çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

evmanya 75 tl alışveişte kullanılmak için 15 tl çek kodum var ilgilenenlere

Markafoni 15 tl lik çek lazım 70 tl üzeri

bende 5 tl var 30 tl üzeri takas yaparım acil lazım

kızlar markafoni kırmızı kasa 20 lik çek yada 15 lik cips kodu lazım.kaç tane cips aldım ama yok çıkmıyo 5 lik çıkmıştı bi ara hep.elinde olan varsa rica edebilirmiyim??

Elimde kullanima hazir onayli Limango 20 tl cekler var.

Cek kargo haric 20 tl ustu alisverisinizde 20 tl indirim saglar. Ceklerin son kullanma tarihi 31 araliktir. Butun Limango butiklerinde gecerlidir. (Limango Kids de de gecerli, bebek bezi kampanyalari inanilmaz karli oluyor, tavsiye ederim)

4 tane Caramio sifresiyle bir tanesini takas edebilirim.

4 tane 5 lik cips kodlariniza 1 tanesini takaslayabilirim.

Diger takas teklifleriniz degerlendirilir.

Ayrica, MArkafoni kargo bedava hesabim var, bu hesabi baska bir cekle(Kola, Avea, cips) ile birlestirip kullanabilirsiniz. Bu indirimi, hesabi geri almak kosuluyla, kullandirabilirim.

Ayrica size verecegim hesapta alisveris yapmaniz karsiliginda, markafoni'de 75 lirada 20 lira kola kodunu bedava kullandirabilirim. Daha sonra hesap geri alinacaktir.

markafoni 125 lirada 60 tl indirim yapan hesabim var(sepetiniz kargo dahil 125 uzeri olmali) 25 caramio sifresiyle takas olur. Hesap kullanildiktan sonra geri alinir.

Caramio'nun tanesi 0.75 kurus. cikolatalari siz yiyin, ben sadece kodlarla ilgileniyorum.:) Diyet yapiyorum da, kendim yiyemedigimden alamiyorum.

facebook uygulamasi var, gununu denk getirirsen, guzel seyler alabiliyosun.

elimde morhipo 25 tl üzeri 10 tl çek var sadece bugun için isteyen varsa hemen vereyım
Birde 16 aralığa kadar 60tl üzeri 20 tl var onuda isteyene verebilirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…