çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

arkadaslar acil markafoni cekine ihtiyacimnvar ,50 yada 60 alt limitli yada alt limitsiz daha iyi olur tabi ,cift kisilik cinemaximum kodum var??

cinemaksimum sinema biletleri var uygun olan çeklerle takas yapabilirim tercihim alt limitsiz olması

Arkadaşlar Reklam/Satış/Üye toplama İçerikli Konu veya Mesaj süper bebek alışverişi için, ben kızımın odasına duvar süsü almıştım, çok beğendi, bir arkadaşıma da yeni doğan sepeti gönderdim. Bütün ürünleri çok kaliteli.

Son düzenleyen: Moderatör:
----Markafoni 100 lira altlimitli 20 tl hesabim var, turkcell 20 tl kodlarla birlesip, 100 lirada 40 indirim yapar.
----Metro turizm de donus biletini 1 tlye almanizi saglayan 6-31 temmuz arasi gecerli, liste fiyati uzerinden gidis almaniz gereken kupon um var.
----30 temmuza kadar gecerli sinema biletim var.

****markafoni altlimitsiz 20 tl istiyorum *****
****2 ramazan kola 2.5 lt kapagi istiyorum.(ramazan sisesi olmasi lazim.)****
****sanal pazar hesabimin telefon onayi yapilmasini istiyorum. her telefon bir hesap kaydedebiliyor sadece.***

Eger bunlardan birini saglayabilirseniz, elimde olanlardan, iki tane verebilirim. tesekkurler.

Merhaba.. Forumunuzda yeniyim. Ancak gördüm ki herkes beğendiği ve sevdiği şeyleri doyasıya paylaşıyor. :) Bi kere sitenin adına bayıldım. Alışverişe çıktığımda en az on kere söylediğim bişey bu. Ay çok güzel. Ayakkabı satış sitesi. Bi iki model beğendim ama karar veremiyorum. Beyaz bir elbise giyeceğim (iş yerinin kırkıncı yıl dönümü yemeğinde. Müşterim bu işyeri.) Kemeri ve tokaları pudra rengi. Tabi içinde pembe de var. İki model arasında kararsız kaldım. Fikir verirseniz çok sevinirim.
Linkleri aşağıda...
www.ayycokguzel.com
stiletto, stiletto ayakkab, stiletto topuklu, ucuz stiletto
stiletto, stiletto ayakkab, stiletto topuklu, ucuz stiletto

Son düzenleme:
Herkeze slm

McDonald's restoranlarından bir adet Tavuklu Burger Menü'yü
(her bir menü içeriği: 1 adet Tavuklu Burger + 1 adet orta boy patates + 1 adet 400 ml Coca-Cola, Coca-Cola light ya da Coca-Cola zero’dur) ücretsiz olarak alabilirsiniz.

ilgili bu menü kodunu 2 tl karşıgı satıyorum

stok var

saygılar

markafoniden 100 alt limitli 26.90 indirimli hesaplarım var... uygun şeylerle takas olunur... eğer takas edecek bir şey yoksa nakit satabilirim tanesini 2 liradan...

Selamm, güzel tasarımlar var bakmanızı öneririm kızlar. Ben deri bileklik aldım ve çok memnun kaldım. Bakmanızı dilerim....

Son düzenleyen: Moderatör:
Hortlasın
bu konuyu çok severim :)

Cinenamximum sinema biletim var 4 tane başka bişile değişmek isteyen varmı?

arkadaslar hepsidepodan.com sitesinden fiyatları uygundu alışveriş yaptım bakmadan site kaliteli gibi bi sıkıntı yaşarmıyım alışveriş yapan varmı bu siteden bilgi verebilirmisiniz yapan varsa?

arkadaslar hepsidepodan.com dan alışveriş yaptım çok incelemedim fiyatlar uygundu aldım alışveriş yapan varmı çanta aldım .buraya yazı nasıl yazılıyorkı bulamadım yazıyorum kayboluyor.

kızlar limangodan alışveriş yapanlarbilir ürün gönderme tarihi yazmıyor nasıl anlıcam ? trendyolda tahmini süre belirtiliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…