çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

Kızlar Sana margarin kullanıp şifresini kullanmayacak olan varsa bana gönderebilirmisiniz. 5-6 Aydır uğraşıorum az bi puanım kaldı istediğim ürünü almak için işinize yaramazsa gönderirseniz çok makbule geçer

MARKAFONİ
06-30 Kasım 2012 tarihleri arasında Akıllı Sepet (sepette farklı kampanyalardan ürün bulundurmak) ile yapacağınız tüm alışverişinizde KARGO BEDAVA!

Hesabı işiniz bittikten sonra geri almak üzere isteyene verebilirim ...

Son düzenleme:
arkadaşlar vip dükkan yada her hangi alışveriş çeki olup kullanmayan varsa bana acil verebilirmi alışveriş yapacam en azında bir kaç kuruş karım olur yardımcı olursanız sevinirim

ne oluyor burda ne donanımı kızlar,çek satışı yapmak yasak!!

bendede var o çeklerden altlimitsiz 150 tllik ve 175 tllik morhipo çeki ..diğer sitede satıyorum..isteyen ulaşabilir

kızlar 20 lık cips kodu arıyorum.karsılıgında 60 alt lımıtlı 20 lıra indirimi olan hesap vericem

isteyen varsa morhipo 10 tl çek var verebilirim ama 25 tl limitli isteyen olursa özelden yazsın hesapları veriyim kullanın boşa gitmesin

daybuyday cekı olan varmıı unnnado ile takas yaparım 10 tl

markafonide 25vtl lik kuponum var (100 tl alt limitli).isteyene verrebilirim.ama alışverişten sonra hesabı geri alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…