var mı türkcelliler içindi sanırım sitesinde bilgi bulamadım
evet yaa ii oldu.o eleştirenlerde kendileri çok kampanya haberi getiriyo tsanki...trendyol 2 aydır falan hiç kampanya yapmıyo yapmaz bence ama yinede beklet bakalım.bu arada evimistere msj attım kampanya kodu 22 nisan son yazıyo vermiyosunuz die ad soyad tel numarası aldılar gönderdiler 25 tl
Kızlar çok acil markafoni çeke ihtiyacım var...
markafoniden oğluşuma aldığım 0,90 kuruşluk pantolon ve tshirt geldi. pakete 1er tanede tavuk suyu koymuşlar.
daha kazak 1 tane daha tshirt bekliyorum. daha verilmemiş kargoya
Eki Görüntüle 396165 Eki Görüntüle 396166
Kızlar çok acil markafoni çeke ihtiyacım var...
ayy çok şekerlergüle güle giysin oğlun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?