çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

markafonide 100 tl alt limitli 20 tl lik çekim var (kargosu da bedava) kola kodunuz varsa ekleyebilirsiniz..

(mail ve şifresi değişmemek kaydı ile) ihtiyacı olan pm atsın.. kargonuz gelince hesabı geri alacağım..

not: ücretsizdir

Son düzenleme:
markafoni 100 lirada 40 lira indirimim var. takas teklifleriniz degerlendirilir.

Mudo.com.tr kullanabileceğiniz 100TL altlimitli 30TL ve 20TL lik kod var..Markafoni veya Trendyol çeki olan varsa değişebiliriz...

referans hesabimdan alisveris yapanlara, trendyoldan 10 tl indirim verilir.(minimum alisveris miktari 50 tl)

markafoni 100 tlde 45 tl icin takas teklifleriniz degerlendirilir.(45 tl cin bkm ekspresle alisveris edilmelidir)

trendyolda 50 tl alt limitli 10 indirim veya 100 tl alt limitli 20 tl indirim var. benim davet hesabımdan kullanmanız şartıyla verebilirim. bana özel mesaj göndererek mail adresinizi bildirin. ben buradan özel mesaj yollayamıyorum

yine konu güncellemeeee

coca colanin kirmizi kasa sitesine kaydolabilirsiniz.

anketi doldurduktan sonra, tek kutu kola koduna 2 tane markafoni 100 lirada 20 lira kuponu alabilirsiniz.

yeni uyelerin referans yapmasina gerek yok, eski uyeyseniz, birsini facebookdaki davet linkinden uye yapmaniz lazim odul alabilmek icin.

kampanyadan tek hediye alinabiliyor, o yuzden ne sececeginize karar verir.

3 kola kopagina 2 tane mcdonaldsdan tavukburger kodu da alabilirsiniz, ama nerelerde gectigine dikkat edin

arkadaşlar bugün trendyoldan bir ürün almak istiyorum. elinde kampanya bulunan var mı bana vermek isteyen :) ya da elinde kampanya olan bana versin, ben onun davet edeceği adresten alışveriş yapim o da indirim kazansın bir yandan ? özelden mesaj atamıyorum buraya bekliyorum yollamak isteyenleri :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…